داعشکشورهایعضوائتلاف را تهدیدکرد
یکی از اعضای "داعش" در سخنرانی پس از نماز جمعه در مسجدی در شهر موصل گفت که "انگلیس و آمریکا" نیز از ترور در امان نیستند. این در حالی است که شهر موصل واقع در شمال عراق هنوز تحت کنترل این گروه تروریستی است.
عصرخبر به نقل از ایسنا: یکی از اعضای “داعش” در سخنرانی پس از نماز جمعه در مسجدی در شهر موصل گفت که “انگلیس و آمریکا” نیز از ترور در امان نیستند. این در حالی است که شهر موصل واقع در شمال عراق هنوز تحت کنترل این گروه تروریستی است.
به گزارش سایت دویچه وله، ابو سعد انصاری، یکی از رهبران معنوی داعش، در سخنرانی پس از نماز جمعه خود در مسجدی در موصل، ضمن پذیرش مسئولیت حملهی مرگبار به مجلهی فرانسوی “شارلی ابدو” گفت: «ما عملیات خود را از فرانسه آغاز کردهایم.»
او سپس تاکید کرد که «فردا نوبت انگلیس، آمریکا و دیگران هم فرا خواهد رسید.»
ابو سعد انصاری همچنین افزود که این خطر تمام کشورهایی که در حملات هوایی علیه داعش در مناطق تحت کنترل او شرکت دارند، تهدید میکند.
در ائتلاف بینالمللی علیه داعش ۵۰ کشور شرکت دارند که برخی عضو اتحادیهی اروپا، اتحادیهی عرب و پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز هستند.
بر پایهی گزارش پایگاه اینترنتی “نظارت بر حرکتهای افراطی” به نقل از پیامی که گروه تروریستی داعش در صفحهی خود منتشر ساخته، مردان مسلحی که ۴ کاریکاتوریست فرانسوی را با حمله به تحریریهی مجلهی “شارلی ابدو” به قتل رساندهاند، “جهادگرایان قهرمان” نامیده شده و مورد تحسین قرار گرفتهاند!
در این پیام گفته میشود که با این عملیات از «محمد پیامبر حمایت شده است.» این پایگاه اینترنتی نوشت که پیام یادشده روز پنجشنبه در توئیتر افراطگرایان سنی منتشر شده است.
روز چهارشنبه دو برادر به نامهای شریف کواشی (۳۲ ساله) و سعید کواشی (۳۴ ساله) با حمله به دفتر نشریهی فکاهی “شارلی ابدو”، ۱۲ تن، از جمله دو پلیس را به قتل رساندند. حمید مراد، جوان ۱۸ سالهای که همدست این دو برادر معرفی شده، نیمهشب چهارشنبه خود را تسلیم پلیس کرد. گفته میشود که نام این دو برادر در فهرست تروریستهای آمریکا ثبت بوده است.
به گزارش ایسنا، در پی اعلام همبستگی با قربانیان حملهی تروریستی پاریس از سراسر فرانسه، در همهی ادارات آلمان نیز پرچمها به حالت نیمه افراشته درآمد و کارمندان وزارت امور خارجهی این کشور با یک دقیقه سکوت، یاد آنان را گرامی داشتند.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی بر همزیستی صلحآمیز با مسلمانان در این کشور تاکید کرد و گفت: در آلمان نیز کسانی به “افراطگرایان” پیوستهاند، از این رو باید اقدامات امنیتی با در نظر گرفتن شرایط موجود برنامهریزی و سازماندهی شوند.
اریکا اشتاینباخ، معاون “فراکسیون حقوق بشر و کمکهای انسانی احزاب دموکرات و سوسیال مسیحی آلمان”، ضمن محکوم کردن عملیات تروریستی پاریس یادآور شد که «افراطیها، با این کشتار، باز هم به گونهای هدفمند و به وحشیانهترین شکل به قلب دموکراسی غرب حمله بردند.»
اشتاینباخ یادآور شد که غرب به ویژه در چنین شرایطی باید بدون ترس، از ارزشها و موازین حقوق بشر دفاع کند.
او افزود، در این رابطه همچنین باید خطرها را جدی گرفت و دربارهی آنها بحث کرد تا بتوان با آنها به مقابله پرداخت.