گزینه جدید ریاست سازمان محیط زیست

عصرخبر: یکی از مشاوران رئیس جمهور از بررسی برنامه های نیره خوش خلق سیما استاد یار پژوهشکده بیوتکنولوژی به عنوان گزینه جدید ریاست سازمان محیط زیست در کنار دو گزینه ای که پیش از این مطرح شده بودند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مشاوران رئیس جمهور گفته است: برای ریاست سازمان محیط زیست همچنان در حال بررسی هستیم تا ظرف چند روز آینده بهترین گزینه انتخاب شود و درکنار علی محمد نوریان و عیسی کلانتری برنامه های دکتر نیره اعظم خوش خلق سیما نیز برای این پست بررسی می شود.

خوش خلق سیما استادیار پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی که دارای دکترای فیزیولوژی گیاهی از دانشگاه هیروشیمای ژاپن است صاحب بیش از 30 مقاله علمی در نشریات معتبر داخلی، بین‌المللی و سمینارهای داخلی و خارجی است و در سوابق خود ریاست بخش فیزیولوژی گیاهی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و معاونت اداری و مالی آن و قائم‌مقامی این پژوهشکده را نیز دارد.

وی عضو سازمان مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است و در کمیسیون هماهنگی و تصویب طرح‌های تحقیقاتی سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی عضویت دارد.

 نام دکتر عیسی کلانتری نیزاین روزها در میان گمانه زنیها برای ریاست این سازمان برده شده است. وی متولد۱۳۳۱ شهرستان مرند از توابع استان آذربایجان شرقی، وزیر کشاورزی در دولتهای اول و دوم اکبر هاشمی رفسنجانی بوده که به دلیل ادغام دو وزارتخانه کشاورزی و جهاد سازندگی کار وزارت را رها کرد و از سال ۱۳۸۱با تشکیل خانه کشاورز به عنوان یک تشکل سیاسی بخش کشاورزی، دبیر کل آن شده و تاکنون در این سمت فعالیت می‌کند. او مدرک کارشناسی زراعت، اصلاح نباتات از دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه فوق لیسانس فیزیولوژی زراعی از دانشگاه نبراسکا و دکتری فیزیولوژی و بیوشیمی محصولات زراعی از دانشگاه ایالتی آیوا آمریکا را دارد و به گفته مشاور ریسس جمهور یکی دیگر از گزینه هایی است که همچنلان برای پست ریاست سازمان محیط زیست مطرح است.

علی محمد نوریان نیز همچنان یکی دیگر از گزینه هاست که مشاورریس جمهور از بررسی برنامه های او خبر می دهد. وی با قریب به 30 سال سابقه به عنوان معاون وزیر راه و ریاست سازمان های هواپیمایی کشوری و هواشناسی در دولت های مختلف، در پانزدهمين كنگره هواشناسي جهاني كه با حضور رؤساي سازمان هاي هواشناسي۱۸۸كشور در سال 1386 و در ژنو سوئيس برگزار شد با اخذ كل آرا به عنوان معاون اول سازمان هواشناسي جهاني انتخاب شد و در سال 88 به عنوان معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شد و در همان چندماه اول انتصاب پس از اختلاف نظر با محمدی زاده، استعفا داد و سپس به عنوان مشاور رييس جمهور در زمينه هواشناسي و تغييرات اقليمي به فعالیت پرداخت.

پیش از این در کنار نامهایی چون دکتر معصومه ابتکار، دکتر اصغر محمدی فاضل، مهندس مجابی و دکتر محمد رضا تابش اخباری در خصوص انتصاب دکتر سورنا ستاری، فاطمه هاشمی، دکتر مسعود سلطانی فر و دکتر محمد باقر قالیباف  از سوی دکتر روحانی به عنوان رئیس سازمان محیط زیست شنیده می شد.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک