معاون استاندار همدان:قرار نیست هر شهری یک کشتارگاه داشته باشد

معاون عمرانی استاندار همدان گفت: قرار نیست هر شهری یک کشتارگاه داشته باشد و وجود یک کشتارگاه صنعتی و مدرن در استان کافی است.

به گزارش ایسنا، محمودرضا عراقی در کمیته برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان اسدآباد، با اشاره به تعطیلی کشتارگاه این شهرستان از سال گذشته تا کنون اظهار کرد: مجوز در راستای احداث کشتارگاه‌های جدید نمی‌دهیم چرا که دیگر مقرون به صرفه نبوده و کشتارگاه به عنوان مسأله بهداشتی یک کالای رقابتی نیست و به نظارت بیشتری نیاز دارد. برخی کشتارگاه‌های شهرستان‌های استان دارای مشکلات بهداشتی و زیست محیطی بودند اما با تعهد و وقت معین نسبت به تبدیل این کشتارگاه‌ها از سنتی به صنعتی اقدام شد.

وی، ملایر، نهاوند و صالح‌آباد را از جمله این موارد برشمرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر صالح‌آباد پیش‌سردکن کشتارگاه خود را با یک میلیارد تومان راه‌اندازی کرده و قرار است به‌زودی  آلایش دل و جگر به صورت بسته‌بندی را هم انجام دهد.

عراقی با اشاره به تعطیلی کشتارگاه شهرستان اسدآباد از سال گذشته به علت سنتی بودن و مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی عنوان کرد: برای کشتارگاه اسدآباد نیز باید همین اتفاق بیفتد به طوریکه با یک برنامه زمانی معین، به صاحب کشتارگاه فرصت برای رفع نواقص و رعایت حداقل استانداردهای محیط زیستی و بهداشتی داده شود.

وی ادامه داد: در غیر این صورت در محل دیگری با ارائه تسهیلات و امتیاز می‌توان نسبت به راه‌اندازی کشتارگاه صنعتی کوچکی در شهرستان از طریق صاحب کشتارگاه قبلی و یا فرد متقاضی دیگری اقدام و در کوتاه‌مدت مشکل شهرستان را مرتفع کرد.

تعطیلی کشتارگاه‌های سنتی؛ سیاست دامپزشکی

مدیرکل دامپزشکی استان همدان نیز در این جلسه گفت: ظرف سال گذشته حرکت روبه جلویی را در راستای کشتارگاه‌های استان انجام داده‌ایم.

دکتر محمودرضا رسولی با بیان اینکه سیاست سازمان دامپزشکی کشور درحال حاضر تعطیلی کشتارگاه‌های سنتی است، تصریح کرد: سال گذشته در کمیته ساماندهی کشتارگاه‌ها تصمیم بر این شد تا دو کشتارگاه سنتی به علاوه کشتارگاه اسدآباد تعطیل شوند.

وی با اشاره به مشکلات بهداشتی و زیست‌محیطی دامپزشکی کشتارگاه اسدآباد افزود: در حال حاضر کشتارگاه‌ها رو به سمت صنعتی شدن هستند.

نبود امکان سرمایه‌گذاری دائمی در کشتارگاه اسدآباد

وی با بیان اینکه کشتارگاه اسدآباد مشکلات و نواقص  زیرساختی و حتی مدیریتی دارد، خاطرنشان کرد: امکان سرمایه‌گذاری دائمی در این کشتارگاه وجود ندارد.

رسولی بیان کرد: در صورتی‌که هر شخصی در شهرستان اسدآباد نسبت به تأسیس کشتارگاه صنعتی با اشل کوچک در محدوده شاخص‌های استاندارد اقدام کند در کمیته ساماندهی مطرح و موافقت خواهد شد.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون با توجه به صنعتی شدن کشتارگاه‌ها در شهرستان‌های مختلف استان بحث پیش‌سردکن کشتارگاه‌ها راه‌اندازی شده و به سمت تجهیز کلیه کشتارگاه‌ها به پیش‌سردکن پیش می‌روند.

وجود 14 پروژه محرک در اسدآباد

فرماندار شهرستان اسدآباد هم در ادامه کل اعتبارات عمرانی استانی این شهرستان را از محل‌های ملی استانی شده و استانی و توازن ٢٨ میلیارد و ٨٠٠ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این میزان اعتبار برای ١٣٠ پروژه موجود شهرستان بوده که تا کنون ۶ میلیارد تومان آن اختصاص یافته است.

حسین افشاری با اشاره به وجود ١۴ پروژه محرک در شهرستان اسدآباد تصریح کرد: از سفر ریاست جمهوری به این تعداد پروژه ٧٠ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت که ١٠٠ درصد تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه از ١۴ پروژه سفر ریاست جمهوری ١٠ پروژه در حال انجام بوده و بسیاری از پروژه‌ها از برنامه زمانی جلوتر هستند، اظهار کرد: ۴ پروژه شامل دانشکده پرستاری، کنارگذر، کتابخانه استاندارد و استخر شنای بانوان دارای مشکلاتی هستند که در این جلسه به صورت کارگروهی به رفع موانع این مشکلات پرداخته می‌شود.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک