۱۳ توصیه مهم برای جلوگیری از سرقت تلفن همراه

باشگاه خبرنگاران نوشت: فرمانده انتظامی شهرستان شهریار ۱۳ راهکار را برای پیشگیری از سرقت گوشی و دیگر وسایل همراه عابران پیاده، توصیه کرد.

سرهنگ پیمان فتاحی در خصوص پیشگیری از سرقت گوشی و دیگر وسایل همراه عابران پیاده، در یادداشتی ۱۳ راهکار را به شهروندان توصیه کرده است.

۱-در مواقعی که با تلفن همراه در خیابان و معابر صحبت می‌کنید از هندزفری استفاده کرده و در غیر اینصورت صرفاً در موارد محدود و ضروری از گوشی همراه خود استفاده نمائید.

۲-اگر از گوشی تلفن همراه گران قیمت استفاده می‌کنید سعی کنید در اماکن عمومی آن را در معرض دید و نمایش دیگران قرار ندهید، ممکن است سوژه سارقان و افراد بزهکار قرار گیرید.

۳-در اماکن شلوغ و معابر گوشی همراه خود را در جیب پشتی شلوار قرار ندهید.

۴-مواقعی که تلفن همراه خود را در داخل کیف می‌گذارید از بسته بودن کیف اطمینان حاصل نمایید.

۵-هنگام صحبت کردن یا هرگونه فعالیت با گوشی همراه با توجه به کاهش تمرکز فرد به پیرامون، امکان سرقت گوشی همراه در اینگونه موارد بالا بوده لذا از قرارگیری در محل امن اطمینان حاصل کنید.

۶-در حین تردد در معابر از پیاده رو استفاده کرده و از تردد در حاشیه خیابان‌ها پرهیز نمایید.

۷-برنامه‌های ردیاب در گوشی تلفن همراه خود را فعال کنید.

۸-از در اختیار گذاشتن گوشی همراه خود در دست کودکان در مکان‌های شلوغ و معابر خودداری کنید.

۹-برابر بررسی‌های انجام شده سارقان گوشی قاپ، بیشتر دست به سرقت گوشی‌های تلفن همراه با قیمت بالا می‌زنند و زمانی که فرد با تلفن همراه صحبت می‌کند سارقان اقدام به قاپیدن آن و فرار از محل با استفاده از موتورسیکلت می‌کنند.

۱۰-سارقان در پیاده روها و معابر شلوغ، افرادی را که هنگام پیاده روی مشغول صحبت با گوشی خود هستند زیر نظر گرفته و در فرصتی مناسب اقدام به ربایش گوشی تلفن همراه آن‌ها می‌کنند که لازم است هنگام استفاده از گوشی در خیابان بیشتر مراقب آن باشیم و حتی المقدور در گوشه‌ای مطمئن و به دور از سواره رو، پاسخگوی تلفن همراه خود باشیم چراکه حواس پرتی ناشی از صحبت با تلفن همراه می‌تواند زمینه ساز حوادث و سوانح رانندگی هم بشود.

۱۱-شهروندان باید در مراکز خرید و محل‌های شلوغ و پر رفت و آمد و در زمان صحبت با گوشی مواظب اطراف و افراد مظنون باشند و از قرار دادن گوشی تلفن همراه در جیب پشت شلوار و دیگر نقاطی که دسترسی دیگران به آن را آسان می‌کند نیز خودداری کنند.

۱۲-استفاده از کیف‌های مخصوص نگهداری گوشی تلفن همراه که در نقاط مناسبی از کیف و یا لباس تعبیه می‌شوند و عدم قرار دادن گوشی در معرض دید درون خودرو نیز مورد تاکید است.

۱۳-هنگام مراجعه به بانک ها، ادارات و سازمان‌ها و یا مراکز پذیرایی مانند رستوران‌ها از قراردادن موبایل روی میزهای کاری خودداری و مراقب باشیم آن‌ها را جا نگذاریم

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک