ناجا: مخدر «قورباغه» نداریم
به عنوان مثال برای مخدر هروئین از اسامی نظیر اشک تمساح، دوا، پنیر و ... نیز استفاده شده و حتی گاهی با برخی افزودنیها رنگ و شکل این مواد را نیز تغییر میدهند اما ماهیت آن ماده ثابت بوده و میتوان گفت که مخدر جدیدی نیست.
به عنوان مثال برای مخدر هروئین از اسامی نظیر اشک تمساح، دوا، پنیر و … نیز استفاده شده و حتی گاهی با برخی افزودنیها رنگ و شکل این مواد را نیز تغییر میدهند اما ماهیت آن ماده ثابت بوده و میتوان گفت که مخدر جدیدی نیست.
رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا از تبلیغ مصرف موادمخدر در برخی از سریالهای شبکه نمایش خانگی انتقادکرد.
به گزارش ایسنا، در نخستین روزهای سال ۱۴۰۰ بود که آخرین قسمت از سریال «قورباغه» که در بستر یکی از سایتهای پخش آنلاین فیلم و سریال به نمایش درآمده بود به پایان رسید. سریالی پرطرفدار که نامش برگرفته از ماده مخدری بود که روایت اصلی فیلمنامه این سریال پیرامون آن شکل گرفته بود. رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا درباره وجود مخدری به نام قورباغه در کشور توضیح داده و در عین حال از برخی صحنههای مربوط به مصرف موادمخدر در برخی از فیلمها و سریالهای شبکه نمایش خانگی انتقاد کرده است.
سردار مجید کریمی در گفتوگو با ایسنا، درباره اینکه آیا مخدری به نام قورباغه در کشورمان وجود دارد یا خیر گفت: پیش ازاین نیز گفته شد که قاچاقچیان برای برای ایجاد جذابیت یا فروش مواد مخدر از شکلها، رنگها و حتی اسامی مختلفی برای مواد مخدر استفاده میکنند. به عنوان مثال برای مخدر هروئین از اسامی نظیر اشک تمساح، دوا، پنیر و … نیز استفاده شده و حتی گاهی با برخی افزودنیها رنگ و شکل این مواد را نیز تغییر میدهند اما ماهیت آن ماده ثابت بوده و میتوان گفت که مخدر جدیدی نیست.
رییس پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا با بیان اینکه تا به حال مخدری به نام قورباغه در کشور نداشتیم، گفت: چنین اسامی نیز ساختگی هستند.
وی همچنین از تبلیغ مصرف موادمخدر در برخی از فیلمها و سریالهای شبکه نمایش خانگی نیز انتقاد کرد و گفت: جای تاسف دارد که در برخی از این تولیدات بر اساس گزارشهایی که به ما میرسد مصرف موادمخدر ترویج میشود