همکاری خوب وزارت تعاون، كار و رفاه و سازمان بازرسی
وی تصریح کرد : دکترربیعی ، وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی سلامت اداری را در این وزارتخانه با تکنیک و به بهترین شکل ممکن پیگیری کرد.
عصر خبر: همایش آموزشی یک روزه توانمند سازی سلامت اداری صبح امروز با حضور مسئولان و کارشناسان مرتبط با این حوزه در محل مجموعه فرهنگی ،ورزشی تلاش آغاز به کار کرد و صاحب نظران با ارئه مقاله های علمی و سخنرانی در این خصوص نقطه نظرات خود را در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی و سلامت اداری در کشور بیان کردند .ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد ضرورتی برای نظام پایدار استنوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با ارائه گزارشی از اهداف کلان، شاخص های اهداف کلان ،شاخص های رضایت مشتریان ، شاخص های فرآیند های پرداخت تسهیلات و شاخص های دانش ، رشد و یادگیری این صندوق اقدامات صورت گرفته در صندوق کارآفرینی امید رادرزمینه ارتقاء سلامت اداری تشریح کرد .
ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد ضرورتی برای نظام پایدار است
وی خاطرنشان ساخت : ارتقای سلامت اداری ومقابله با فساد از جمله ضروری ترین کار کردهای یک نظام پایدار و ازاصلی ترین سرمایه های استحکام آن محسوب می شود.همکاری خوب دکتر ربیعی با سازمان بازرسی کل کشور امیری معاون سازمان بازرسی کل کشور که با محوریت تجارب ملی مبارزه با فساد سخن می گفت نیز در این همایش آموزشی اعلام کرد : دردوره اخیر که دکتر علی ربیعی مسئولیت وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی را عهده دار است همکاری خوب و مناسبی میان این وزارتخانه و سازمان بازرسی کل کشوربرقرارشده است . وی با اشاره به وظیفه قانونی سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر نظارت برسلامت دستگاه های اداری گفت : دستگاه های اداری باید پایش شوند و با مدیریت عملکرد اعضا،آسیب ها و تهدیدهای هرمجموعه ای نیازمندبررسی هستند .
دکتر ربیعی سلامت اداری را با تکنیک پیگیری کردمردعلی رئیس امورسلامت اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز ازدیگر سخنرانان حاضر دراین همایش بود که با محوریت سلامت اداری در ننقشه راه اصلاح نظام اداری موضوعات خود را مطرح کرد . وی تصریح کرد : دکترربیعی ، وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی سلامت اداری را در این وزارتخانه با تکنیک و به بهترین شکل ممکن پیگیری کرد.توصیه به راه اندازی مرکزفکرتوانمند سازی سلامت اداری در وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعیدکترعابدی جعفری ، صاحب نظر و استاد دانشگاه ازدیگرسخنرانان این همایش به شمارمی رود که موضوع تجارب بین المللی مبارزه با فساد را مطرح و توصیه راه اندازی مرکزفکر توانمند سازی سلامت اداری در وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی را بیان کرد . وی با ذکرتعاریفی ازفساد ، گستره،انواع و چگونگی سنجش آن تاکید کرد : باید خروجی این همایش راهکارهایی عملی باشد و شناسایی عوامل ایجاد فساد و برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه توانمند سازی سلامت اداری می تواند بیشترین تاثیر را در کاهش مفاسد اقتصادی ایفا کند.فساد آسیب مهیب و خطرناکی است “میر”،جانشین دبیرشورای دستگاه های نظارتی کشور که با ارائه مقاله ای علمی با موضوع اجرای قانون ارتقای سلامت دارای و مبارزه با فاسد نقطه نظرات خود را دراختیارجامعه مخاطب این همایش قرار داد، فساد را آسیبی مهیب و خطرناک دانست و و گفت : پیشرفته ترین نظام های اداری درطول تاریخ براثر فساد از میان رفته اند . وی اجرای قانون و نظارت براجرای آن را در دستگاه های اداری مهم ترین عامل توانمند سازی سلامت اداری برشمرد . پیشگیری و شفاف سازی مانع فساد می شوند پالیزدار، مشاورمعاون اول رئیس جمهور و دبیرستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز که با محوریت سیاست دولت تدبیر و امید در مبارزه با فساد سخنرانی می کرد گفت : با محوریت قراردادن برنامه های پیشگیرانه و شفاف سازی درسیاست های اقتصادی می توان مانع از به وجود آمدن فساد اقتصادی شد .