نجات دو زن سرگردان در جنگل های امل
عصر خبر:دو زن روستايي آملي كه روز جمعه براي تمشك چيني به جنگلهاي آمل رفته اما مفقود شده بودند، پس از ٢٤ ساعت با تلاش ٢٠٠ نفر از نيروهاي مردمي و امدادي در جنگل بليران اين شهرستان پيدا شدند.
به گزارش اعتماد، جمشيد نيكزاد، سرپرست جمعيت هلالاحمرشهرستان آمل با اعلام اين خبر گفت: روز جمعه، دو زن به همراه ٩ زن ديگر ساكن روستاي وسطي كلا از توابع بخش دشتسر آمل روز پنجشنبه به قصد چيدن تمشك وحشي به جنگل حاشيه اين روستا رفتند. فاصله گرفتن بماني عسگري ٦٠ ساله و عنبرقاسمي ٥٨ ساله با ديگر زنان اين روستا در داخل جنگل براي چيدن تمشك، باعث شد تا اين دو از مسير برگشت خود به سمت ديگر افراد گروه و روستا دور شوند.
سرپرست جمعيت هلال احمرآمل ادامه داد: بعد از طولاني شدن زمان برگشت اين دو زن به روستا، خانواده اين دو از نيروي انتظامي بخش و ديگر اعضاي روستاي وسطيكلا درخواست كمك كردند كه بلافاصله پس از اطلاع به جمعيت هلالاحمر، نيروهاي جوان اين جمعيت و جمعيت هلالاحمربنديبابل به همراه بسيجيان، نيروي انتظامي بخش و اهالي براي پيدا كردن اين دو زن مفقود شده به جنگلهاي منطقه رفتند.
به گفته نيكزاد تلاشها براي پيدا كردن اين دو زن مفقود شده تا پيش از ظهر جمعه نيز ادامه داشت، تا اينكه دامداران ساكن در جنگل بليران اين دو زن را پيدا كردند و به همراه آنان به جمع اهالي روستا و نيروهاي امدادي كه در اين جنگل حضور داشتند، اضافه شدند.
وي يادآورشد: شجاعت و جسارت اين دو زن پس از گم شدن در دل جنگل و ادامه دادن مسير رودخانه جنگلي در شب هنگام تا صبح، ستودني و باعث زنده ماندن آن دو بوده است.