سید حسن خمینی: دولتهای اروپایی هم در جنگ غزه مفتضح شدند / از این پس داعیه حقوق بشر از سوی غربیها شوخی است
سید حسن خمینی اظهار کرد: این اتفاقات یک امر را به خوبی نشان داده و آن دروغگویی مدعیان حقوق بشر است. انسان متعجب می شود از حاکمان غربی که قریب بیست هزار نفر که اکثرا زن و کودک هستند کشته میشوند، اما گویی اتفاقی نیفتاده است.
جماران: دکتر سعد سکندر خان رییس موسسه فرهنگی اکو، با حضور در حرم امام با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی دیدار کرد.
یادگار امام در این دیدار با تلخ خواندن روند اتفاقات فلسطین اظهار کرد: این اتفاقات یک امر را به خوبی نشان داده و آن دروغگویی مدعیان حقوق بشر است. انسان متعجب می شود از حاکمان غربی که قریب بیست هزار نفر که اکثرا زن و کودک هستند کشته میشوند، اما گویی اتفاقی نیفتاده است. مشاوره تخصصی بگیر، انتخاب کن و بیمه بدنه رو با بیمه بازار تمدید کنمقایسه کنید
وی افزود: دولت آمریکا با وتوی قطعنامه شورای امنیت نشان داد حامی این جنایات است و به هیچ عنوان نمیتوان دولت امریکا را از مسئولیت این نسل کشی مبرا کرد. لذا این واقعیت با اینکه تلخ است. اما دروغگویی آمریکاییها را به خوبی به جهان نشان میدهد.
یادگار امام با تاکید بر اینکه دولتهای اروپایی نیز در این عرصه مفتضح شدند، گفت: نمیدانم جنایاتی که واقع میشود را دولتمردان اروپایی چگونه میتوانند با مبانی فکری ای که مدعی آن بودند، تطبیق دهند؟!
وی ادامه داد: اگر ما از حقوق انسان از دفاع میکنیم از مبنای اسلامی است، اما از این پس داعیه حقوق بشر از سوی غربی ها شوخی است.
سید حسن خمینی با تأکید بر دنبال کردن این موضوع از سوی موسسه فرهنگی اکو، تصریح کرد: اینکه یک گروه جنایتکار هر بلایی بخواهند بر سر یک ملت بیاورند و دولتهای جهان حق را به آنها بدهند بسیار غیر قابل قبول است و وظیفه موسساتی چون اکو در بیان این موضوع بسیار مهم است.
وی با اشاره به سویه های مشترک کشورهای اکو به ویژه ایران، ترکیه و پاکستان گفت: اگر تعاملات اقتصادی زیرساخت فرهنگی نداشته باشد دچار مشکل میشود.
دکتر سعد سکندرخان نیز ضمن بیان خلاصهای از فعالیتهای موسسه متبوع خود، مطالبی را در خصوص جنگ اخیر غزه بیان کرد.
به گزارش جماران؛ سازمان همکاری های اقتصادی (ECO) ، یک سازمان منطقه ای است که در سال 1985 توسط دولت های ایران، پاکستان و ترکیه به منظور توسعه همکاری های اقتصادی، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد.
در سال 1992 سازمان اکو گسترش یافت و هفت عضو جدید از جمله جمهوری اسلامی افغانستان، جمهوری آذربایجان، جمهوری قزاقستان، جمهوری قرقیزستان، جمهوری تاجیکستان، ترکمنستان و جمهوری ازبکستان به آن اضافه شدند.