آيت الله علم الهدي: اینها معتقدند در سر مردم مغز نیست؟!/ هیچ 20، 30 نفری ملت نیستند
آن 20، 30 نفری که در مجمع تشخیص مصلحت نشستند ملت نیستند، آن دویستوچند نفری که در مجلس نشستند و آن بیستوچند نفر در کابینه هم ملت نیستند
آیتالله علمالهدی در نمازجمعه مشهد ضمن تبریک ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه (سلامالله علیها)، اظهار کرد: این ایام مقارن است با سالروز میلاد مسعود صدیقه اطهر، فاطمه زهرا علیها سلام، این سرور و شادمانی ذیقیمت در عرصه زندگی که خاطره ولادت با سعادت صدیقه اطهر است، به همه شما برادران و خواهران تبریک عرض میکنم.
به گزارش عصر خبر، وي ادامه داد: گام دوم انقلاب که در یک بیانیه بهعنوان مانیفست برای انقلاب مقدس اسلامی در 40 ساله دوم مطرحشده است، باید از ابعاد مختلف مورد تبیین و تحلیل قرار بگیرد؛ آنچه مقام معظم رهبری در این بیانیه بهعنوان یک محور اساسی روی آن اصرار داشتند، مسئله «نظام انقلابی» بود و تبیین نظام انقلابی برای مردمی که هم پای انقلاب و هم پای نظامی که مولود انقلاب است، ایستادند.
بیانیه گام دوم انقلاب، «منشور انقلاب» برای چهل سال دوم
امامجمعه مشهد مقدس خاطرنشان کرد: مرجع عالیقدر شیعیان، حضرت آیتاللهالعظمی مکارم اعلام فرمودند که بیانیه مقام معظم رهبری بهعنوان گام دوم، منشور این انقلاب در چله دوم و در چهلساله دوم است، این منطق از یک مرجع تقلید صاحب فتوایی که میلیونها شیعه روی کره زمین در داخل و خارج از او تقلید میکنند، حجت قطعی برای ما هست که به تمام نکات و دقایقی که در بیانیه مقام معظم رهبری بهعنوان گام دوم انقلاب معرفیشده است، بیشتر دقت و توجه کنیم.
وي به اصول سهگانه مطرحشده در بیانیه دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در تبیین نظام انقلابی، اصول سهگانهای را معرفی کردند که در جای خودش قابل تحلیل و توجه است، رعایت قسط اسلامی و احکام دین بهعنوان یک اصل؛ اصل دوم، اصل شایستهسالاری در کارگزاری این نظام و اصل سوم نیز اعتماد مردم و جلب رضای مردم و برقراری رابطه مردم با جریان انقلاب، جریان نظام و کارگزاران نظام؛ این سه اصل را از اصول نظام انقلابی مطرح کردند.
اشرافی گری، اولین خطر در مقابل نظام انقلابی
آیتالله علمالهدی با اشاره به مشخص کردن دو خطر اساسی در مسیر تحقق نظام انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب، تصریح کرد: در فرمایشاتشان نیز دو خطر را برای این نظام انقلابی اعلام کردند؛ خطر اول، اشرافی گری است، اینکه بخواهد ارزشها در زندگی و سبک زندگی مردم بر معیار اشرافی گری بچرخد و محور ارزشها در زندگی مردم، تجملات، اشرافی بودن، در زندگی رنگارنگ به سر بردن، روزبهروز در عرصه تجملات زندگی رقابت خرج دادن و مسابقه گذاشتن، مسؤولان با مردم، مردم با مسؤولان، مردم در طبقات مختلف، این اشرافی گری را مقام معظم رهبری بهعنوان یک خطر برای نظام انقلابی مطرح کردند به خاطر اینکه این اشرافی گری موجب ارتجاع انقلاب میشود.
او ادامه داد: موسی (علیهالسلام) بنیاسرائیل را از چنگ فرعون نجات داد، از دریا عبور داد و دشمنانشان را در منجلاب رودخانه نیل دفن و نابود کرد اما آنچه باعث شد تا موسی بخواهد به میقات پروردگار در کوه تور برود، بنیاسرائیل مشرک میشوند، آن طلا است، اشرافی گری است تا جایی که طلا و گوساله سامری که از طلا ساختهشده بپرستند.
اشرافی گری انقلاب را به عقب برمیگرداند
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه ایستادگی 40 ساله مردم پای انقلاب به دلیل ساقط کردن اشرافی گری در جامعه بود، یادآور شد: اشرافی گری انقلاب را به عقب برمیگرداند، در جامعهای که معیار و سبک زندگی برای مردم باید تقوا، دینداری، عفت، عصمت، نجابت و اخلاق باشد، اگر بنا شد پول، طلا و تجمل در زندگی مردم معیار و مؤلفه شد، خطر برای انقلاب و نظام است، اگر مردم به اشرافی گری بیفتند، دیگر پای انقلاب نمیایستند؛ 40 سال با هنر امام و رهبری، اشرافی گری در نظام و جامعه ما سقوط کرد، افرادی پای انقلاب ایستادند، شهید شدند، شهید دادند، جانباز و آزاده شدند و مرد و مردانه در نسلهای سوم و چهارم ایستادند که از اشرافی گری فاصله دارند.
چپاول بیتالمال ناشی از خوی اشرافی است
وي متذکر شد: این پروندههای فساد اقتصادی، اختلاس، دزدی و چپاول از بیتالمال مسلمین، از جریان اشرافی گری مردم و افراد سرچشمه میگیرد، اگر اشرافی گری نبود این مفاسد اقتصادی به وجود نمیآمد، بدزدند، ببرند، بخورند و دنبال تقلب باشند، در زندگی اجتماعی که دشمن خدا و پیغمبر و اسلام، سفره مردم را هدف گرفته، افراد با قوت لایموت مردم کاسبی کنند و روزبهروز بر ثروت خود بیفزایند، جز با خوی اشرافی گری درست درنمیآید.
محافظهکاری، دومین خطر برای نظام انقلابی/ اوج محافظهکاری در انقلاب کجاست؟
آیتالله علمالهدی، محافظهکاری را دومین خطر ذکر شده در بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب بیان و اظهار کرد: خطر دومی که رهبری در این بیانیه گام دوم اعلام کردند، محافظهکاری است، اینکه وارد محافظهکاری شویم، بگوییم این کار را نکنیم اروپا بدش میآید، آن کار را نکنیم آمریکا بدش میآید، آقای مسؤول روابط بینالملل کشور با کمال صراحت بگوید FATF نه مشکل اقتصادی را حل میکند، نه تحریم را از بین میبرد و نه فشارهای دشمن را کم میکند، فقط به دست آمریکا بهانه ندهیم، این اوج محافظهکاری در انقلاب است که آمریکا را از خود راضی کنیم، مگر ابنملجم از علی (علیهالسلام) راضی شد، مگر ابوجهل از پیغمبر راضی شد، اصلاً راضی کردن آمریکا مگر جزو اهداف انقلابی ماست؟ امام بزرگوار ما فرمودند بهاندازهای که آنان از ما خوششان بیاید، به همان اندازه از انقلاب فاصله گرفتیم؛ محافظهکاری این است که کاری کنیم تا آنان از ما خوششان بیاید و از ما راضی بشوند.
وي اضافه کرد: رهبری در این بیانیه گام دوم فرمودند این از خطرات نظام انقلابی است که مسؤولان، مردم نظام و ارزشهای نظام ما برود دنبال اینکه بخواهد دشمن را راضی کند و کاری کند که دشمن خوشش بیاید
اینها معتقدند در سر مردم مغز نیست؟!
امامجمعه مشهد مقدس خاطرنشان کرد: این مصوبهای که نتیجه آن، رفتن زیر بار ریاست و قدرت وزیر خزانهداری امریکاست، رهبری اعلام کردند اتاق جنگ آمریکا با ایران در وزارت خزانهداری است، فرمانده جنگ آمریکا با ایران در این فشار اقتصادی، وزیر خزانهداری آمریکاست، FATF در دنیا رئیس خزانهداری آمریکاست، قراردادی را رسمی و قانونی کنیم که برویم زیر بار فرمانده جنگ آمریکا با ایران که آمریکا بهانه نگیرد؟ این درست است؟
وي با انتقاد از نوع مواجهه مسؤولان با مردم، گفت: عقلمان را به کار بیندازیم، اینها معتقدند در سر مردم مغز نیست که این حرفها را میزنند؟ میگوید 20، 30 نفری که در مجمع تشخیص مصلحت نشستند ملت نیستند، بله، آن 20، 30 نفری که در مجمع تشخیص مصلحت نشستند ملت نیستند، آن دویستوچند نفری که در مجلس نشستند و آن بیستوچند نفر در کابینه هم ملت نیستند، ملت کیست؟ ملت کسی است که روز 22 بهمن میلیونها آدم این خیابانها را پر کردند.
آیتالله علمالهدی افزود: این ملت چند میلیونی که در خیابان ریختند و همه دنیا با چشمش دید، روی دست این چند میلیون چی بود؟ جز عکس رهبری؟ شعار این چند میلیون چه بود؟ جز اینکه گفتند «این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده؟» معنای ملت، مقام رهبری است، رهبری ملت است چون این ملت نشان دادند.
ويبا بیان اینکه رهبر معظم انقلاب، تصویب این کنوانسیونها را به دست مراجع قانونی سپردند، یادآور شد: رهبری نیز روز اول نظریه خودشان را درباره کنوانسیونها بیان کردند، فرمودند این کنوانسیونها، قراردادها و پیمانهای دیکته شده آمریکا و استکبار برای حفظ منافع آمریکا است؛ وقتی 7 وزیر نامه نوشتند که مصلحت اقتضا میکند این مصوبات قانونی شده و اجرا شود، رهبری برای اینکه نگویند من یک نفرم و تصمیم میگیرم، به شورای مشورتی خودشان، مجمع تشخیص مصلحت واگذار کردند که از نظر قانونی بررسی کنند.
وقتی به نفعتان رأی میدهند که همه ملتاند!
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: چطور شد روزی که شما یک لایحه را میبرید در مجلس، فقهای شورای نگهبان مخالفت میکنند، لایحه را به مجمع تشخیص میبرید، مجمع تشخیص به نفع لایحه شما نظر میدهد، دیگر 20، 30 نفر نیستند، همهکارهاند؟ امروزی که شما میخواهید دل دشمن را به دست بیاورید، امروزی که میخواهید محافظهکاری با دشمن را بهعنوان یک خطر متوجه این مملکت کنید به فرموده مقام معظم رهبری، آنوقت 20، 30 نفر ملت نیستند؟ ما هم میگوییم ملت نیستند، هیچ 20، 30 نفری ملت نیستند، ملت کسانی هستند که روز 22 بهمن آمدند و همهچیزشان رهبری بود، در مصاحبه، در شعار و در عکس به دست گرفتنشان، همهچیز ملت رهبر است همهکاره ملت رهبر است، این هم رهبر معین کردند، خود رهبری گفتند شما بررسی کنید این حرفهایی که میزنند، درست هست یا نیست.
وي اضافه کرد: شما که از همه جناحها، افکار و اندیشهها هستید، بنشینید و فکر کنید، با تأمل بررسی کنید، حالا که با تأمل بررسی کردند و رسیدند به اینکه این مصوبات مملکت فروشی است، اوقاتش تلخ میشود و میگوید این 20، 30 نفر که ملت نیستند.
اگر مشکل آب با برجام حل شد، مشکل گوشت هم با FATF حل میشود!
آیتالله علمالهدی به ادعاهای پیشین مسؤولان نسبت به نتایج و فواید برجام اشاره کرد و گفت: این درست نیست، یک روز گفتید تا برجام نشود، هیچچیز درست نمیشود، حتی گفتید مملکت در مسئله آب مشکل دارد چه در زراعت و چه در مصرف مشکل دارد و مشکل آب با برجام حل میشود، حالا امروز میگویید مشکل گوشت با FATF حل میشود؟ میگویید گوشت را داریم، چون نمیتوانیم پولش را بدهیم نمیتوانیم آزاد کنیم به دست مردم برسانیم؟ اگر مشکل آب با برجام حل شد، مشکل گوشت و آذوقه مردم هم با FATF حل میشود؛ مگر آن حل شد که آمدید به مردم گفتید؟
وي متذکر شد: اگر نظام انقلابی در مملکت حاکم نباشد، اسلام، پیغمبر و قرآن حاکم نیست و نظام انقلابی با محافظهکاری و کنار آمدن با دنیای کفر، الحاد و استکبار نمیتوان نظام انقلابی را اجرا و ایجاد کرد، این مانیفست 40 سال آینده انقلاب هست که مقام معظم رهبری، محور نظام انقلابی را در این فرمایششان بیان فرمودند.