گردش مالی دانشگاه آزاد به بانک ملی سپرده شد
نماینده ادوار مجلس، با تاکید بر اینکه سپردن مجموع حساب مالی دانشگاه آزاد به بانک ملی که گردش مالی بالایی دارد راهکاری برای کمک به دانشجویان است، گفت: با انجام تفاهم بین دانشگاه آزاد و بانک ملی پرداخت وام به دانشجویان و هیات علمی این دانشگاه تسهیل شده و گشایشی برای دانشجویان در جهت پرداخت شهریه خواهد شد.
عصر خبر :معاون پارلمانی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه گردش مالی دانشگاه آزاد اسلامی به بانک ملی سپرده شد، گفت: از این طریق تسهیلات با سود کمتر و به صورت اقساط درازمدت به دانشجویان داده خواهد شد.
علی عسگری در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت، از تلاش دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه کیفی این دانشگاه خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در پی آن است با جذب نخبگان داخلی و خارجی به توسعه کیفی این دانشگاه کمک کند، به طور قطع با توسعه کیفی میتوان به رقابت پذیری این دانشگاه با مراکز آموزش عالی منطقه امیدوار بود.
معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی در توضیح چرایی افزایش 15 درصدی شهریه دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: به صورت طبیعی هر ساله درصد ناچیزی افزایش شهریه صورت میگیرد که در سال جاری نیز این افزایشها اعمال میشود.
عسگری ادامه داد: حقیقت امر این است که در دنیا نرم افزایش شهریه سالانه دانشگاههای غیرانتفاعی و غیردولتی 25 درصد است اما در ایران دانشگاه آزاد که بودجه دولتی نداشته و سرفصل خاصی نیز در ردیف بودجههای سالانه ندارد به افزایش 10 الی 15 درصدی شهریهها قناعت کرده است.
وی با بیان اینکه تنها کمک دولت به دانشگاه آزاد، تامین صندوق رفاه دانشجویی بوده که در اختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، افزود: به دلیل سختگیریهای این وزارتخانه در ارایه وام و تسهیلات به دانشجویان دانشگاه آزاد، این دانشگاه تصمیم گرفت تفاهم نامهای با بانک ملی امضا کرده و گردش مالی خود را به آن بسپارد.
نماینده ادوار مجلس، با تاکید بر اینکه سپردن مجموع حساب مالی دانشگاه آزاد به بانک ملی که گردش مالی بالایی دارد راهکاری برای کمک به دانشجویان است، گفت: با انجام تفاهم بین دانشگاه آزاد و بانک ملی پرداخت وام به دانشجویان و هیات علمی این دانشگاه تسهیل شده و گشایشی برای دانشجویان در جهت پرداخت شهریه خواهد شد.
وی ادامه داد: با سپردن گردش مالی دانشگاه آزاد اسلامی به بانک ملی تسهیلات با سود کمتر و به صورت اقساط درازمدت به دانشجویان داده خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، در تشریح راهکار دیگر دانشگاه آزاد اسلامی برای کاهش فشار شهریهها بر دانشجویان، تصریح کرد: تاسیس شورای اقتصاد دانش بنیان از دیگر راهکارهایی است که به تولید ثروت برای دانشگاه و در نتیجه کاهش فشار شهریهها بر دانشجویان منجر خواهد شد.
عسگری ادامه داد: بعد از اینکه طرحها و برنامههای شورای اقتصاد دانش بنیان با کمک دولت، صندوق توسعه ملی، صنایع و تولیدگران اجرایی شود به این ترتیب علم را در خدمت تولید ثروت قرار خواهیم داد و تلاش خواهیم کرد از آن طریق سرمایه و ثروتی برای دانشگاه به شکل برنامهریزی شده حاصل کنیم.
وی ادامه داد: با رویکرد مذکور در آینده دانشگاه آزاد به جای اینکه 15 درصد در هر سال افزایش شهریه داشته باشد سالی 10 الی 15 درصد کاهش شهریه خواهد داشت.
این نماینده مردم در مجلس هفتم، یادآور شد: آنچه مسلم است اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مهم ترین دانشگاه حضوری جهان به شمار می رود که توسعه کمی خود را در طول سی و اندی سال گذشته داشته و در حال حاضر نیز پروژه هایی که 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته در اولویت معاونت عمران برای ساخت قرار دارد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بودجه دولتی نداشته و با کمکهای مردمی و شهریه دانشجویان اداره میشود، افزود: در طول این چند سال با چشمانداز و آینده نگری آیت الله هاشمی رفسنجانی و همت و پشتکار دکتر جاسبی دانشگاه از نظر ساخت وساز و زیرساخت فیزیکی به دورترین نقاط کشور نیز رسیده و ساختمانهای بسیار آبرومند و خوبی ساخته شده است.
اولویت کنونی دانشگاه آزاد توسعه کیفی است
عسگری با بیان اینکه کمیسیون های تخصصی مجلس تعامل خوبی با دانشگاه آزاد در ایجاد رشتههای جدید دانشگاه آزاد داشته است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد در هر زمان آماده دریافت نقطه نظرات نمایندگان مجلس برای بهبود وضعیت کیفی دانشگاه است.
معاون پارلمانی و امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: در حال حاضر دانشگاه آزاد در حال قرار گرفتن در مرحله رقابت با دانشگاههای برتر منطقه است.