کارگران با وام 80 میلیون تومانی صاحبخانه نمی شوند
وی درباره دلایل افت شاخص بورس کشور گفت: به دلیل وضعیت نامناسب در بخش تولید و بی ثباتی در وضعیت شرکت هایی مانند پتروشیمی و همچنین رکود در بازار وضعیت بورس کشور خوب نیست.
عصر خبر: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر لزوم درک وضعیت اقتصادی تمامی اقشار مردم در بر نامه ریزی های تامین مسکن گفت: اگر خانواری بتواند برای موضوع خرید خانه 80 میلیون تومان پس انداز کند به احتمال زیاد می تواند مشکل تامین مسکن خود را نیز بدون استفاده از این وام حل کند بنابراین باید یک برنامه جامع برای رفع مشکل تمامی مردم داشت.
ارسلان فتحی پور درگفت و گو با خبرنگار خانه ملت درباره تاثیرات وام 80 میلیون تومانی خرید مسکن، گفت: باید پذیرفت اگر خانواری بتواند در این شرایط اقتصادی برای موضوع خرید خانه 80 میلیون تومان پس انداز کند به احتمال زیاد می تواند مشکل تامین مسکن خود را نیز بدون استفاده از وام 80 میلیون تومانی خرید مسکن حل کند.
نماینده مردم کلیبر٬ هوراند و خدا آفرین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متولیان بخش مسکن باید واقعیت های جامعه را در نظر بگیرند و فراموش نکنند که بسیاری از خانوارهای متقاضی خرید مسکن از اقشار کارمندی و کارگری هستند که توانایی پرداخت اقساط بالای وام مسکن را ندارند.
فتحی پور با تاکید بر لزوم تامین مسکن تمامی اقشار در کشور افزود: با توجه به جمعیت بالای جوان در کشور باید تلاش شود تولید مسکن در کشور رشد کند تا بازار عرضه و تقاضای مسکن تنظیم شود.
وی درباره دلایل افت شاخص بورس کشور گفت: به دلیل وضعیت نامناسب در بخش تولید و بی ثباتی در وضعیت شرکت هایی مانند پتروشیمی و همچنین رکود در بازار وضعیت بورس کشور خوب نیست.
فتحی پور با تاکید بر نقش حمایت از بخش تولید کشور در رشد بازار سرمایه ادامه داد: برای رونق بورس و بخش تولید باید چند فعالیت همزمان انجام داد بطور مثال باید کمیته ای برای وصول بدهی بانک ها تشکیل شود و بدهکاران بخش تولید را از غیر آن جدا کند تا شرایط تسویه بدهی بخش تولیدی تسهیل شود.
وی تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی بازدیدهایی از شهرک های صنعتی در سطح کشور داشته و در این زمینه گزارش هایی تهیه کرده که برای رونق بخش تولید و رفع مشکلات باید همراه با بررسی لایحه خروج از رکود به آن توجه شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت رسیدگی به مشکلات مالیاتی تولید کنندگان یادآور شد: دولت باید زمینه تسهیل تسویه ارزی بدهی تولیدکنندگان را فراهم کنند به دلیل اینکه بسیاری از آن ها به دلیل جهش شدید قیمت ارز توانایی تسویه بدهی ارزی خود را ندارند و نیازمند حمایت عملی هستند.