حمله سايت حامي دولت قبل به موسسه نشر آثار امام خميني(ره)

این سایت تازه تاسیس که قریب سه ماه است کار خود را آغاز کرده است تنها یکی از مویدات «نجابتی» است که معاون اداری مالی موسسه تنظیم و نشر آثار اما از آن سخن گفته‌اند! وقتی پول‌های بی‌زبان صرف راه اندازی چنین سایتهایی با جهت‌گیری‌های سیاسی مشخص می‌شود، طبیعی است که ساخت یک پروژه عمرانی بیش از دو دهه طول بکشد و بعد برای توجیه این سوء مدیریت و سیاسی‌کاری حرف از نجابت به میان آید.

عصر خبر به نقل از رجانیوز: حدس زدن اینکه بالا گرفتن انتقادات از بودجه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) مسئولان این موسسه را به واکنش خواهد انداخت کار سختی نبود. اما رویه‌ای که این موسسه برای پاسخگویی در پیش گرفت کمی عجیب به نظر می‌رسد.منتقدان بودجه بیش از 50 میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای این موسسه در لایحه بودجه 94 را عجیب می‌دانستند. آنها همچنین اختصاص بودجه‌ای بیش از 5 میلیارد تومان برای بروزرسانی دو سایت موسسه را سوال برانگیز می‌خواندند چراکه خبرگزاری مهم کشور با چند هزار خبر روزانه و چند ده دفتر داخلی و خارجی، بودجه‌ای بسیار کمتر از این دارند. همچین اختصاص بودجه 4 میلیارد تومانی برای نشر و توسعه کتابخوانی توسط این موسسه در حالی که جایی مثل نهاد کتابخانه‌های کشور (با وظیفه ذاتی توسعه کتابخوانی) تقریبا نصف این مبلغ بودجه دارد، از دیگر انتقادات بود. با کمی تامل در دیگر ردیف‌بودجه‌های در نظر گرفته شده برای این موسسه می‌شد موارد دیگری را هم بر این فهرست انتقادات افزود.
اولین واکنشهایی که به این انتقادات از طرف طیف رسانه‌های همسو با موسسه نشان داده شد همان حربه قدیمی بود: انتقاد از بودجه سایر موسسات! اما این حربه چندان کارگر نیفتاد چراکه مقایسه خروجی آن موسسات با خروجی این موسسه به هیچ وجه به نفع جریان مذکور نبود. از طرفی آنچه از اعداد و ارقام که در بالا آمد به قدری بالاتر از عرف بود که اینجور مقایسه‌ها نمی‌توانست توجیهش کند.
پس از به نتیجه نرسیدن این راهکار، سایت جماران گفتگویی با معاون مالی ـ اداری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) ترتیب داد تا در یک گفتگوی چالشی(!) پاسخ منتقدان را بدهد. با عبور از اینکه این مقام مسئول در هیچ جای سخنانش اشاره‌ای به نذورات و هدایای مردمی نمی‌کند، اما بخشی از این گفتگو قابل تامل است.
«علی اکبر حبیب محمد مرادی» در جایی از این گفتگو درباره دلیل طولانی شدن پروژه ساخت حرم مطهر امام خمینی(ره) می‌گوید:
«این به دلیل نجابت یاران صدیق امام(س) در آستان امام(س) و همراهی آنان با دولت بوده که هیچ وقت نخواسته اند دولت خارج از توان خود برای تأمین اعتبار این پروژه یکباره اقدام کند. طبیعی است کسانی که سال ها در بیت امام و در خدمت امام(س) بوده اند؛ در راستای ترویج اندیشه حضرت امام (س) با همان نگاه صرفه جویانه ایشان عمل می کنند و راضی به آن نیستند که یک مجموعه فرهنگی منتسب به امام(س)، بار مالی بالایی برای دولت داشته باشد. من هر اندازه فکر می کنم این تنها نجابت و ملاحظه آن هاست که باعث شده است دولت های مختلف با سرعت بسیار پایینی روند تأمین اعتبار ساخت پروژه فرهنگی حرم را دنبال کنند.»
برای اینکه متوجه شویم آنچه آقای «حبیب محمد مرادی» نجابت می‌خواندش چقدر به سوء مدیریت و رفتارهای سیاسی و جناحی نزدیکتر است شواهد مختلفی وجود دارد. علاوه بر خود ساختمان حرم مطهر که قریب بیست سال است در دست احداث و گسترش قرار دارد و میلیونها زائر آن را می‌بینند، نگاه به مهمترین سایت این موسسه یعنی جماران یکی از این شواهد است. نگاه سیاسی این سایت و تلاش آن برای نقش آفرینی در منازعات سیاسی میان گروه‌ها چیزی است که به هیچ وجه به «نجابت» ارتباطی پیدا نمی‌کند.
اما گذشته از این سایت که رویکرد و کارکرد سیاسی‌اش اظهر من الشمس است، یکی دیگر از خروجی‌های اینترنتی این موسسه هم قابل توجه است. معاونت فرهنگی حرم مطهر امام(ره) اخیراً اقدام به راه‌اندازی یک شبکه اجتماعی با عنوان آستان کرده است.
در بخش درباره ما این سایت آمده: «معاونت فرهنگی آستان مطهر حرم امام خمینی(ره) در راستای شناساندن اندیشه های معمار انقلاب اسلامی به نسل های تازه،همواره سعی دارد خود را با نیازهای روز وفق دهد تا ارتباطی هر چه بهتر با جامعه و به خصوص نسل های تازه بیابد.در این راستا جمعی از جوانان متخصص و مومن اقدام به طراحی،راه اندازی و به روزرسانی شبکه مجازی آستان نموده اند.این شبکه تلاش دارد که ورای جناح بندی های سیاسی،همّ خود را در جهت بازخوانی و معرفی کارشناسانه اندیشه های راستین پیر جماران برای نسل های نو  صرف نماید».
اما برای سنجش میزان پایبندی مسئولان این سایت به این ادعا چرخی کوچک در بین مطالب آن کافی است. عناوینی چون «صادرات نفت یا واردات گردشگر؟»، «آيا رسانه ملي واقعا ملي است؟!»، «سفرهاي استاني در اين دولت و آن دولت»، «مذاکرات هسته ای و مخالفانش»، «زورآزمایی مجلس و دولت؟»، «واكاوي گزارش رييس جمهور به مردم»،  و «افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد، تهديد يا فرصت؟!» تنها بخشی از مطالب این سایت است که جهت‌گیری‌های واضح سیاسی آن ادعای مذکور را زیر سوال می‌برد.
اما جالبتر از اینها عناوینی چون «دماغ! عامل زيبايي فردي يا زشتي اجتماعي؟»، «دربی؛ جدال حساس گذشته یا مشابه دیگر بازی‌ها؟» و مطالبی از این دست هستند که دیگر واقعا نمی‌توان نسبت آنها با ترویج اندیشه های امام را متوجه شد!
این سایت تازه تاسیس که قریب سه ماه است کار خود را آغاز کرده است تنها یکی از مویدات «نجابتی» است که معاون اداری مالی موسسه تنظیم و نشر آثار اما از آن سخن گفته‌اند! وقتی پول‌های بی‌زبان صرف راه اندازی چنین سایتهایی با جهت‌گیری‌های سیاسی مشخص می‌شود، طبیعی است که ساخت یک پروژه عمرانی بیش از دو دهه طول بکشد و بعد برای توجیه این سوء مدیریت و سیاسی‌کاری حرف از نجابت به میان آید.
اما پایان سخن آنکه اگر اعضای موسسه مذکور واقعاً اهتمام جدی به موضوع نجابت دارند بهتر است تلاش کنند پس از این کمتر تیتر یک سایت آنها و سایتهای ضد انقلابی دقیقاً یکسان باشد؛ چراکه این همسویی و تطابق نعل بالنعل کمی از نجابت به دور است!

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک