معنای نرمش قهرمانانه از نظر کوثری
رییس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:نرمش قهرمانانه به معنای تغییر سیاست ها و اهداف نظام نیست.
عصرخبر ، محمد اسماعیل کوثری در گفت و گو با “ندای انقلاب” با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره تاکتیک “نرمش قهرمانانه” در دیپلماسی گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست کلان نظام را بازگو کردند که طبق تاکیدات ایشان نباید در مقابل دشمن مرعوب شویم و در مقابل باید آنچنان رفتاری داشته باشیم که منافع نظام با حفظ تمامی اصول تامین شود.
وی افزود: برداشت از نرمش قهرمانانه این است که موقعی که در برابر حریف یا دشمن مان در حال مذاکره هستیم نباید رفتارها و مذاکرات طوری باشد که ما مرعوب نام و سوابقشان شویم و یا احیانا قولهایی داده نشود که خلاف سیاستهای کلان نظام باشد.
رییس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هنر یک دیپلمات این است که در طول مذاکرات از لبخند صحبت با لحن آرام و گاهی تند استفاده کند ولی در نهایت تلاش کند که تمامی این تاکتیکها و تلاشها با حفظ سیاستهای کلی نظام به کسب منافع حداکثری منتهی شود.
وی در پاساخ به سوال دیگر خبرنگار ما مبنی بر اینکه برخی از کارشناسان معتقدند که این فرمایشات رهبری در راستای تغییر اهداف و سیاست های نظام است، نظر شما در این خصوص چیست ،گفت:هرکسی می گوید فرمایشات رهبری در راستای تغییر اهداف نظام بوده دچار اشتباه در برداشت شده است.
کوثری در پایان خاطرنشان کرد: نرمش قهرمانانه این نیست که هرچه آنها بگویند را ما قبول کنیم بلکه منظور از نرمش قهرمانانه، تغییر روشها با در نظر گرفتن اصول و سیاستهای کلی نظام است.