واکنش یک فعال سیاسی به توییت اهانتآمیز درباره پزشکیان: در زمین فرومایگان بازی نکنیم
لقمان را گفتند: ادب از که آموخت؟گفت: از بیادبان؛ هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد از فعلِ آن پرهیز کردم.

علی اعطا فعال سیاسی اصلاحطلب در واکنش به اهانت یکی از نزدیکان جبهه پایداری به رییسجمهور در «ایکس» نوشت: شخصی حرف بیربطی زد و رفت. مجازاتش، همان قضاوت عمومی مردم و حتی قضاوت و تصمیم همقطاران اوست.
لقمان را گفتند: ادب از که آموخت؟گفت: از بیادبان؛ هر چه از ایشان در نظرم ناپسند آمد از فعلِ آن پرهیز کردم.




![واکنش عباس عبدی به اظهارات رئیسی: قطعا جای نگرانی نیست؛ همچنان که تا حالا هم اخباری [درباره فساد و رشوه] را نشنیدهاید](https://asrkhabar.com/wp-content/uploads/2024/03/IMG_2141-390x220.jpeg)
![کرباسچی خطاب به پزشکیان: [در حالی که] شما و وزیر خارجه صحبت از لزوم مذاکره میکنید، در رسانه ملی، اهل مذاکره را «اشعث» و «ابوموسی» میخوانند؛ شایسته نیست که دو صدا درباره این مسئله شنیده شود/ لااقل رئیس صداوسیما را از دولت بیرون کنید](https://asrkhabar.com/wp-content/uploads/2025/08/IMG_7710-390x220.jpeg)

