وقتی مهرعلیزاده نخواست صحبتهایش را به خاطر بیاورد
رییس سابق سازمان تربیت بدنی در بخش خط قرمز برنامه ورزش از نگاه دو جمعه شب، اظهارات خود در خصوص بازگرداندن عضویت ایران در کمیته بین المللی المپیک را فراموش کرد!
به گزارش نامه نیوز، محسن مهرعلیزاده که مهمان برنامه خط قرمز بود در پاسخ به پرسش مجری برنامه که پرسید: شما به ایسنا گفته بودید عضویت ایران در IOC را برای ورزشکاران هم می گیریم گفت: به یاد نمی آورم چنین چیزی گفته باشم.
وقتی مجری تاکید کرد که یکی از خبرنگاران ورزشی لینک خبر ایسنا را برای ما ارسال کرده است، مهرعلیزاده با تکانی به خود باز هم اظهار فراموشی کرد.
رئیس سابق سازمان تربیت بدنی که با تصمیم او و تیم مدیریتی اش در انتخابات 8 آبان 1383کمیته ملی المپیک منجر به حذف کرسی سید مصطفی هاشمی طبا در کمیته بین المللی المپیک و در نگاهی دیگر نتایج اسف بار المپیک 2008 پکن شد در اظهاراتی تامل برانگیز و ناپخته به ایسنا گفته بود: «درصدد هستیم که تنها رییس کمیته در آنجا عضو نباشد، بلکه قهرمانان به نام ایران نیز در آنجا صاحب کرسی شوند.»
این جای تعجب دارد که چرا شخصی که مدعی مدیریت، دقت نظر و تیربینی است واکنش ها و اظهار نظرهایش درباره یکی از نکات تلخ دوران مدیریتی اش را به یاد نمی آورد!
وی در بخشی از اظهاراتش گفت: برخی آن موقع می خواستند رییس کمیته ملی المپیک مانند سلطنت موروثی باشد و ما مخالف بودیم به نظر ما اگر یک ورزشکار به نام آن جا(IOC) عضو می بود بهتر از یک رییس مادام العمر نامطلوب بود.
در حالی که موضوعی که آن روزها مطرح بود از سوی برخی پیگیری و به رییس وقت سازمان ورزش و رضا قراخانلو رییس کمیته ملی المپیک پیشنهاد شد بحث «ریاست افتخاری» سید مصطفی هاشمی طبا در کمیته ملی المپیک بود، ریاستی که البته حق رای و نظر نداشت و فقط ریاستی افتخاری و تشریفاتی بود که برای نظام و ورزش ایران تداوم عضویت در عالی ترین مجمع عمومی ورزش جهان را به ارمغان می آورد که البته فاتحان انتخابات سال 83 آن را در نظر نگرفتند.
به گزارش نامه، سئوال خبرنگار ایسنا از رییس وقت سازمان تربیت بدنی و پاسخ او که در تاریخ 30 آبان 1383 و با شماره خبر 8308-11480 منتشر شده بدین شرح است: «طبق یکی از بندهای اساسنامهی کمیتهی بینالمللی المپیک، عضویت مهندس هاشمی طبا در IOC لغو شد. کسب این کرسی با توجه به صحبتهای هاشمی طبا که مطرح کرده بود 15 سال در نوبت بودم، برای ایران از اهمیت بسزایی برخوردار است. مهندس مهرعلیزاده در رابطه با این که چگونه میتوان مجددا این کرسی را کسب کرد، به خبرنگاران ایسنا گفت:« با توجه به پتانسیل، سوابق ورزشی و حضور ایران در مجامع بینالمللی در بسیاری از رشتههای ورزشی طی 2 تا 3 سال گذشته؛ ما در IOC فعالیت قابل قبولی داشتهایم. از طرفی ما در منطقه به عنوان کشوری مهم و به لحاظ پتانسیل ورزشی مطرح هستیم که به نظر نمیرسد کسب یک کرسی در IOC مشکل باشد، گرچه دوست داشتیم این کرسی همچنان باقی بماند. ولی با تلاشی که مسوولان جدید انجام خواهند داد درصدد هستیم که تنها رییس کمیته در آنجا عضو نباشد، بلکه قهرمانان به نام ایران نیز در آنجا صاحب کرسی شوند. البته تصور میکنم مهندس هاشمی طبا 21 سال برای عضویت در IOC در نوبت بوده است، اما برای عضویت جدید این طور نیست که حتما در نوبت باشیم، بلکه برقراری یک ارتباطات قوی در این ارتباط حرف اول را میزند. در IOC افرادی بیشتر مد نظر قرار میگیرند و از قارههای مختلف جدا میشوند که بتوانند حرف اول را بزنند، ورزش آن کشور در سطحی باشد که بتوان به آن وزن داد و فرد مورد نظر آنقدر مطرح باشد که از وزن خاصی برخوردار باشد.»