با علائم کاهش اسیدمعده آشنا شوید

اگر به اسیدمعده دسترسی داشتید و آن را روی پوستتان می‌ریختید، باعث سوختگی پوست می‌شدید! با این وجود ما برای حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن نیاز به اسیدمعده داریم. در واقع سطوح کم اسیدمعده باعث کاهش جذب مواد مغذی و مشکلات گوارشی می‌شود. اسیدمعده به جذب پروتئین‌ها و مواد معدنی در بدن کمک می‌کند و باعث از بین رفتن باکتری‌ها و انگل‌های مضر سیستم گوارشی می‌شود. برآورد شده که ۲۲ درصد آمریکایی‌ها از کمبود اسیدمعده یا همان هیپوکلریدریا رنج می‌برند. نکته شگفت‌آور این است کمبود اسیدمعده در بزرگسالان، مشکلات گوارشی بیشتری را نسبت به افزایش آن ایجاد می‌کند. در ادامه با علائم کاهش اسیدمعده آشنا می‌شوید:

با علائم کاهش اسیدمعده آشنا شوید اسیدمعده به تجزیه ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی دیگر موجود در غذای مصرفی کمک می‌کند تا از جذب موثر مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند نیاسین، اسید فولیک، ویتامین B12، ویتامین C، بتاکاروتن، منیزیم، آهن، روی، و کلسیم اطمینان حاصل شود.

سوزش سر دل

اکثر مردم هنگام سوزش معده، تصور می‌کنند که اسیدمعده بیش ازحد دارند درحالی که گاهی اوقات کاملا برعکس است. وقتی مقادیر اسیدمعده پایین می‌آید، غذا به درستی در سیستم گوارشی جذب نمی‌شود. این به نوبه خود تولید گاز را افزایش می‌دهد که ممکن است مانند سوزش سر دل، احساس شود.

سرطان

میزان بسیار کم اسید موجود در معده دلیل عمده ابتلا به سرطان معده و سایر بیماری‌های مزمن است. خطر پیشرفت این بیماری‌‌ها زمانی بیشتر می‌شود که نسخه‌های بی‌رویه‌ای برای کم کردن اسیدمعده تجویز می‌شود.

عدم تحمل مواد غذایی

اگر شما مبتلا به آلرژی غذایی و یا عدم تحمل مواد غذایی هستید، ممکن است دچار کاهش اسیدمعده شده باشید. در حالی که محققان نمی‌توانند ثابت کنند که چطور اسیدمعده بر آلرژی و حساسیت غذایی تاثیر می‌گذارد، ولی به عقیده آنها پیوند قوی در این میان وجود دارد.

عدم هضم گوشت

کاهش سطح اسیدمعده باعث تلاش سیستم گوارشی برای هضم مواد غذایی مانند گوشت و دیگر پروتئین‌ها می‌شود. به همین دلیل است که ممکن است بعد از خوردن گوشت دچار احساس خستگی، سرگیجه یا تهوع شوید.

مشکلات پوستی

روده سالم باعث حفظ سلامت پوست شما نیز می‌شود. متاسفانه در این میان کاهش اسیدمعده باعث رشد بیش از اندازه باکتری‌ها شده که خود مسمومیت پوست را به‌دنبال دارد. به همین دلیل است که 40درصد از افراد مبتلا به آکنه داراس سطوح اسیدمعده کم هستند.

عضویت در تلگرام عصر خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک