عسکری: اکتشاف و بهره برداری از معدن D19 در قالب کنسرسیوم انجام می شود

دغدغه تامین سنگ آهن با کیفیت و استفاده بهینه از وضعیت موجود در راستای ایجاد و گسترش صنایع جوار معدنی و تولید کنسانتره از سنگ های باقیمانده بزرگترین نگرانی اینجانب از ابتدای پذیرش مسئولیت چغارت بوده است که خوشبختانه با اطمینان کامل از وجود ذخایر متعدد معدنی در مجموعه تحت نظارت شرکت سنگ آهن مرکزی شروع به کار نمودم.

مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد و سرپرست شرکت سنگ آهن مرکزی بافق ضمن تشریح روند اجرایی و پیگیری های مداوم برای تامین خوراک صنایع جوار معدنی بافق گفت: تمامی مراحل اکتشاف و استخراج آنومالی  D19 در قالب کنسرسیوم و تفاهم نامه انعقاد یافته بین چادرملو و شرکت سنگ آهن مرکزی بافق انجام می شود.
به گزارش عصر خبر، محمد جواد عسکری با اشاره به مشخص شدن ذخیره قطعی سنگ آهن چغارت در سال های قبل و روند نزولی عیار سنگ آهن در مجموعه چغارت عنوان کرد: همیشه این نگرانی بوده است که در صورت اتمام ذخیره سنگ آهن در این معدن و یا مقرون به صرفه نبودن استخراج آن با توجه به کاهش عیار خالصی سنگ آهن و مشکلات استخراج و میزان باطله برداری های باقیمانده چه باید کرد.
وی افزود: دغدغه تامین سنگ آهن با کیفیت و استفاده  بهینه از وضعیت موجود در راستای ایجاد و گسترش صنایع جوار معدنی و تولید کنسانتره از سنگ های باقیمانده بزرگترین نگرانی اینجانب از ابتدای پذیرش مسئولیت چغارت بوده است که خوشبختانه با اطمینان کامل از وجود ذخایر متعدد معدنی در مجموعه تحت نظارت شرکت سنگ آهن مرکزی شروع به کار نمودم.
عسکری اظهار داشت: بنابر این از سال ۸۵ فعالیت شرکت سنگ آهن مرکزی بافق با جدیت و تلاش بیشتر برای تامین خوراک مورد نیاز صنایع جوار معدنی و بهره برداری از آنومالی های مختلف در دستور کار این مدیریت قرار گرفت  و یکی از این آنومالی معدنی همان آنومالی  D19 می باشد که شرایط اکتشاف و بهره برداری را نیز داشته است و از سالها قبل شرکت سنگ آهن با حفر چندین حلقه چاه آب در دشت حسن آباد در نیمه های دهه ۶۰ به فکر تجهیز و بهره برداری از این منطقه بوده است.
وی گفت: در سال ۹۴ با هماهنگی های انجام شده در وزرات صنایع و معادن موافقت شد کلیه مراحل اکتشاف و بهره برداری از آنومالی  D19 به صورت کنسرسیوم معدنی و مشارکت ۵۰ درصدی میان شرکت سنگ سنگ آهن مرکزی بافق و چادرملو اردکان انجام گیرد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد افزود: پس از برگزاری مقدمات  کنسرسیوم ؛ شرکت معدنی و اکتشافی مشترک به نام ” دشت یوز دره انجیر” به ثبت رسید ولیکن پس از نامه نگاری های متعدد؛ مدیر کل محیط زیست استان یزد بازهم طی نامه ای در مورخ ۷/۷/۹۴ با درخواست صدور مجوز اکتشاف مخالفت می نمود.
عسکری به طرح این موضوع در سفر ریاست جمهوری به استان یزد و دستور پیگیری و همکاری ایشان به سازمان محیط زیست و وزیر صنعت، معدن و تجارت در اسفند سال ۹۴ اشاره کرد و اظهار داشت: پس از کش و قوس های فراوان بالاخره موضوع اختلاف نظر محیط زیست و وزرات صنعت، معدن و تجارت در رابطه با آنومالی دی نوزده در جلسه هیات دولت در مورخ ۲۴ اسفند ماه ۹۴ مطرح و مصوب گردید سازمان محیط زیست و شورای عالی محیط زیست همکاری لازم را برای صدور مجوز و شروع مراحل اکتشافی معدن دی نوزده به عمل آورند.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک