آشنایی با صرافیهای ارز دیجیتال
تریدرها با ورود به انواع معاملات اسپات، فیوچرز، otc و اپشنها میتوانند فرصتهای سودآور بسیاری را تجربه کنند.
آشنایی با صرافیهای ارز دیجیتال
از جمله صرافیهای فعال بازار ارزدیجیتال که عملکرد خوبی را از خود نشان داده است، صرافی بینگ ایکس است. این صرافی که نقش ارتباطدهنده مشتریان و بازار رمزارزها را بر عهده دارد، با دریافت سفارشها و تطبیق آنها در بازار به انجام معاملات اقدام میکند.
در واقع در بازارهای غیرمتمرکز، مثل ارزهای دیجیتال، صرافیها نقش واسطه ارتباط بین عرضه و تقاضاکننده و بازار هستند. داراییهای قابل عرضه را از فروشنده شناسایی کرده و با سفارشهای متقاضی خرید تطبیق میدهند. بهعلاوه امکاناتی را برای کاربران فراهم میکنند تا مسیر جستجو و پیگیری فرصتهای معاملاتی در بازار را به آسانی پشتسر گذارند.
با توجه به خدماتی که توسط صرافیها برای علاقهمندان بازار ارزهای دیجیتال ارائه میدهند، میتوان نتیجه گرفت نقش مهمی در فعالیت بازار رمزارزها دارند. بهعلاوه داراییهای معاملهگران در بازار در حساب این صرافیها نگهداری میشود پس اعتبار و امنیت آنها از نکات مهمی است که در زمان تصمیمگیری به افتتاح حساب باید در نظر گرفته شود.
کارمزد در صرافیهای ارز دیجیتال
کارمزدها منابع درآمد صرافیها هستند که در ازای خدماتی که به کاربران ارائه میدهند، محاسبه میشود. مشتری در قبال انجام سفارشات خرید و فروش و یا واریز و برداشت وجه از حساب و بسیاری خدمات دیگر که از صرافی دریافت میکنند، هزینهای پرداخت میکند. مبلغ این هزینه تحت تاثیر مستقیم از نوع خدمت دریافت شده، نوع معامله و نماد مورد معامله است.
مبلغ کارمز از این جهت برای معاملهگران اهمیت دارد که میتواند مستقیم با تغییر بهای معامله، بر میزان سود کسب شده از معاملات تاثیر گذاشته و باعث کاهش درآمد تریدر شود. رایجترین هزینههایی که صرافی در ازای خدمات از حساب مشتری کسر میکند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
کارمزد معامله: کارمزدهایی است که برای اجرای سفارش خرید یا فروش در بازار اعمال میشود. کارمزد معامله میتواند درصد ثابتی از مبلغ معامله یا کارمزد ثابت در هر معامله باشد.
کارمزد واریز و برداشت: هزینههایی است که برای واریز یا برداشت وجه از صرافی دریافت میشود. این هزینهها ممکن است بسته به روش پرداخت استفاده شده متفاوت باشد.
هزینههای میکر و تیکر: برخی صرافیها کارمزدهای متفاوتی را برای میکرها و تیکرها دریافت میکنند. میکرها کسانی هستند که سفارشهای محدود را در بورس میگذارند، در حالی که تیکرها کسانی هستند که سفارشهای ارائه شده توسط میکرها را قبول میکنند.
کارمزد شبکه: هزینههایی است که برای پردازش تراکنشها در شبکه بلاک چین دریافت میشود. این هزینهها توسط صرافی کنترل نمیشوند، بلکه به استخراجکنندگان شبکه پرداخت میشوند.
مهم است که ساختار کارمزد یک صرافی ارز دیجیتال را قبل از استفاده از آن بررسی کنید. برخی از صرافیها ممکن است کارمزدهای کمتری ارائه دهند اما ممکن است جفت معاملاتی یا نقدینگی محدودی داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است کارمزدهای بالاتری دریافت کنند اما خدمات و ویژگیهای بهتری ارائه دهند.
صرافیها چه خدماتی در بازار رمزارز ارائه میدهند؟
خدمات و امکانات متنوعی توسط صرافیها در بازار ارزهای دیجیتال به طرفداران این بازار ارائه میدهند. هر کدام از این امکانات نیاز گروهی از معاملهگران و سرمایهگذاران را مرتفع میکند. از امکاناتی که توسط صرافیها به فعالان بازار ارزهای دیجیتال ارائه میدهند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
معاملات اسپات : این معاملات رایجترین نوع معامله در بازار رمزارز است. در این معاملات اسپات، معاملهگران ارزهای دیجیتال را با قیمت فعلی بازار خرید و فروش میکنند.
معامله مارجین: نوعی از معاملات است که در آن معاملهگران میتوانند وجوهی را از صرافی یا سایر معاملهگران برای افزایش موقعیت معاملاتی خود وام بگیرند. معاملات مارجین ریسک بالاتری را به معاملهگر تحمیل میکند و بهعلاوه استفاده از معاملات مارجین به مهارتهای معاملاتی پیشرفته نیاز دارد.
معاملات آتی: معاملات آتی شامل قراردادهای خرید و فروشی است که خریدار یا فروشنده را ملزم به خرید یا فروش دارایی در آینده با قیمت و تاریخ از پیش تعیین شده، میکند. معاملات آتی به معاملهگران اجازه میدهد تا در برابر نوسانات قیمت محافظت کنند و از تغییرات قیمت بهرهمند شوند.
معاملات اپشن: این معاملات به معاملهگران اجازه میدهد تا قراردادهای اختیار خرید یا فروش را بخرند که به آنها حق خرید یا فروش دارایی را در قیمت و تاریخ معینی در آینده میدهد، اما این معاملات تعهدی نیست.
سپردهگذاری: برخی از صرافیها خدمات وامدهی کریپتو ارائه میکنند که در آن کاربران میتوانند ارزهای دیجیتال خود را به سایر معاملهگران یا وامگیرندگان قرض دهند و سود سپردههای خود را دریافت کنند.
Staking: برخی از صرافیها خدماتی را ارائه میکنند که در آن کاربران میتوانند ارزهای دیجیتال خود را قفل کنند تا از شبکه پشتیبانی کنند و در ازای آن پاداش دریافت کنند.
معاملاتOTC: معاملات خارج از بورس شامل خرید یا فروش ارزهای دیجیتال بهطور مستقیم بین دو طرف بدون دخالت صرافی است. معاملات OTC اغلب برای معاملات بزرگ استفاده میشود و حریم خصوصی و سفارشی سازی بیشتری را ارائه میدهد.
برای معاملهگر مهم است که تسهیلات یا خدمات مبادلهای را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای معاملاتی وی باشد و در سطحی از ریسک قرار گیرد که برای معاملهگر قابل تحمل است. بههمین دلیل بررسی دقیق امکانات ارائه شده و مقایسه ان با سایر صرافیها، اهمیت بسیاری دارد.
انواع نمادهای معاملاتی در بازار رمزارزها
در بازار رمزارزها انواع مختلفی از توکن و کوینها برای معامله ارائه شده و همزمان با گسترش بازار تعداد این توکنها نیز افزایش یافته است.
جفتهای معاملاتی، از ترکیب دو ارز دیجیتال ایجاد میشود که در مقابل هم معامله میشوند. مثل BTC/USD.
استیبل کوینها، ارزهای پایه ای هستند که به یک دارایی پایه مثل دلار امریکا یا طلا متصل میشوند. از جمله استیبل کوینها USDT (Tether)، USDC (USD Coin) و BUSD (Binance USD) میتوان اشاره کرد.
ابزار مشتقه، ابزارهای مالی که ارزش خود را از یک دارایی مثل ارزدیجیتال به دست میآورند.
خدمات صرافیها در بازار ارزهای دیجیتال را نمیتوان نادیده گرفت. این امکانات و خدمات میتواند کمک خوبی برای تسهیل فرایند جستجوی فرصتهای معاملاتی باشد. اعمال کارمزدهای کمتر برای خدمات ارائه شده به مشتری میتواند درآمد بیشتری را عاید وی کند. بهعلاوه پشتیبانی از نمادهای معاملاتی بیشتر توسط صرافی، فرصتهای معاملاتی سودآور بیشتری را پیش روی مشتریان قرار میدهد. تریدرها با ورود به انواع معاملات اسپات، فیوچرز، otc و اپشنها میتوانند فرصتهای سودآور بسیاری را تجربه کنند. در این مقاله با امکانات و خدماتی که صرافیهای ارزدیجیتال به مشتریان ارائه میدهند آشنا شدیم.
انتهاي رپرتاژ آگهي