انتقاد فاضل میبدی از کوچک انگاری فقر در خطبه های نماز جمعه: تا فقر و اختلاف طبقاتی باشد هیچ عزتی در جامعه نیست

نامه نیوز نوشت: استاد حوزه علمیه قم گفت: عزت با مقابله با آمریکا به دست نمی‌آید، ملتی که همدل باشد، اقتصاد سالم و با ثبات داشته باشد و مردم آن شب بدون دغدغه بخوابند، عزتمند می‌شود

انتقاد فاضل میبدی از کوچک انگاری فقر در خطبه های نماز جمعه: تا فقر و اختلاف طبقاتی باشد هیچ عزتی در جامعه نیست

مردم به شدت درگیر مسائل اقتصادی و مشکلات معیشتی هستند. کالاهای مورد نیازشان هر روز گران‌تر و سفره‌هایشان هر روز کوچک‌تر می‌شود. دولت و مجلسی که با شعارها و وعده‌های اقتصادی شروع به کار کردند هم هنوز موفق به ساماندهی اوضاع ، حداقل به نحوی که برای مردم ملموس باشد، نشده‌اند. در چنین شرایطی شاهدیم که برخی از تریبون‌ها و جایگاه‌های خود سخنانی می‌گویند که نمک به زخم جامعه می‌پاشد. مثلا در نماز جمعه همین هفته‌ای که گذشت دیدیم که یکی خطیبان گفته بود نباید گرانی را خیلی بزرگ کنیم، دیگری هم مساله بودن معیشت را کلا منکر شده و گفته بود «مطالبه انقلابیون نان، مسکن، اقتصاد، شکم برپا، زندگی راحت و رفاه بود؟ مطالبه مردم عزت بخشیدن به دین خدا بود».

اینگونه اظهارات با واکنش‌ها و انتقاداتی همراه بود. محمدتقی فاضل‌ میبدی، استاد حوزه علمیه قم نیز در همین راستا  گفت: «کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند، اسلام را درست مطالعه نکرده‌اند».

وی افزود: «خود پیامبر اسلام فرموده‌اند که عزت انسان گرو نبود فقر است. امام علی به فرزندش محمد بن حنفیه فرمود پناه می‌برم از فقر یعنی مراقب باش فقیر نباشی چون فقر سه چیز را از بین می‌برد. عقل ، دین و ثبات جامعه را. این فرمایش حضرت علی است. یعنی افرادی که می‌گویند مطالبه جامعه اقتصادی نیست خلاف اسلام سخن می‌گویند». 

فاضل میبدی تاکید کرد: «اگر در یک جامعه اقتصاد بی‌ثبات باشد، تورم باشد، اختلاف طبقاتی باشد و یک عده شب گرسنه بخوابند، هیچ عزتی در آن جامعه نیست. عزت با مقابله با آمریکا به دست نمی‌آید، ملتی که همدل باشد، اقتصاد سالم و با ثبات داشته باشد و مردم آن شب بدون دغدغه بخوابند، عزتمند می‌شود». 

تا فقر و اختلاف طبقاتی باشد هیچ عزتی در جامعه نیست

وی ادامه داد: «حضرت علی فرمودند در جامعه جاهلیت مشکل مردم این بود که شب‌ها بی‌دغدغه نمی‌خوابیدند و نگران فردا بودند. اکنون هم نسل جوانی که اعتمادی به آینده ندارد، امیدی به فردا ندارد و شغل ندارد نه شب آرام می‌خوابد و نه عزتی برایش می‌ماند. فرقی هم ندارد چقدر شعار مرگ بر این و آن بدهیم.»

این استاد حوزه علمیه قم همچنین گفت: «کشور ما موقعی مستقل و جامعه ما موقعی عزتمند می‌شود که اقتصاد سالم و با ثبات باشد، جوانان با هویت و امیدوار به آینده باشند و شغل داشته باشند. قرآن می‌گوید خداومند جامعه‌ای را می‌پسندد که در آن هم امنیت باشد و هم اطمینان قلبی و رزق مردم نیز فراهم باشد. اگر در جامعه‌ای رزق مردم، امنیت و اطمینان خاطر فراهم نباشد، آن جامعه، جامعه کفر است.:

وی با اشاره به اینکه «این‌ها را از اسلامی می‌گویم» گفت: « بنابراین وقتی در این دولت که هنوز مسائل اقتصادی حل نشده، بگوییم مطالبه مردم اقتصادی نیست در واقع خلاف قرآن و گفته پیغمبر و اسلام سخن گفته‌ایم

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک