برای اینکه بیمار نشوید از استعمال روزانه 5 چیز خوداری کنید

تعجب نکنید اگر گفته شود برخی توالت‌ها از چیزهایی که ما روزانه آنها را با دست خود لمس می‌کنیم، بسیار تمیزترند.

به گزارش جام جم آنلاین ، چرا که اغلب مردم برای تمیز نگه داشتن توالت‌ها با استفاده از مواد مختلف ضدعفونی کننده تلاش زیادی می‌کنند.

تماس دست با صفحات لمسی

ما روزانه چیزهایی مانند دکمه‌های آسانسور ساختمان‌های اداری، ماشین‌های خودپرداز بانکی و غیره را لمس می‌کنیم، چنین وسایلی مکان مناسبی برای تجمع و انتقال میکروب‌ها از فردی به فرد دیگر است. اغلب ما ظاهرا این وسایل را تمییز می‌پنداریم در صورتی که اینگونه نیست. چنین وسایلی به دلیل تماس مستمر افراد مختلف و لمس آنها، می‌توانند انواع بیماری‌ها را منتقل کنند. طبق آمار منتشره از مجله ‌علمی «ساینس آو آس» حدود 50% از بیماری‌ها از طریق لمس چنین ابزار و اماکنی منتقل می‌شود.

دکمه آسانسور برای طبقه هم‌کف

تقریبا تمام کسانی‌ که روزانه برای خارج شدن از ساختمان از آسانسور استفاده می کنند، دکمه طبقه هم‌کف (G) را لمس می‌کنند.

مجله علمی «ساینس آوف آس» در گزارشی می نویسد: آنفولانزای «Bara» که ویروسی شبیه ویروس سرماخوردگی است، معمولا بطور اخص از طریق این دکمه منتشر می‌شود.

استفاده مجدد از کیسه پلاستیکی

خیلی‌ها ما را به استفاده مجدد از کیس‌های پلاستیکی تشویق می کنند غافل از اینکه این کیسه‌های پلاستیکی در واقع می‌تواند بزرگترین وسیله حامل میکروب‌ها باشد چون مردم به ندرت از آنها را پاکیزه نگه می‌دارند. طبق گزارش این نشریه 99٪ از کیسه‌های پلاستیکی که دوباره از آنها استفاده می‌شود، باکتری‌هایی همچون «کلی فرم» و باکتری «ایکولای» را منتقل می‌کنند.

استفاده از حوله‌های دستی

بسیاری از مردم با استفاده از حلوله دست‌های خود را تمییز می‌کنند در صورتی‌که حوله می تواند ناقل باکتری‌ها باشد چون باکتری‌ها معمولا در اماکن مرطوب بیشتر رشد می‌کنند، لذا این مجله علمی توصیه می کند، حوله‌ها هر روز باید شسته شوند.

دستگیره قهوه جوش

بیشتر اوقات صبح‌ها وقتی که کارکنان به اداره‌ یا محل کار خود می‌رسند، اولین کاری که می‌کنند نوشیدن یک لیون قهوه است لذا به سرعت خود را به قهوه‌جوش می‌رسانند در اینجا است که دستان همه کارکنان به دستگیره قهوه‌جوش می‌خورد و بدین سان می‌تواند محل تجمع برخی باکتری‌ها باشد. نشریه «ساینس آو آس» در این مورد می نویسد: تقریبا 50% از میکروب «کلی فرم» به وسیله دستگیره قهوه‌جوش منتشر می‌شود.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک