سفر نمایندگان دفتر عمران سازمان ملل به مازندران
حل معضل زباله در مازندران یکی از اولویتهای مدیریتی دولتهای مختلف در دو دهه اخیر بود که هنوز در این زمینه موفقیت چندانی حاصل نشده است.
حل معضل زباله در مازندران یکی از اولویتهای مدیریتی دولتهای مختلف در دو دهه اخیر بود که هنوز در این زمینه موفقیت چندانی حاصل نشده است.
نمایندگان دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد (یو ان دی پی UNDP) در ایران امروز دوشنبه به منظور بازدید از برخی اقدامات در حال انجام مازندران برای حل معضل زباله به این استان سفر کردند.
به گزارش ایرنا ، نمایندگان دفتر عمران سازمان ملل قرار است در سفر یک روزه اشان به مازندران از وضعیت مدیریت پسماند در شهرستان های بابل و قائمشهر به عنوان دو شهرستان پرجمعیت این استان بازدید کنند.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : سفر نمایندگان دفتر عمران سازمان ملل به مازندران در چارچوب سفرشان به استان های شمالی است که دیروز از استان گیلان آغاز شده و امروز به مازندران رسیده و سپس در استان گلستان خاتمه می یابد.
سید محمد محمدی تاکامی افزود : هدف اصلی از این سفر به نوار شمالی کشور بررسی اقدامات انجام شده و تلاش برای تبادل دانش فنی دفع پسماند بین کشورهای مختلف است که با توجه به اهمیت مدیریت پسماند در مازندران، بررسی این استان نیز در دستور کار این دفتر قرار گرفت.
وی ادامه داد: دو پروژهای که در استان مازندران در برنامه بازدید قرار گرفته ، فعال هستند و علاوه بر اهداف مربوط به تبادل دانش فنی، تلاش میکنیم که از این حضور برای جذب اعتبارات ویژه مازندران هم در صورت امکان استفاده کنیم، اما در حال حاضر هدف از این سفر کمک اعتباری به استانهای شمالی نیست.
محمدی تاکامی گفت: نمایندگان برنامه عمران سازمان ملل متحد بعد از ظهر امروز برای ادامه بازدیدها به استان گلستان خواهند رفت و احتمالا جمعبندی این سفر در جلسهای ویدئوکنفرانسی با استانداران سه استان شمالی ارائه خواهد شد.
برنامه عمران سازمان ملل متحد با نام اختصاری یو ان دی پیUNDP در ۱۶۶ کشور دفتر نمایندگی دارد و تلاش میکند که با همکاری دولتها و دستگاههای مدیریتی، موانع پیش روی توسعه مناطق مختلف در هر کشور را بردارد و ظرفیتهای توسعه محلی را شکوفا کند.
حل معضل زباله در مازندران یکی از اولویتهای مدیریتی دولتهای مختلف در دو دهه اخیر بود که هنوز در این زمینه موفقیت چندانی حاصل نشده است.
مازندران ۲۸ سایت دپوی زباله در عرصههای طبیعی و جنگلی دارد که در شرایط عادی روزانه سه هزار تن زباله در این سایتها دپو میشود و این مقدار در زمان پیک حضور مسافران تا سه برابر نیز افزایش مییابد.
دولت تدبیر و امید سال ۹۹ بر اساس اعلام مسئولان بیش از سه هزار میلیارد ریال برای مدیریت پسماند در مازندران اختصاص داد که نتیجه آن بهره برداری از نیروگاه زباله سوز نوشهر ، آغاز ساخت کارخانه کمپوست نور ، بهره برداری از کارخانه کمپوست تنکابن و سرعت گرفتن ساخت نیروگاه زباله سوز ساری بوده است. افتتاح لندفیل بهداشتی مرکز دپوی زباله قائمشهر و بهینه سازی کارخانه کمپوست بابل و بهشهر هم از دیگر طرح های مدیریت پسماند مازندران است که سال گذشته به ثمر نشست.