تمایل حداقل ۱۰درصد مردان به استفاده لوازم آرایشی!

وی افزود:‌معمولا نوجوانان بیشتر تحت تاثیر گروه همسالان قرار گرفته و به دلیل شرایط موجود در دوران بلوغ دوست دارند بیشتر مورد توجه قرار گیرند به همین دلیل عده ای به باشگاه رفته و بر روی عضلات خود کار می کنند، عده ای به آرایشگاه رفته و با دستکاری ابروها و مدل مو سعی در زیباتر شدن می کنند و برخی نیز با هزینه های گزاف چند صد هزار تومانی سعی می کنند قیافه خود را با جراحی های زیبایی ،‌آرایش چهره و... تغیر دهند.

عصر خبر: سالانه حداقل ۲ میلیارد دلار ارز برای تهیه لوازم آرایشی از کشور خارج می‌شود که حدود ۹۰ درصد این مبلغ را قاچاقچیان از مبادی غیر رسمی وارد می کنند.
به گزارش خبرنگار تراز: ایران اکنون رتبه دوم خاورمیانه و جایگاه هفتم جهان را در مصرف مواد آرایشی به خود اختصاص داده، رتبه هایی که باید زنگ های نگرانی را به سرعت به صدا درآورد.
همان طور که گفته شد بررسی مواد آرایشی موجود در بازار نشان می دهد که ۹۰درصد این مواد از مبادی غیر رسمی و در شرایط بهداشتی نامناسب به کشور وارد شده و بیشتر آنها نیز استادارد نبوده و تنها موادی تقلبی هستند که اسامی برندهای معروف دنیا را یدک می کشند.
ایران را می‌توان جزو ۱۰ کشور نخست جهان در استفاده از مواد آرایشی و گریم دانست؛ به طوری که بر اساس آمار، کشورمان با داشتن ۶۷ درصد مصرف‌کننده لوازم آرایشی و گریم، در رتبه ۷ جهان و رتبه دوم خاورمیانه قرار دارد.
عربستان با ۷۱ درصد مصرف‌کننده رتبه نخست خاورمیانه را در استفاده از لوازم آرایشی به خود اختصاص داده است و در بررسی‌‌های صورت گرفته در میان زنان جهان، ژاپن با ۸۴ درصد مصرف‌کننده، اولین مصرف‌کننده لوازم آرایشی در دنیا محسوب می‌شود. پرتوریکو با ۸۳ درصد و ایرلند جنوبی نیز با ۷۸ درصد دومین و سومین کشورهایی هستند که بیشترین مصرف‌کنندگان لوازم آرایشی و مواد گریم را در خود جای داده‌اند.
به گفته بسیاری از جامعه شناسان و آسیب شناسان اجتماعی سن استفاده از لوازم آرایشی در ۲ دهه گذشته تقریبا ۱۰ سال کاهش یافته و به زیرا ۱۶سال رسیده است هرچند در این میان مردان نیز چند سالی است وارد این چرخه شده اند.
اگر سری به سطح شهر بزنید به حتم در ویترین مغازه و فروشگاه ها محصولات ویژه مردان را مشاهده می کنید که به صورت کاملا مجزا از محصولات ویژه بانوان قرار گرفته تا مشتریان به راحتی بتوانند دست به انتخاب بزنند.
شاید تا یک دهه پیش حتی خریدن كرم های ضد آفتاب بدون رنگ برای مردان مایه خجالت بود، اما در چند سال گذشته اوضاع جامعه آنچنان تغییر کرده که استفاده از انواع كرم‌های آرایشی، پنكیك‌های مردانه، ریمل، فرمژه و برق لب تبدیل به موضوعی کاملا عادی در میان پسران و مردان جوان شده است!!
به گفته بسیاری از آرایشگران این روزها پسران و مردان جوان برای زیباتر به نظر رسیدن حاضرند ساعت‌های طولانی در سالن‌های آرایش مردانه وقت بگذارند تا در نهایت به ظاهری زیبا و مرتب برسند تا مورد توجه قرار گیرند!
اگر سری به پاتوق پسران بزنید نخستین چیزی که جلب توجه می کند ابروهای مرتب و گاه نازک شده و مدل داراست!
بهزاد ۲۸ سال دارد و به گفته خودش هر دو هفته یکبار ابروهایش را مرتب می کند.
وی اظهار داشت:‌از اینکه ابروهایم نامرتب باشد متنفرم و برای این کار هر ماه ۲۰ هزار تومان هزینه می کنم!
وی درباره برخورد خانواده اش گفت:‌حدود ۸ سال است که این کار را می کنم اوایل مادر و خواهرم با این کار بسیار مخالف بودند و برخورد می کردند اما چند سالی است که برایشان عادی شده است.
وی درمورد هزینه ای که ماهانه بابت زیباتر شدن می پردازد؛ توضیح داد:‌ابروهایم ۲۰هزار تومان،‌معمولا هر ۱.۵ ماه یک بار نیز ۲۰ هزارتومان برای کوتاهی موهایم می پردازم و در ضمن هزینه انواع کرم ها نیز حدود ۱۰۰هزار تومان در هر ۲ ماه یکبار می شود.

تمایل حداقل ۱۰درصد مردان به استفاده لوازم آرایشی
بررسی آمارمیزان مصرف مواد آرایشی در کشور نشان می دهد ۹۰ درصد این بازار در انحصار بانوان بوده و آقایان ۱۰درصد از لوازم آرایش موجود را استفاده می کنند؛ به گفته فروشندگان این مواد روند رو به رشد تمایل مردان نسبت به این مواد در آینده سبب بیشتر شدن این آمار خواهد شد.
به گزارش تراز ، این روزها مردان و پسران ایرانی از ذات سنتی خود فاصله گرفته و ترجیح می دهند علاوه بر استفاده از محصولات بهداشتی از لوازم آرایشی نیز برای بهتر دیده شدن استفاده کنند.
وجود انواع كرم ها، رنگ‌های ویژه گریم، انواع ژل، آدامس و چسب مو، اسپری‌های خوشبو‌كننده، ریمل، سایه چشم و… كه تا پیش از این به عنوان لوازم آرایش زنانه شناخته می‌شدند این روزها در سالن‌های آرایش مردانه به وفور یافت می‌شوند و میزان استفاده از آنها كم‌كم به قدری زیاد شده است كه بیم آن می‌رود گوی سبقت را در استفاده از این لوازم آرایش از سالن‌های آرایش زنانه بربایند.
دکتر مجید ابهری،‌رفتار شناس در این باره به خبرنگار «تراز» اظهار داشت: گرایش به داشتن ظاهر زنانه توسط مردان دارای دلایلی مانند تنوع طلبی، كنجكاوی و ابراز وجود در مقابل جنس مخالف است.
وی افزود:‌معمولا نوجوانان بیشتر تحت تاثیر گروه همسالان قرار گرفته و به دلیل شرایط موجود در دوران بلوغ دوست دارند بیشتر مورد توجه قرار گیرند به همین دلیل عده ای به باشگاه رفته و بر روی عضلات خود کار می کنند، عده ای به آرایشگاه رفته و با دستکاری ابروها و مدل مو سعی در زیباتر شدن می کنند و برخی نیز با هزینه های گزاف چند صد هزار تومانی سعی می کنند قیافه خود را با جراحی های زیبایی ،‌آرایش چهره و… تغیر دهند.
وی تاکید کرد:‌ذات انسان زیبا طلب است اما برخی از فراد و به ویژه جوانان بدون توجه به تبعات این مساله سعی می کنند به هر قیمتی خود را تغییر دهند.
ابهری افزود: رواج لوازم آرایش مردانه نشان دهنده وضعیت نامناسب جامعه است و این که ما نتوانسته ایم برنامه های فرهنگی را به خوبی اجرایی کنیم.
وی خاطر نشان کرد:‌ خروج سالانه میلیون ها دلار برای واردات مواد آرایشی و هزینه های چند میلیونی جوانان برای خرید این مواد که اغالب تقلبی هستند باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد زیرا ادامه این روند به صلاح اقتصاد، فرهنگ و همچنین قشر جوان ما نیست.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک