بسيج كارگري مي تواند بهتر از اين ها باشد
مسئولان سازمان بسيج كارگري بايستي در برنامه هاي خود تجديد نظر كرده و برنامه و راهبردي نو با محوريت جنگ اقتصادي دشمنان بر عليه ايران و نقش محوري كارگران در اين جنگ داشته باشند
عصر خبر: رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه گذشته در دیدار هزاران نفر از بسیجیان، توصيه بر’ اطلاع دادن خدمات بسیج به مردم’ كرده و بر ضرورت اطلاعرسانی هنرمندانه از خدمات بسیج تاكيد نمودند.
ايشان با بيان چند آمار افتخار آميز از بسيج دانشجويي ،بسيج عشاير، بسيج زنان، بسيج اساتيد، بسيج وزارتخانه ها و بسيج كشاورزي نام بردند كه اين خود مي تواند مصداق بارز اطلاع رساني قابل قبول اما نه در حد مورد انتظار جامعه و رهبري از نهادهاي زير مجموعه بسيج باشد. اين در حالي است كه در آمارهاي اعلام شده از سوي رهبر معظم انقلاب از بسيج كارگري خبري نبود كه اين مهم همت مضاعف مسئولان اين نهاد را براي كار بيشتر و بهتر همراه با اطلاع رساني گسترده و دقيق را مي طلبد.
در شرايطي كه به فرموده رهبر معظم انقلاب در جنگ اقتصادي با دشمن هستيم به طور قطع نقش بسيج كارگري و مراكز توليدي كشور در اين برهه دو چندان است كه در اين ميان بايد مسئولان بسيج كارگري با برنامه اي نو و اطلاع رساني به موقع و دقيق از اقدامات خود نقش افسران جنگ اقتصادي را ايفا كنند.
کارگراني كه 14 هزار شهید تقدیم انقلاب و کشور کرده و در شرايط معيشتي خوبي نيز قرار ندارند بايد مورد توجه بيشتر مسئولان بسيج كارگري كشور قرار بگيرند، چرا كه اين كارگران هستند كه موتور توسعه بوده و نقش محوري و خط مقدمي در جنگ اقتصادي دشمن بر عليه ميهن اسلامي بر عهده دارند.
حدود 43 ميليون نفر بيمه شده در سازمان تامين اجتماعي وجود دارند كه از اين تعداد 14 ميليون نفر بيمه شده اصلي هستند كه مي توانند ظرفيت اسمي و كمي براي بسيج كارگري محسوب شوند.اين در حالي است كه كارگران بسياري از جمله در صنوف اصولا فاقد بيمه تامين اجتماعي هستند كه با احتساب اين افراد ظرفيت بسيج كارگري براي خدمت بسيار بيشتر از 43 ميليون نفر مي باشد و حداقل بيش از نيمي از جمعيت كشور را شامل مي شود.
به نظر مي رسد بايستي مسئولان سازمان بسيج كارگري بايستي در برنامه هاي خود تجديد نظر كرده و برنامه و راهبردي نو با محوريت جنگ اقتصادي دشمنان بر عليه ايران و نقش محوري كارگران در اين جنگ داشته باشند تا بتوانند به اهداف مد نظر فرماندهي كل قوا و رهبر معظم انقلاب و مردم دست پيدا كنند.
ذكر مثالي در اين خصوص مي تواند مسائل را روشن تر نمايد.مسئولان بسيج كارگري با هدف حمایت از کالای ایرانی، طرحي را تحت عنوان«ایران یار» را به اجرا گذاشتهاند اما به طور حتم اگر اين طرح از جمله طرح هاي قابل توجه از ديد رهبري بود از چشمان تيز بين آيت الله خامنه اي رهبر انقلاب دور نمي ماند و ايشان در بياناتشان در ديدار با بسيجيان اشاره اي به اين طرح مي كردند.بنابراين به جاست كه مسئولان بسيج كارگري در خصوص طرح ها و برنامه هاي خود نگاه جامع تري داشته باشند.هر چند كه نبايد منكر نيت خوب و تلاش مسئولان بسيج كارگري براي ارتقاء اين مجموعه بود.
به نظر مي رسد مسئولان سازمان بسيج كارگري مي توانند در زمينه هاي زير فعاليت و برنامه ريزي داشته باشند:
1-ترويج و تبليغ توليدات داخلي.
2-كمك به تشكلات كارگري از جمله خانه كارگر، كانون شوراهاي اسلامي كار، انجمن هاي صنفي و نمايندگان كارگر در مسائلي نظير قانوني كردن مشاغل مستمر و غير مستمر در مجامع قانوني مثل مجلس شوراي اسلامي ، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان تامين اجتماعي.
3- همكاري با اصحاب رسانه به خصوص رسانه هايي كه در زمينه مسائل كارگري صاحب نظر هستند و تشكيل كميته فرهنگي و اطلاع رساني و حتي در صورت نياز معاونت فرهنگي و اطلاع رساني در سازمان بسيج كارگري و در صورت وجود اين معاونت و كميته، تجديد نظر در روش هايي كه تا كنون امتحان خوبي را پس نداده اند.
4- استفاده از ظرفيت وزارت كار و سازمان تامين اجتماعي براي پيشبرد اهداف بسيج كارگري به خصوص برنامه هاي مد نظر رهبر معظم انقلاب كه با توجه به رويكرد تعاملي و خوب محمد شريعتمداري وزير كار و مصطفي سالاري مدير عامل سازمان تامين اجتماعي ، مي توان با تشكيل كارگروهي در بسيج كارگري از اين ظرفيت بالقوه استفاده نمود.
بسيج كارگري و كارخانه هاي كشور از جمله نهادهايي است كه در زير مجموعه بسيج فعاليت مي كند و در حدود 3 هزار مركز صنعتي فعال است.