تذکر ۳۳ نماینده مجلس به وزیر ارشاد: وضعیت معیشتی خبرنگاران و هنرمندان بررسی شود
تذکر رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان به همراه ۱۸ نفر از نمایندگان به وزیر تعاون: لزوم جلوگیری از فروش اموال دخانیات استان گیلان. همچنین تذکر به همراه ۳۲ نفر از نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: لزوم بررسی وضعیت معیشتی خبرنگاران، هنرمندان، نخبگان و سایر فعالان حوزه فرهنگ.
۳۳ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم بررسی وضعیت معیشتی خبرنگاران، هنرمندان، نخبگان و سایر فعالان حوزه فرهنگ تاکید کردند.
به گزارش ایسنا، احمد نادری عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲ صحن مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:
تذکر رسول فرخی میکال نماینده لاهیجان به همراه ۱۸ نفر از نمایندگان به وزیر تعاون: لزوم جلوگیری از فروش اموال دخانیات استان گیلان. همچنین تذکر به همراه ۳۲ نفر از نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: لزوم بررسی وضعیت معیشتی خبرنگاران، هنرمندان، نخبگان و سایر فعالان حوزه فرهنگ.
– تذکر سید محمدرضا میرتاجالدینی نماینده تبریز به همراه ۲۰ نفر از نمایندگان به وزیر نفت: لزوم اصلاح رویه رسیدگی به پرونده شرکتهای بخش خصوصی در وزارت نفت و هیأت حل اختلاف. همچنین تذکر به همراه ۱۵ نفر از نمایندگان به وزیر نیرو: لزوم تسریع در عملیات آبرسانی به شهرستان تبریز و شهرها و روستاهای مسیر از رودخانه ارس.
– تذکرعلیرضا برمی نماینده دامغان به همراه ۲۶ نفر از نمایندگان به وزیر امور اقتصادی و دارایی: لزوم کمک به افزایش نسبت تسهیلات به سپردههای استانها
– تذکر حبیبالله دهمرده نماینده زابل به وزیر بهداشت: لزوم تأمین نیروی متخصص مورد نیاز برای استان سیستان و بلوچستان، همچنین تذکر به وزیر میراث فرهنگی: لزوم تسریع در تعمیر و مرمت بناههای تاریخی و منحصر به فرد سیستان از جمله شهر سوخته، کوه خواجه و قلعه رستم.
– تذکر محمدتقی نقدعلی به همراه ۲۳ نفر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: ضرورت رسیدگی به وضعیت نامناسب تأمین کنجاله سویا. همچنین تذکر به همراه ۳۶ نفر از نمایندگان به وزیر صمت: ضرورت رسیدگی به مشکلات کسر سهمیه نانوایان بدون اطلاع قبلی در سامانه نانینو. همچنین تذکر به همراه ۲۴ نفر از نمایندگان به وزیر کشور: لزوم رسیدگی به اعتراض نانوایان و افزایش هزینههای جانبی و متضرر شدن آنها.
– تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی به همراه ۲۳ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور و وزیر کشور: لزوم اصلاح روش اخذ عوارض از ناوگان حمل و نقل درون شهری و محلی.
– تذکر محمد وحیدی به همراه ۱۵ نفر از نمایندگان به وزیر نیرو: لزوم تسریع در ساخت سد دربند در شهرستان سملقان خراسان شمالی. همچنین تذکر به وزیر ورزش: لزوم تسریع در تکمیل طرح سالن ۶ هزار نفری ۱۹ مهر بجنورد.
– تذکر علی اکبر علیزاده برمی به همراه ۳۶ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم صدور حکم رسمی نیروهای مهرآفرین طبق قانون مصوب مجلس.
– تذکر محمدحسن آصفری به همراه ۳۸ نفر از نمایندگان به وزیر اقتصاد: لزوم نظارت بر عملکرد دستگاهها در اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه مبنی بر پرداخت تسهیلات اشتغالزایی. همچنین تذکر به وزیر کشور: لزوم بازنگری در خرید واگن خارجی توسط شهرداری تهران با توجه به تولید واگن در داخل کشور.
– تذکر روح الله حضرتپور به وزیر بهداشت: لزوم رسیدگی به افزایش سرسامآور قیمت داروهای سرطانی. همچنین به وزیر آموزش و پرورش: لزوم رسیدگی به کمبود معلم در مدارس. همچنین تذکر به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم تسریع در صادرات سیب استان آذربایجان غربی.
– تذکر عبدالله ایزدپناه به وزیر راه و شهرسازی: لزوم پاسخگویی درخصوص علت عدم اجرای طرح راه ارتباطی باغملک به کهگیلویه و بویراحمد.
– تذکر جبار کوچکینژاد به همراه ۱۱ نفر از نمایندگان به وزیر نیرو: لزوم رسیدگی به عملکرد ضعیف مدیریت آبفای گیلان در عدم پرداخت حقوق کارمندان و تعطیلی طرحها. همچنین تذکر به همراه ۳۴ نفر از نمایندگان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: لزوم توجه به وضعیت معیشتی هنرمندان، مداحان و سایر نخبگان حوزه فرهنگ و هنر. همچنین تذکر به همراه ۳۶ نفر از نمایندگان به وزیر صمت: لزوم اجرایی شدن قانون واردات خودرو. همچنین تذکر به همراه ۱۶ نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: لزوم چند بانده نمودن مسیر پلیس راه تا امامزاده هاشم در استان گیلان و تکمیل جاده خمام به خشکبیجار.
– تذکر رسول فرخی میکال به همراه ۲۸ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم رسیدگی به کمبود معلم در مدارس کشور. همچنین تذکر به همراه ۱۴ نفر از نمایندگان به وزیر بهداشت: لزوم اجرای مصوبه بازگشت بیمارستان ۲۲ آبان به چرخه درمان شهرستان لاهیجان و سیاهکل. همچنین تذکر به همراه ۱۴ نفر از نمایندگان به وزیر بهداشت: لزوم تکمیل کلینیک فوق تخصصی شهرستان لاهیجان با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی. همچنین در تذکر دیگر به همراه ۱۳ نفر از نمایندگان به وزیر ورزش: لزوم تعویض و تکمیل و تخصیص چمن مصنوعی مورد نیاز مجموعههای ورزشی شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل.
– تذکر جعفر قادری به همراه ۳۰ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم تسریع در حل مشکل تأمین آموزگار مدارس کشور. همچنین تذکر به همراه ۲۷ نفر از نمایندگان به وزیر نیرو: لزوم تعیین قیمت منصفانه برای خرید برق از نیروگاههای مولد مقیاس کوچک. همچنین تذکر به همراه ۱۱ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: ضرورت تبدیل یکی از نواحی آموزشی شیراز به عنوان ناحیه آموزشی حومه شیراز.
– تذکر محمدرضا میرتاجالدینی به همراه ۱۷ نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: لزوم تسریع در تکمیل کمربندی شهر ایلچی در استان آذربایجان شرقی. همچنین تذکر به همراه ۲۷ نفر از نمایندگان به وزیر صمت: لزوم بازنگری در بخشنامههای بورس کالا که محدودیتهای تبعیضآمیز برای واحدهای تولیدی ایجاد کرده است. همچنین تذکر به همراه ۲۶ نفر از نمایندگان به وزرای نفت، کشور و دادگستری: لزوم اقدامات همه جانبه برای جلوگیری از قاچاق سوخت و فرآوردههای نفتی به خصوص در استانهای مرزی.
– تذکر مهدی اسماعیلی به رئیس جمهور: لزوم تخصیص اعتبار به طرح باند دوم جاده سرچم به میانه.
– تذکر حبیبالله دهمرده به وزیر آموزش و پرورش: لزوم تسریع در بکارگیری نیروهای خرید خدمات، نهضتی، غیرانتفاعی و مهرآفرین.
– تذکر شهباز حسنپور بیگلری به وزیر تعاون: ضرورت اعزام هیأتی از معاونین مرتبط با بازنشستگی کشوری به شهرستانهای سیرجان و بردسیر. همچنین تذکر به وزیر اقتصاد: ضرورت اعزام هیأتی از معاونین و کارشناسان مرتبط با پرداخت تسهیلات از منابع تبصره ۱۸ بودجه به شهرستانهای حوزه انتخابیه.
– تذکر سید محمد مولوی به وزیر نیرو: ضرورت تسریع در آبرسانی به پاسگاههای دریایی شهرستانهای حوزه انتخابیه.
– تذکر علی حدادی به همراه ۱۴ نفر از نمایندگان به وزیر ورزش: لزوم تسریع در تکمیل ورزشگاه ۵ هزار نفری شهرستان ساوجبلاغ. همچنین تذکر به همراه ۱۵ نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: ضرورت تسریع در ایمنسازی جاده جدید هشتگرد به طالقان.
– تذکر مهدی عسکری به همراه ۳۵ نفر از نمایندگان به وزرای بهداشت و صمت: ضرورت تخصیص ارز برای تهیه مواد اولیه تولید شیرخشک و اعمال محدودیت برای واردات.
– تذکر کمال حسینپور به رئیس جمهور، وزرای بهداشت، علوم: ضرورت رسیدگی به افزایش پی در پی هزینه تحصیل دانشجویان دانشگاه سراسری.