دولت سیزدهم بە دنبال ایجاد عدالت اجتماعی در جامعە است
مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیتها دینی و مذهبی گفت: یکی از شعارهای ریاست جمهوری ایجاد عدالت اجتماعی در جامعە است.
عبدالسلام کریمی امروز (۸تیر) در شورای اداری استان کردستان اظهار کرد: سفر محترم ریاست جمهوری بە استان کردستان قریب الوقوع است و با نعمات و بهرەهای مادی و معنوی انجام خواهد شد و امیدواریم استان کردستان و همە استانها از برکات این سفر پرخیر بهرەمند شوند.
وی عنوان کرد: دیدگاە نظام بە قومیتها دیدگاهی کاملا یکسان است و بە هیچ وجە تفاوتی بین اقوام قائل نیستیم.
کریمی افزود: قومیتهای مختلف بە سان رنگینکمان کشورند و هرچقدر این رنگها در کنار هم قرار بگیرند، زیبایی این رنگینکمان بیشتر خواهد شد و در کنار هم قرار گرفتن قومیتها ایرانی توانمند و قدرتمند خواهد ساخت.
وی یادآور شد: همانگونه کە در اوایل انقلاب همە با هم و در کنار هم بودند، این اجتماع با عصارە مکتب و رهبری خردمند رهبر انقلاب منجر بە پیروزی شد و بعد از جبهە هم باید تا سرمنزل مقصود همپا و در کنار هم باشیم و این قدرت و قوت در همدلی و همراهی با یکدیگر است.
کریمی اقوام مختلف در ایران را یک فرصت خواند و ادامە داد: قومیتها و مذهبها یک چالش هستند کە اگر برنامەریزی و تعامل خوبی صورت بگیرد این چالش بە فرصت و سپس تبدیل بە قدرت و قوت خواهد شد.
وی یادآور شد: اگر اقوام و مذاهب مختلف در تعامل باهم نباشند زمینە سوء استفادە دشمنان را فراهم میکنند، زیرا بە دلیل شکست خود چیزی جز اختراق و بلد کردن قومیت و مذهب ندارند.
کریمی بیان کرد: پیروزی ما بر دشمن در گرو وحدت و یکسان بودن است؛ لذا باید در تلاش بود تا این چالش بە یک فرصت تبدیل شود.
وی اضافە کرد: این فرصت همچون پازلی است کە باید در هم تنیدە شود تا بە اقتدار و قدرت کشور افزودە کنیم.
کریمی خاطرنشان کرد: هیچ قومی بر قوم دیگر فضیلت ندارد و نباید بە هیچ قومی اهانت و حقارت شود، و بین مذاهب و اقوام و جنسیتها خطکشی نکنیم، زیرا نتیجە عکس خواهد داشت.
وی عنوان کرد: اصل و ریشە همە اقوام یکی است و تنها اختلاف در شاخ و برگ و سلایق است و این تنوع هدیە خداوند و راز بقا است؛ و نە اختلاف بلکە این تقابل است کە عامل فنا است و این تفاوتهای جزئی نباید سبب مقابلە اقوام مختلف باهم باشد.
کریمی اظهار کرد: اهانت بە هر قومی، اهانت بە خالق آن قوم است و ملاک انسانیت و تقوا است نە قومیت و مذهب و جنسیت؛ و اصالت در انسان نە بە جان کە بە جسم اوست.
وی خاطرنشان کرد: شهروند درجە یک و دو در کشور نداریم و همە اقوام کە ریشە در یک خاک دارند باید بدانند کە در این خاک سهیم و شریک هستند.
کریمی بیان کرد: یکی از بدترین منکرها ایجاد ناامیدی در جامعە و یکی از معروفترین معروفها ایجاد امید و اعتماد در جامعە است.
وی افزود: انقلاب اسلامی ما از همان ابتدا اهداف درست و مشخصی را دنبال کردە است کە از مبدا درستی سرچشمە گرفتە است و انشااللە بە سرمنزل مقصود میرسد.
کریمی تصریح کرد: باید مسائل و مشکلات جامعە، اهداف انقلاب، مسائل افراطی، قومیتها و جنسیتها، مسئلە اخوت و برادری را برای مردم تبیین کرد کە مقام معظم رهبری این تبیین را بە عنوان جهاد تبیین نام میبرد.
وی اضافە کرد: زمان احساس و تقلید گذشت و امروز زمان تحقیق و تعقل و پژوهش است و اساس اصول دین ما بر پایە علم و تحقیق است نە تقلید.
کریمی تاکید کرد: وجود اقوام مختلف سبب زیبایی جامعە هستند و جامعە یک دست زیبا نیست و این تفاوتها نشانەای از نشانەهای خداوند است.
وی یادآور شد: شعار ریاست جمهوری ایجاد عدالت اجتماعی در جامعە است، زیرا عدالت امری ضروری است و خداوند بە آن امر کردە است.
کریمی بیان کرد: هدف همە انبیا برای ایجاد حکومت ایجاد عدل و نابودی ظلم و ظالم است.
وی با اشارە بە اینکە راە رسیدن بە خدا از طریق مردم میگذرد، تاکید کرد: اسلامیت واقعی آن است کە نظام در کنار مردم باشد و امام راحل هموارە بە مردم بە عنوان ولی نعمت نظام نام بردە است.
کریمی ادامە داد: ظرفیتها و مشکلات استان کردستان را بە سمع و نظر ریاست جمهوری خواهیم رساند و وحدت و همدلی کە در این استان بە عنوان پایتخت اتحاد و همدلی در کشور را مطرح خواهم کرد و فرهنگی بودن و ظرفیتها و مشکلات و نیازهای این مردم را عنوان و بخشی از آن در این سفر جبران خواهد شد.
وی بر حمایت بیشتر از مسئولان استانی تاکید و خاطرنشان کرد: سهم بانوان در استان کردستان بسیار ناچیز است و درخواست میشود از حضور بانوان در مناصب مناسب در مراکز علمی و آموزشی استفادە شود.
کریمی بر رفع مشکلات روحانیون تاکید کرد و افزود: حل مشکلات معیشتی و اشتغال و بحث مسکن روحانیون یکی از مسائلی است کە پیگیر آن هستیم.
وی بە مشکلات کولبری در استان اشارە و خاطرنشان کرد: رفع مشکلات کولبری با ایجاد واحدهای تولیدی و اشتغالزایی در دستور کار قرار دارد.
در ادامە این جلسە ماموستا فایق رستمی، امام جمعە شهر سنندج گفت: آنچە کە موجب زندگی اجتماعی میشود، نیازهای مادی و معنوی انسان است.
وی اظهار کرد: هیچ فردی در زندگی خود از دیگران بینیاز نیست و اجتماعی و با مردم زندگی کردن امری اختیاری بودە کە خداوند در اختیار ما قرار دادە است و دین اسلام از کنارەگیری هموارە پرهیز میکند.
ماموستا رستمی ادامە داد: کسب علم ضامن تحقق سعادت و آبادانی در هر جامعەای است.
وی یادآور شد: شایستەسالاری یکی از نیازهای اساسی در جامعە اسلامی است کە میزان تحقق این مهم بە میزان خدماترسانی بە جامعە بستگی دارد.
ماموستا رستمی بیان کرد: مردم استان کردستان مشکلات بسیاری دارند کە باید برای حل آنها اقدامات اساسی انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: جامعە ما امروزە نیازمند وجود مدیران آیندەنگر و دور اندیش است.
ماموستا فایق رستمی بە اهمیت جهاد تبیین در جامعە اشارە کرد و گفت: باید آگاهی بخشی و بصیرتافزایی در جامعە افزایش پیدا کند.
وی ادامە داد: خوشبختانە دولت سیزدهم در بحث مشکلات جامعە ورود کردە و بە دنبال حل آنها است.