«آبله میمون» به دردسری جدید تبدیل میشود؟
اولین مورد ابتلا به این بیماری ویروسی نادر در دهه ۷۰ میلادی و در کشور جمهوری دموکراتیک کنگو گزارش شد.
گرچه موارد گزارش شده «آبله میمون» زیاد نیست و تا کنون جمعا ۶۸ مورد از جمله ۸ مورد در انگلیس و ۲۰ مورد در پرتغال شناسایی شده، اما راههای انتقال ویروس آن هنوز در هالهای از ابهام قرار دارد.
به گزارش تسنیم، گزارش موارد ابتلا به یک بیماری ویروسی نادر دیگر با نام «آبله میمون» در چند کشور اروپایی و آمریکا باعث شده مقامات بهداشتی این کشورها در آماده باش قرار گیرند.
گرچه موارد گزارش شده آبله میمون زیاد نیست و تا کنون جمعا ۶۸ مورد از جمله ۸ مورد در انگلیس و ۲۰ مورد در پرتغال شناسایی شده، اما راههای انتقال ویروس آن هنوز در هالهای از ابهام قرار دارد.
مقامات بهداشتی در انگلیس سر نخ اندکی از اینکه افراد مذکور در کجا به ویروس مبتلا شدهاند، دارند و در عین حال این نگرانی فزاینده وجود دارد که عامل بیماری آبله میمون ممکن است از طریق احتمالا جدیدی سرایت یابد.
اولین مورد ابتلا به این بیماری ویروسی نادر در دهه ۷۰ میلادی و در کشور جمهوری دموکراتیک کنگو گزارش شد.
به غیر از انگلیس و پرتغال، اسپانیا نیز اعلام کرده ۲۳ مورد ابتلای احتمالی را مورد آزمایش قرار داده، کانادا نیز از ۱۳ مورد گزارش داده، سوئد روز پنجشنبه یک مورد ابتلای قطعی را اعلام کرد، استرالیا نیز گزارش داده که یک مورد احتمالی را شناسایی کرده و در عین حال ایالات ماساچوست آمریکا گزارش داده که فردی را که اخیرا به کانادا سفر کرده مبتلا به ویروس آبله میمون شناسایی کرده است.
وزارت بهداشت فرانسه نیز اعلام کرد که اولین مورد مشکوک به آبله میمون در منطقه ایل دو فرانس پاریس شناسایی شده است.
متخصصان میگویند آبله میمون باعث تب، زخمهای پوستی، تورم غدد لنفاوی و در نهایت «آبله» یا تاولهای دردناک روی صورت، دستها و پاها میشود.