معرفی مدیرعامل جدید نیشکر هفت تپه
کیومرث کاظمی روز شنبه در آیینی با حضور تعدادی از مسئولان استانی و شهرستانی و نمایندگان کارگران به عنوان مدیرعامل جدید شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه معرفی شد.
به گزارش ایرنا فرماندار شوش در این آیین در محل کارخانه نیشکر هفت تپه گفت: 2 ماه حقوق معوقه کارگران هفت تپه با همت استاندار خوزستان، نماینده مردم شوش درمجلس شورای اسلامی و اعضای شورای تامین پرداخت شد.
عدنان غزی با بیان اینکه مشکل بیمه کارگران رفع شده است، افزود: مشکل طرح طبقه بندی مشاغل و شوراهای اسلامی کار از سوی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی در دست بررسی است و بزودی نتیجه آن اعلام می شود.
وی با تاکید بر اینکه برای رفع مشکلات کارگران هفت تپه از هیچ تلاشی دریغ نمی شود، از کارگران خواست سر کار خود برگردند تا روند تولید کارخانه با مشکل مواجه نشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان نیز گفت: ظرف یک ماه آینده مشکلات کارگری از جمله طبقه بندی مشاغل، بیمه، انتخابات شورای اسلامی کار و دیگر مسایل و مشکلات نیشکر هفت تپه از جمله قرارداد کارکنان و کارگران، حق بن، حق لباس، حق غذا و تشویقی، تنبیه و تشکیل کمیته انضباطی پیگیری و به سرانجام خواهد رسید.
سیدنور محمدپور افزود: تمام مشاغل شرکت نیشکر هفت تپه سخت و زیان آور محسوب می شوند.
مدیرعامل جدید شرکت نیشکر هفت تپه نیز گفت: هفت تپه از هر چیزی دیگر برای من مهمتر است و همه بدانند این شرکت خانه دوم همه ما است.
کیومرث کاظمی افزود: مالک و مسئولان استانی و شهرستانی از من خواستند مسئولیت این شرکت را بپذیرم و با کمال میل پذیرفتم پس باید همه با هم برای رفع مشکلات کارخانه و شکوفایی آن کمک کنیم.
وی اظهار داشت: با اختیار تام مدیریت کارخانه را برعهده گرفتم و فقط در خرید و فروش این شرکت ورود نمی کنم لذا اگر کسی نمی خواهد ادامه کار دهد و کارشکنی بکند جایش در شرکت نیست.
مدیرعامل جدید شرکت نیشکر هفت تپه با بیان اینکه 80 درصد کارگران شرکت از لحاظ معیشتی وضعیت خوبی ندارند، افزود: صداقت را سرلوحه اقدامات خود قرار خواهم داد و از حقوق کارگران و مدیران پشتیبانی خواهم کرد.
وی گفت: کارگران به فکر برداشت نیشکر باشند و به تامین حقوق پرسنل کمک کنند.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان نیز اظهار داشت: برداشت نیشکر در شرایط کنونی اهمیت فراوانی دارد زیرا اگر به سرانجام نرسد شرکت تا سال آینده به کما می رود.
امید بن عباس افزود: 2 موضوع اورهال، شروع و نحوه ادامه کار و همچنین رسیدگی به مشکلات کارخانه در اولویت است.
دادستان عمومی و انقلاب اهواز نیز با بیان اینکه تمام مسایل ریز و درشت شرکت نیشکر هفت تپه هر ماه طی جلسه ای بررسی می شوند، گفت: برخی افراد غیر کارگر که با اصل نظام مشکل دارند از تجمع کارگران هفت تپه سوء استفاده می کنند لذا کارگران باید مراقب این افراد باشند.
عباس حسینی پویا از کارگران خواست برای جلوگیری از سوء استفاده دشمنان از برگزاری تجمع خودداری کنند.
وی با بیان اینکه ما همه کارگران را درک می کنیم، افزود: هفت تپه از آن نظام است و کارگران نباید اجازه دهند دشمن با تجمع آنها اصل نظام را هدف قرار دهد.
دادستان عمومی و انقلاب اهواز اظهار داشت: مشکلات بازنشستگان، حقوق معوقه و یک نفر بازداشتی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پیگیری می شوند.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: اعتمادسازی بین مجموعه مدیران و کارگران نیشکر هفت تپه ضروری است.
سید راضی نوری افزود: همه مسئولان و کارگران مدیریت جدید کارخانه را همراهی کنند و از حاشیه به دور باشند.
وی خواستار تشکیل کمیته ای تخصصی برای رفع مشکلات این شرکت از سوی معاونت اقتصادی استانداری و فرمانداری شوش شد.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی از مدیریت جدید کارخانه خواست بصورت شبانه روزی پیگیر مسایل و مشکلات شرکت باشد و برای اورهال شرکت تلاش مضاعف کند.
وی همچنین خواستار شناسایی و بکارگیری نیروهای دلسوز، متدین، با تجربه و بومی منطقه در این کارخانه شد.
مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت، مدیرکل انتظامی استانداری و اعضای شورای تامین شهرستان نیز در آیین معارفه مدیرعامل جدید کارخانه حضور داشتند.
کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه روز شنبه در بیست و هفتمین روز از اعتراضات خود مقابل فرمانداری شوش حاضر شدند.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می گذرد و طبق اصل 44 قانون اساسی اواخر سال 1394 از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در 15کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.