مواردی که باید در خصوص درب اتاقی بدانید
از مزایای درب چوبی اتاق میتوان به این اشاره کرد که آنها نسبت به شیشه و فلز عایق مناسبتری در برابر سرما و گرما است و همچنین در برابر سر و صدا بسیار مقاوم است و به همین سبب از درب چوبی برای داخل خانه و اتاق استفاده میشود.
این نوع دربها در داخل ساختمان به کار میروند و در طرحها و رنگهای متنوعی تولید میشوند. به طور کلی دربها برای جدا کردن قسمتهای مختلف داخل خانه از یکدیگر مورد استفاده قرار میگیرند. معمولا دربهای اتاقی از چوب تشکیل میشوند و ساختار اصلی آنها چوب است و از چوب طبیعی یا با روکش مصنوعی تولید میشوند و در صورت استفاده از مواد مرغوب دوام و کیفیت بالایی خواهند داشت. همچنین باید توجه داشت باشید دربهایی مخصوص مکانهای مرطوب و دارای رطوبت طوری طراحی میکنند که در برابر رطوبت مقاومت داشته باشند که برای محیطهای مانند حمام و سرویس بهداشتی بسیار مناسب هستند. معمولا ساختار فنی و مشخصات فنی درب چوبی و دربهای داخلی ساختمان با توجه به قیمت انتخابی مشتری تدوین می شود.
اگر به دنبال درب چوبی برای اتاق خواب خود هستید باید انواع آن را بدانید که شامل درب اتاق ام دی اف، درب تمام چوب، درب اتاق روکش چوبی و درب اچ دی اف است. همچنین در هنگام خرید درب اتاقی میبایست به جنس، قیمت و مدل آن توجه داشته باشید. برای ساخت درب چوبی اتاق از چوب گردو، روس و راش میتوان استفاده کرد. این چوبها دارای بافتهای متفاوت و طرحهای مختلف هستند که طراح با توجه به اینکه درب برای خارج از خانه و یا داخل خانه مورد استفاده قرار خواهد گرفت آن را طراحی میکند.
دربهای چوبی اتاق سالها دوام میآورند و درای مقاومت بالایی هستند اما باید در نظر گرفت که قیمت بالا و وزن بالای آن از معایب و نکات منفی آنها است. برای اینکه سطح چوب مشخص باشد معمولا برای رنگ کردن این دربها از رنگ چوب استفاده میشود. دربهای چوبی اتاق دارای انواع ختلف و متنوعی هستند که با توجه به سلیقه و نیاز شما بسته به دیزاین داخل خانه میتوانید آن را انتخاب و مورد استفاده قرار دهید.
از مزایای درب چوبی اتاق میتوان به این اشاره کرد که آنها نسبت به شیشه و فلز عایق مناسبتری در برابر سرما و گرما است و همچنین در برابر سر و صدا بسیار مقاوم است و به همین سبب از درب چوبی برای داخل خانه و اتاق استفاده میشود.
انواع درب چوبی اتاقدرب اتاقی همراه با روکش ام دی اف: این دربهای چوبی با استفاده از ورق ام دی اف ساخته شده و دارای مقاومت و کیفیت بالا و طرحهای متفاوت و مختلفی هستند و انواع مختلف ام دی اف در ساخت این دربها استفاده میشود این دربهای ام دی اف به دو دسته روکش دار و بدون روکش تقسیم میشوند. ام دی اف روکش دار دارای طیف گسترده ای از طرح است ولیکن درب بدون روکش اگر رنگ آمیزی شده باشد بسیار برای محیط مرطوب مناسب است زیرا ضد رطوبت است.
به طور کلی دربهای اتاقی داراری چهار نوع روکش هستند که شامل:1روکش ام دی اف2.روکش اچ دی اف3.روکش پی وی سی4.روکش مصنوعیدرب اتاقی همراه با روکش اچ دی اف: این دربها با استفاده از یک چهارچوب چوبی ساخته میشوند و حتی روی این چهارچوب هم ورق ام دی اف نصب میشود. در صورتی که میخواهید درب عایق دما و صدا باشد میتوان در داخل آن از پشم سنگ استفاده نمود همچنین جهت مقاومت بالای آن میتوان از شبکه بندی چوبی استفاده کرد. درب اتاقی با روکش پی وی سی: لین دربها کاملا عایق رطوبت بوده زیرا پی وی سی در برابر رطوبت مقاوم است از این رو از آنها برای سرویس بهداشتی، حمام، مناطق ساحلی و هر محیطی که امکان تماس رطوبت باشد قابل استفاده هستند.
درب اتاقی همراه با روکش مصنوعی: این دربها نسبت به دیگر دربها دارای قیمت پایینتر و دارای طرحهای متنوعی هستند. همچنین این نوع دربها دارای روکشهایی مقاوم در برابر رطوبت نیز هستند که برای استفاده درسرویس بهداشتی و حمام مناسب هستند.