سیلی ایلان ماسک به نتانیاهو
اینکه نتانیاهو برای ملاقات با ایلان ماسک به مقر شرکت «تسلا» در کالیفرنیا برود و از او بخواهد که مداخله کند و با آنچه «یهود ستیزی» دروغین نامیده میشود مبارزه کند، گواه ضعف و آغاز نقطه پایان برای رژیم آپارتاید صهیونیستی بود و تلاشی برای کنترل رسانههای جدید، به همان شیوه کنترل رسانههای قدیمی.
پس از نفوذ لابیهای صهیونیستی به پلتفرمهای اجتماعی مانند «فیسبوک»، «اینستاگرام» و «یوتیوب» با هدف حذف محتوای عربی و ضدصهیونیستی، این بار آنها به دنبال نفوذ به «ایکس» (توییتر سابق) با ارعاب و اعمال فشار بر مالک آن هستند، اما وی در پاسخ به کمپین به راه افتاده علیه خود و پلتفرمش در دیدار با نخستوزیر رژیم صهیونیستی به صورت غیرمستقیم اعلام کرده است حاضر به این کار نیست چراکه منجر به کاهش جذابیت «ایکس» برای کاربران و در نتیجه خروج آنها از این پلتفرم میشود.
به گزارش ایسنا، عبدالباری عطوان، تحلیلگر سرشناس جهان عرب و سردبیر روزنامه رأی الیوم در یادداشتی درباره دیدار اخیر میان نخستوزیر رژیم صهیونیستی و ایلان ماسک نوشت: “ما از درخواست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر «اسرائیل» از ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان و مالک پلتفرم «X» (توییتر سابق) برای مداخله و پایان دادن به «یهودی ستیزی» از طریق پلتفرمی که در اختیار دارد، تعجب نکردیم. این درخواست در دیدار نتانیاهو با او در مقر شرکتش «تسلا» در ایالت کالیفرنیا آمریکا مطرح شد. هدف اصلی نتانیاهو و لابیهای یهودی صهیونیستی این روزها استفاده از اتهام «یهود ستیزی» برای ساکت کردن مردم و ریشه کن کردن «آزادی بیان» نه تنها در غرب، بلکه در کل جهان است تا، بر کشتارهای اشغالگران در فلسطین اشغالی سرپوش بگذارند و مانع از اطلاع افکار عمومی جهان از این اقدامات به هر طریقی شوند.
لابیهای صهیونیستی موفق شدهاند به دیگر پلتفرمهای اجتماعی مانند «فیسبوک»، «اینستاگرام» و «یوتیوب» نفوذ کنند و ارتش بزرگی را برای انجام این مأموریت و حذف محتوای عربی و فلسطینی به خدمت گرفتهاند. اکنون زمان ترساندن زودهنگام ماسک است تا او را وادار به ادامه همین مسیر یعنی حذف محتوای عربی کنند و برای رسیدن به هدفشان تهدید به محاصره اقتصادی و ورشکستگی شرکتهای وی و به ویژه شرکت ایکس کنند که سال گذشته آن را به قیمت بیش از ۴۴ میلیارد دلار خریداری کرد.
اتحادیه ضد افترا که یک لابی صهیونیستی به شمار میرود و مورد حمایت رژیم اشغالگر است، کمپین شدیدی را علیه ماسک و پلتفرم «X» به راه انداخت و از شرکتهای آمریکایی خواست که در آن تبلیغ نکنند. این اقدام ماسک را بر آن داشت تا شکایت از آنها را در دادگاههای آمریکایی آغاز کند، چراکه اقدام این اتحادیه و اعضای آن باعث شد تبلیغ کنندگان از طریق اتهامات بی اساس مانند «یهود ستیزی» و تشویق به گسترش سریع سخنان نفرت انگیز از طریق این پلتفرم از آن دور شوند و همین مسئله منجر به کاهش ۶۰ درصدی حجم تبلیغات در ایکس شد و احتمال داده میشود که ماسک خواستار غرامت این ضرر و زیان به مبلغ ۶ میلیارد دلار شود و ما امیدواریم که موفق شود.
پاسخ ماسک به این کمپین صهیونیستها قوی و در عین حال به اصل «آزادی بیان» پایبند بود، وی به نتانیاهو به عنوان نژادپرستترین فرد گفت: آزادی بیان اغلب منجر به اختلاف میشود طوری که اگر کسی سخنی برخلاف نظر و عقیدهتان مطرح کند از او خوشتان نمیآید و اگر چنین چیزی وجود نداشته باشد دیگر آزادی بیان نیست.
ماسک افزود، «این بدان معنا نیست که باید چیزهای منفی به مردم تحمیل شود، چراکه پلتفرم «X» بدون تبادل نظر نمیتواند هیجانانگیز یا سرگرمکننده باشد و این مسئله منجر به از دست دادن کاربران میشود و آنها ایکس را ترک خواهند کرد». این عبارت یک سیلی محکم به نتانیاهو و همه حامیانش است که به خود میبالند و مدعی هستند که «تنها طرف دموکراتیک در یک محیط عقب مانده عربی» هستند.
استفاده از اتهام «یهود ستیزی» به عنوان ابزاری تروریستی برای ساکت کردن مردم و مصادره آزادی بیان، بسیاری از سازمانهای مخالف آن را هدف قرار داده است و ایلان ماسک تنها طرف هدف قرار گرفته نیست، اما با این وجود او بزرگترین زیان دیده است چراکه کمپین شکل گرفته علیه او و پلتفرم ایکس موفق شد بیش از ۲۲ میلیارد دلار به وی ضرر وارد کند.
برنامه مستند فوقالعادهای که چند هفته پیش توسط شبکه الجزیره تحت عنوان «ما خفی أعظم» پخش شد، شامل مصاحبههای صوتی و تصویری با بسیاری از کارشناسان و کارمندان سابق پلتفرم «فیس بوک» بود که تایید میکرد سرویسهای امنیتی رژیم اشغالگر آن را هک کردهاند و کارمندانی وجود داشتند که محتواهای مخالف قتلعامهای تلآویو، اعدامهای میدانی بیگناهان بهویژه کودکان را پاک کرده و محتوای عربی و فلسطینی در این پلتفرم را حذف میکردند.
دکتر «مارلینا ویسنیاک»، کارشناس حقوق دیجیتال، اذعان میکند که محتوای عربی فلسطینی بر خلاف محتوای عبری در پلتفرم «فیسبوک» مسدود شده است و مقامات سابق این پلتفرم و «اینستاگرام» اعتراف کردهاند ارتش بزرگی توسط رژیم صهیونیستی برای این ماموریت اجیر شده است و شامل افراد و سازمانهای یهودی است و آنها برنامهای را راه اندازی میکنند که مشترکین را تشویق میکند تا هرگونه محتوای ضد صهیونیستی را گزارش کنند.
اینکه نتانیاهو برای ملاقات با ایلان ماسک به مقر شرکت «تسلا» در کالیفرنیا برود و از او بخواهد که مداخله کند و با آنچه «یهود ستیزی» دروغین نامیده میشود مبارزه کند، گواه ضعف و آغاز نقطه پایان برای رژیم آپارتاید صهیونیستی بود و تلاشی برای کنترل رسانههای جدید، به همان شیوه کنترل رسانههای قدیمی.
ما امیدواریم که ایلان ماسک همچنان در سنگر «آزادی بیان» بایستد و به شدت با این باندهای تروریستی مقابله کند؛ چراکه میخواهند پلتفرم او را کنترل کرده و آن را از مسیر فعلیاش که به تنوع عقاید اعتقاد دارد و آزادی بیان را تقدیس میکند، منحرف کنند. ماسک به خاطر این کمپین تروریستی که با آن مواجه شد و همچنان با آن دست و پنجه نرم میکند، دهها میلیارد دلار ضرر کرد.
متأسفانه اگر دولتهای عربی و اسلامی جرأت مقابله با این لابی تروریستی را ندارند و نمیتوانند برای عدالت، آزادیها و حقوق بشر قیام کنند، دستکم از این مرد و شرکتهایش حمایت کنند و با او وارد مشارکت صرفاً اقتصادی شوند. من مطمئن هستم که با دنبال کردن بیوگرافی و موفقیتهای او به سودهای مالی بسیار هنگفتی دست پیدا خواهند کرد و وقتی شنیدم عربستان سعودی این اقدام را انجام خواهد داد و ترکیه از آن رویکرد پیروی خواهد کرد بسیار خوشحال شدم.
رژیم اشغالگر مستکبر به لطف تشدید مقاومت در سرزمینهای اشغالی، حمایت تودههای عرب از مقاومت و همچنین تغییر معادلات قدرت در منطقه، در حال فرسایش است. همچنین مخالفت اکثریت قریب به اتفاق کارمندان تسلا با دیدار ماسک با این میهمان نژادپرست که خود ماسک آن را قویترین مخالفت در زندگیاش توصیف کرده است، باید به فال نیک گرفت و آن را یک اتفاق بسیار عالی دانست؛ چراکه این اتفاق به این معنا است که تغییر، آغاز و پایان رژیم اشغالگر نزدیک شده است.”