نامه دبیران اجرایی خانه کارگر به رهبر انقلاب
عاجزانه تقاضا میشود مراقب تصمیم گیری مجلسیون محترم و مجمع محترم تشخیص مصلت باشید که تحت تأثیر پیشنهاد دهندگان که علیرغم حسن نیت از عمق عوارض پیشنهاد ارائه شده بی اطلاع هستند، قرار نگیرند.
عصر خبر :دبیران اجرایی خانههای کارگر سراسر کشور با ارسال نامهای خطاب به مقام معظم رهبری خواستار مخالفت ایشان با واگذاری بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شدند.
به گزارش ایلنا، در متن این بیانیه آمده است:
محضر مبارک رهبر معظم و معزز انقلاب اسلامی حضرت آیت ا… خامنهای (مدظله العالی)
سلام علیکم
احتراماً، ما دبیران بزرگترین تشکل کارگری کشور به نمایندگی از جامعه کارگری تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی، که در واقع صاحبان سرمایههای این سازمان هستند به استحضار حضرتعالی میرسانیم که به برکت انقلاب و بر اساس قوانین اساسی و جاری در حال حاضر، گذشته از افراد تحت پوشش کمیته حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی و حدود بیست و سه میلیون نفر ساکنین روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر بطور رایگان از محل بیتالمال با مبلغ معادل ۵% حداقل دستمزد از بیمه خدمات درمانی بهرهمند میشوند.
کارکنان دولت، نیروهای مسلح و… حداکثر ۵% دو برابر حداقل دستمزد حق بیمه درمان میپردازند. فقط کارگران و سایر بیمهشدگان سازمان تأمین اجتماعی که غالباً از قشر کم درآمد و زحمتکش هستند که ۹% درآمد تا ۷ برابر حداقل دستمزد حق بیمه درمان میپردازند. منابع حق بیمه کارکنان دولت ـ نیروهای مسلح ـ روستاییان ـ عشایر و سازمانهای حمایتی اغلب دولتی بوده و از بودجه عمومی تأمین میشوند و دولتها در این خصوص کارنامه درخشانی ندارد.
در اواخر دوران ستم شاهی مبالغ پرداخت شده سهم بیمه جامعه کارگری توسط وزارت بهداری آن زمان مصادره شد و به بیمهشدگان مانند سایر آحاد جامعه خدمات درمان از محل اعتبارات دولتی ارائه گردید. اعتراض های کارگری به جائی نرسید. بعد از انقلاب مجلس عدالت خواه جمهوری اسلامی مصوب نمود حق بیمه پرداختی بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی صرف درمان خود آنها گردد.
مجدداً پیشنهاداتی مبنی بر تصرف حقوق کارگران برای مصارف سایرین مطرح شده است.
سؤال:
۱- آیا جامعه کارگری ایرانی نیستند که برای حیاتیترین نیاز خود از حمایت بیتالمال بیبهرهاند و باید حداکثر حق بیمه درمان را از دست رنج خود بپردازند؟
۲- انصاف است که دست رنج کارگران که از سهم بیمه درمان سایرین بیشتر است با بقیه منابع بخش درمان ادغام شده و صرف نیازهای درمانی آنان نشود؟
۳- در کجای دنیا نظام بیمههای درمانی که بعنوان وکیل مصرف کننده باید با اعمال خرید راهبردی از حقوق مردم صیانت نماید تحت اختیار فراهم کننده خدمات در بازار آشفته موجود میباشد که در ساختار مدیریتی فعلی فاقد بهرهوری مطلوب است.
عاجزانه تقاضا میشود مراقب تصمیم گیری مجلسیون محترم و مجمع محترم تشخیص مصلت باشید که تحت تأثیر پیشنهاد دهندگان که علیرغم حسن نیت از عمق عوارض پیشنهاد ارائه شده بی اطلاع هستند، قرار نگیرند.
با آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای ولی امر مسلمین جهان.