روحانی امروز به اصل خویش بازگشت
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: روحانی جزو رجال سیاسی مجلسی محسوب میشود و امروز به اصل خویش بازگشت.
تسنیم: علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز یکشنبه در نشست مشترک نمایندگان مجلس با حجتالاسلام روحانی رئیس جمهور منتخب طی سخنانی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به بیان حدیث معراج پرداخت و گفت: در این حدیث آمده است که خداوند به پیامبر(ص) فرمودند ای احمد آیا میدانی ثمر روزه چیست. پیامبر خدا عرض کرد خیر. خداوند متعال فرمود ثمره روزه کم خوردن و کم گفتن است و ثمره سکوت حکمت و ثمر حکمت معرفت و ثمره معرفت یقین است و وقتی انسانی به یقین برسد، دیگر ترس سپری کردن روزگار را ندارد و این مقام صاحبان رضاست.
وی بر همین اساس اظهار امیدواری کرد در ماه مبارک رمضان میدان سازندگی معنوی برای همه نمایندگان فراهم شود.
رئیس مجلس در ادامه سخنان خود گفت: خدمت برادر گرامی حضرت حجتالاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم و همراهانشان خوشامد عرض میکنیم، البته جناب آقای روحانی جزو رجال سیاسی مجلس نیز محسوب میشود که سالها در پارلمان مسئولیتهای مختلف داشته است از این جهت امروز به اصل خویش بازگشتند.
لاریجانی خطاب به حجتالاسلام روحانی تصریح کرد: جناب آقای روحانی، جنابعالی میهمان عزیزی برای ما هستید که امروز مسئولیت سنگین قوه مجریه را برعهده گرفتید. خوشبختانه سالها در مسئولیت مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی با مسائل کلان کشور از نزدیک آشنا بودید لذا ما امیدواریم این دو برگ یعنی سابقه پارلمانی و سابقه شورای عالی امنیت ملی کمک کند تا در این شرایط حساس که مسائل کشور با پیچیدگیهای مختلفی مواجه است، بتوانید با تدبیر و اتخاذ تصمیمات عاقلانه و علمی مسیر کشور را هموار کنید.
وی برهمین اساس تاکید کرد: البته مسائل کشور با یکدیگر ارتباط وسیعی دارند و طبعا نگاه جامعالاساس برای اداره کشور نیاز است اما میتوان یک ارزیابی کلی از شرایط را در این زمان کوتاه بیان کرد تا فتح بابی برای مذاکرات باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی بر همین اساس گفت: نکته نخست این است که در مسائل امنیت داخلی با مسئله پیچیدهای مواجه نیستیم گرچه مسائل خردی وجود دارد که باید با تدبیر در آینده به آنها پرداخت تا تبدیل به زخمهای مزمن نگردند؛ نظیر برخی از شرارتها و سرقتهای مسلحانه که آرامش روانی جامعه را به هم میزند و خوشبختانه هم قوه قضائیه و هم نیروهای نظامی و امنیتی به آن توجه کردند و امروز یکی از مسائلی است که واقعا درگیر است.
لاریجانی اضافه کرد: دوم در مسائل سیاسی داخلی بیش از هر زمان وحدت و همدلی در سطوح مختلف ضرورت دارد تا در مصاف اقتصادی و بینالمللی پشتوانه ملی قوی وجود داشته باشد. پس از انتخابات اخیر این زمینه بیشتر فراهم شده است لذا نگهداری و تعمیق این روحیه وفاق در کشور اهمیت بسیاری دارد چراکه قانونگرایی در این نگهداری وفاق بسیار با اهمیت است و ثانیا ایجاد چتر وحدت به تمامی صاحبان آرای متکثر از طریق مشارکت دادن آنها در مسائل و سوم تقویت شعائر دینی و انقلابی و آرمانهای امام (ره) و رهبر فرزانه انقلاب به این کمک میکند.
وی تصریح کرد: برخی تندرویها و بداخلاقیها و حرمتشکنیها که حتی حرمت حرم را نگه نداشتند، سبب تشدید اختلافات و آشفتگی در برخی ساحتهای سیاسی شد که باید به عنوان ضایعه سیاسی از آن نام برد.
وی افزود: نکته سوم این است که در بعد منطقهای و فضای پرمنازعه چند ساله اخیر و دخالت نیروهای زورگو استراتژی جمهوری اسلامی در مددرساندن به ملتها در جهت تحقق مردمسالاری در نهضت بیداری اسلامی بسیار سنجیده و حکیمانه بود و امروز چه در لبنان و چه در فلسطین و عراق و افغانستان و چه کشورهای انقلاب شده ظرفیتهای بزرگ مردمسالاری ایجاد شده که وحشت استکبار و صهیونیسم را باعث شده است البته به همین میزان مخاطرات برای منطقه وجود دارد و گاه مخاطرات تصنعی ایجاد کردهاند که نمونه آن در ایجاد جریانهای افراطی و تروریستی و دامن زدن به اختلافات مذهبی شیعه و سنی است.
رئیس مجلس خاطرنشان کرد: امروز این جریانهای افراطی و تندرو بلای جان مسلمانان شدهاند که مستمراً ضربه به جامعه مسلمانان میزنند گرچه حوادث اخیر مصر نگرانیهایی را برای مسلمانان ایجاد کرده است که خود ریشههای مختلفی دارد اما باید تلاش کرد این حوادث روند دموکراسیخواهی در منطقه را لطمه نزند، بخصوص در مصر که کشور مهمی در عالم اسلام و عالم عرب است و ارتش این کشور به دلیل سوابق درخشان از افتخارات دفاعی اسلام محسوب میشود، توقع این است که مراقبت کنند تا این اختلافات سیاسی به جنگ داخلی و کشتار تبدیل نشود.