عصاي موسي براي رفع سحرهاي انتخاباتي!

ثبت نام های کاندیداتوری ریاست جمهوری، کار روزمره سیاسیون شده بود و از آنجا که خوب یا بد، سیاست عمومی شده است همه مردم حواس‌شان جمع آمد و نیامد افراد مورد نظر خودشان یا افراد مخالف نظرشان بود.

سید حسن الحسینی، معاون پیشین وزارت آموزش و پرورش در قانون نوشت: ثبت نام های کاندیداتوری ریاست جمهوری، کار روزمره سیاسیون شده بود و از آنجا که خوب یا بد، سیاست عمومی شده است همه مردم حواس‌شان جمع آمد و نیامد افراد مورد نظر خودشان یا افراد مخالف نظرشان بود.

آقای رئیسی آمد و برخي شعار سردادند كه بوي بهشتي آمد! برخي ديگر نيز در همين راستا ولي به گونه‌اي متافيزيكي شعار مي‌دادند و سخن مي گفتند.

از سويي ديگر زماني كه احمدی نژاد آمد، برخي از مدعيان گفتند كه او رييس‌جمهور خواهد شد و همزمان با اين رويداد، اتفاق‌هاي نامساعدي براي كشور رخ خواهد داد و برخي نيز به اين ادعاهاي كاذب توجه خاصي كرده بودند.

از انصاف نباید عدول کرد که برخي دیگر از کاندیداها نیز چنین ادعاهايي را داشتند و گفتند! یکی ادعای پیامبری مي‌كرد و ديگري از تغيير آسان در كشور سخن مي‌گفت. اما از آنجا که احمدی نژاد و رئیسی یکی از کوی بنیادگرایی و دیگری از دستجات اصولگرایی سنتی آمدند و هر کدام دارای پایگاه رای قابل توجهی هستند به یقین نزديكان آن‌ها برای مقبول افتادن این اظهارات را بيان مي‌كنند!

به هر حال در دنیای علم و تکنولوژی و رقابت نفس گیر و بی امان توسعه کشورها با یکدیگر، صدور این اقوال سخیف، ناروا و سراسر خرافه حتي از نزديكان کسانی که باید برنامه های خود را بدهند و برای شعور مردم احترام قائل باشند محل تاسف و دردمندی است.

با نقل این اخبار پر قدرت در جامعه ایرانی، حداقل دو ملاحظه جدی وجود دارد:

1 – باور به استضعاف فکری مردم که بخشی از ممکن است صادق نيز باشد. در این صورت این متولیان و بودجه گیران فرهنگ هستند که باید پاسخی درخور بدهند. در این صورت باور به پس رفت فرهنگی را نمی توان نادیده گرفت.

2 – توسل به خرافات و امور اعتقاد بی بنیاد! ولی گویا برای بدست آوردن قدرت برخي همه مسائل را مجاز مي‌دانند، چرا که قدرت بیش از حد جايگاه پیدا کرده است و باید از برخي پرسید این تذهبون؟!

به هر حال با چنین فضاهایی و نیز با وجود نواقص جدی در قانون انتخابات که شايدمهمترین قانون بعد از قانون اساسی باشد، با این پیش فرض که سپهر غالب و عمومی جامعه ایرانی از مدنیت برتری نسبت به سایر ملت های منطقه برخوردار است، شرکت همه مردم در انتخابات را ضروری ساخته است. چرا که شرکت گسترده مردم و غلبه مدنیت بر خاسته از شعور و اراده ایرانی، معنا و مفهوم عصای موسی را در برابر سحر ساحران ایفا خواهد كرد و جلوي خرافات برخي را خواهد گرفت.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک