آیا هشدارهای اخیر تل آویو درباره «تهدید ایران علیه اسرائیل» با سال های قبل متفاوت است؟
درست است که هشدارهای اسرائیل در مورد «تهدید ایران» تکراری است و معمولا با هدف دگرگون کردن واقعیت و مظلوم نمایی اسرائیل مطرح می شود، اما این بار، صدای هشدارهای اسرائیل بالا گرفته است.
يحيى دبوق در الاخبار نوشت: درست است که هشدارهای اسرائیل در مورد «تهدید ایران» تکراری است و معمولا با هدف دگرگون کردن واقعیت و مظلوم نمایی اسرائیل مطرح می شود، اما این بار، صدای هشدارهای اسرائیل بالا گرفته است.
به گزارش انتخاب ؛، در ادامه این مطلب آمده است: اما حقیقت این سر و صدای اسرائیلی ها چیست؟ به نظر می رسد یکی از مهمترین عوامل این اقدام رژیم صهیونیستی و مسئولان ان، قانع شدن آنها در مورد این مهم است که سیاستی که در سالهای گذشته علیه دشمنان خود در پیش گرفته اند، اثرگذار نیست؛ سیاستی که طبق آن، تلاش می کردند مانع افزایش توانایی های دشمنان شوند.
می توان گفت پایداری دشمنان اسرائیل و شکست نقشه های صهیونیستها برای ساقط کردن دشمنان، دلیل اصلی این عقب نشینی صهیونیستهاست؛ هر چند که هجمه آنها به شیوه های مختلف دیگر ادامه می یابد.
علاوه بر این، غیاب عامل بازدارندگی آمریکا، پس از سلسله پاسخ های ایران به تجاوزهای اسرائیل، ضرر زیادی به وجهه اسرائیل و قدرت آن برای مقابله با دشمنان وارد نمود.
ضربه ای که به تاسیسات آرامکو وارد شد، نکاتی را برای تل آویو ثابت کرد: اقرار به قدرت موشکی ایران و توان آن برای اتخاذ تصمیماتی که می تواند عواقب دشواری داشته باشد. اثبات این موارد برای اسرائیل، باعث مطرح شدن احتمال حمله نظامی ایران به این رژیم شد.
اسرائیل متوجه شده است که نمی تواند همچنان به درگیری در چند معرکه ادامه دهد؛ چرا که وارد آوردن ضرباتی به پایگاههای ایرانی در کشورهای مختلف عربی، می تواند با پاسخ همزمان انها به تجاوزهای اسرائیل، همراه شده و این رژیم را در شرایط سختی قرار دهد. ضمن آنکه این مقابله ها می تواند به وقع یک جنگ فراگیر در منطقه بینجامد.
اما در این میان، همچنان یک سوال باقی می ماند: آیا همانطور که صهیونیستها هشدار می دهند، ایران در صدد پاسخ دادن به تجاوزهای اسرائیل است؟ یا اینکه اسرائیل به دنبال ماجراجویی جدیدی است و تلاش می کند حملات پیشگیرانه ای را انجام دهد که معتقد است به این شکل می تواند مانع از حملات ایران شود؟