قبضهای اصلاح شده برق صادر شد
معاون خدمات مشترکان شرکت توزیع برق تهران از صدور قبوض اصلاح شده برق مشترکان خانگی و دیماندی خبرداد و گفت: صدور قبوض اصلاح شده برق از اواخر هفته گذشته آغاز شده و به تدریج در اختیار مشترکان قرار گرفته است.
عصرخبر به نقل از فارس: عبدالامیر یاقوتی در پاسخ به این پرسش که آیا قبوض اصلاح شده برق صادر و در اختیار مشترکان قرار گرفته است، افزود: صدور قبوض اصلاح شده برق از روز سهشنبه هفته گذشته برای مشترکان دیماندی و سپس از روز چهارشنبه برای مشترکان عادی و خانگی آغاز شد.وی با اشاره به اینکه مشترکان دیماندی مربوط به مشترکان با ساختمانهای بزرگ، ساختمانهای اداری و صنایع است گفت: مشترکان دیماندی مشترکانی هستند که قدرت قراردادی آنها بالا است و از 30 کیلو وات ساعتبه بالا را مشترکان دیماندی تشکیل میدهند.
یاقوتی اضافه کرد: تعداد مشترکان دیماندی شهر تهران بالغ بر 16 هزار مشترک است که صورت حسابهای آنها هر ماه صادر و توزیع میشود.
*صدور قبوض اصلاح شده برق برای بخش خانگی
معاون خدمات مشترکان شرکت توزیع برق تهران درمورد صدور قبوض اصلاح شده برق برای بخش خانگی نیز گفت: تعداد مشترکان خانگی شهر تهران حدود 4 میلیون اشتراک است که خوشبختانه بدون هیچ مشکلی قبوض اصلاح شده برق را پس از اینکه وزارت نیرو اعلام کرد، قبوض برق صادر شده در حد فاصل 20 اسفند تا 25 فروردین ماه 93 صادر شده باطل است، را صادر کردیم.
وی اضافه کرد: از روز چهارشنبه هفته گذشته کار صدور قبوض برق مشترکان خانگی و عادی آغاز شده و به مرور در اختیار مشترکان قرار میگیرد.
*میزان بستانکار شدن مشترکان مشخص نیست
یاقوتی در پاسخ به این سوال که آیا مشخص است چه تعداد مشترک برق پس از ابطال قبوض از شرکت توزیع طلبکار هستند، گفت: آمار دقیقی در این مورد در دست نیست، اما آنچه که مشخص است این است که متقاضیانی که اقدام به پرداخت قبض برق خود کردهاند، در سیستم صدور قبض برق از شرکت توزیع برق طلبکار هستند که در قبوض بعدی از آنها کسر خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بهترین فرصت برای صرفهجویی است و مشترکان با کاهش مصرف میتوانند در پلههای مصرف پایین قرار گیرند، گفت: مشترکان اگر مدیریت مصرف برق را به خوبی انجام دهند، قطعاً مصرف برق آنها از 24 درصد بیشتر نخواهد شد.
پیشتر هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفته بود که قبوض جدید برق با لحاظ کردن اصلاحهای جدید، صادر و به دست مشترکان میرسد.
وی ادامه داد: وزارت نیرو به استناد مجوزی که از دولت برای افزایش قیمت برق گرفته بود، باید قیمت برق از متوسط 430 ریال بهازای هر کیلووات ساعت با اعمال 24 درصد افزایش به 533.2 ریال میرسید که برای تحقق این رقم، باید در تعرفه بخشهایی مانند کشاورزی و یا مناطق گرمسیری که از تخفیف برخوردار بودند، تعدیل بیشتری اعمال میشد.
فلاحتیان ادامه داد: تعرفههای ابلاغی که در اختیار شرکتهای برق قرار گرفت، برای دستیابی به عدد متوسط فروش برق بهازای هر کیلووات ساعت 533.2 ریال طراحی شده بود و اجرای فرآیند افزایش قیمتها بهگونهای بود که در بخشی از تعرفهها مثل کشاورزی که قیمت فروش 120 ریال بهازای هر کیلووات ساعت محاسبه شده بود، برای اینکه متوسط قیمت به عدد 533.2 ریال در هر کیلووات ساعت بهدست آید، برخی تعرفهها بیش از 24 درصد افزایش یافت تا به متوسط افزایش 24 درصد برسد.
وی افزود: برای رسیدن به متوسط 24 درصد افزایش، باید بین 34 تا 94 درصد افزایش قیمت برای بخشهای مختلف و مصارف مختلف اعمال میکردیم که بانظر رییسجمهوری برای تمام مصارف و بخشهای مصرفکننده برق بهطور ثابت افزایش 24 درصدی لحاظ و تعرفههای جدید امروز برای اجرا به توانیر ابلاغ شد.