دستپخت شور
تکلیف «حق الناس» که همیشه مطالبه رهبری و خواسته به حق ملت بزرگ ایران است، چه می شود؟
عصر خبر؛ حميد هنرجو – بیانات رهبر انقلاب در چهاردهم خرداد ۱۴۰۰ حکایت از حق طلبی و دغدغه ایشان در صیانت از حریم و حقوق عمومی دارد.
«دستگاه های مسئول» و «رسانه های رسمی و مجازی» نباید از کنار این نکات مهم و تذکار ناصحانه، بی تفاوت و تعارف آمیز عبور کنند.
فارغ از موضوع احراز صلاحیت نشدگان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ که بحث این کوچکتر نیست، انتظار می رود دستگاه های مسئول که برای جبران غفلت ها، مورد خطاب شخص اول مملکت قرار گرفته اند، مطالعه ای آسیب شناسانه و جدی بر این ماجرا داشته باشند که اصولا «گزارشهای خلاف واقع و غلط» با چه مکانیزم و هدفی تولید می شود و سازماندهی این اطلاعات غلط، توسط چه کسانی انجام می پذیرد؟
و مهم تر و تلخ تر، اینکه نهادها و سازمانهایی که با آغوش باز، مصرف کننده دستپخت مسموم این گزارش سازها هستند چگونه راضی می شوند که در ضیق وقت و براساس همین گزارشهای خلاف واقع و غلط، درباره سرنوشت، حیثیت اجتماعی، حقوق معنوی و مادی یک شهروند که داوطلب خدمت به کشور و مردم شده، تصمیم سازی کنند! شرع مقدس، قانون اساسی، آرمانهای انقلاب اسلامی، عدل و انصاف و نهایتا وجدان، این اتفاق را به صراحت نفی می کند. تکلیف «حق الناس» که همیشه مطالبه رهبری و خواسته به حق ملت بزرگ ایران است، چه می شود؟
البته ( ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ ) مجلس شورای اسلامی طبق مصوبه ای مقرر کرد که «عدم التزام عملی داوطلبان انتخابات به اسلام» با حکم قطعی دادگاه صالح مبنی بر فساد مالی یا اخلاقی وی اثبات شود، نه «گزارشهای خلاف واقع و غلط» اما تکلیف «حق الناس» در دوره های قبلی مجلس و شورا و … چه می شود!؟
در عین حال، زحمات و کار پیچیده شورای نگهبان قانون اساسی را نیز نمی توان نادیده گرفت، سوال این است که افراد و جریانهای گزارش ساز که برای نظام اسلامی هزینه سازی نموده و در مسیر تعیین سرنوشت یک کشور، خدشه وارد کرده و می کنند، آیا خود را برای آن روز دشوار – که وعده خداست – یعنی پاسخگویی در پیشگاه الهی آماده کرده اند!؟ ... روزی که دیگر هیچ نوع سیاسی کاری و محافظه اندیشی و توجیه تراشی دنیوی به درد آنها نخواهد خورد.