وضعیت دما و بارش کشور تا پایان دی‌ماه اعلام شد

بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، میانگین بارش کشور تا هفته اول دی کمتر از نرمال است که بیشترین کاهش در امتداد کوه‌های زاگرس رخ می‌ دهد. طی دو هفته پایانی آذر ماه دمای هوای کشور کمتر از نرمال است و بیشترین کاهش در شمال‌ شرق و شرق کشور پیش‌بینی می‌شود

نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای هوای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۱۹ آذر ماه تا ۳۰ دی ماه سال ۱۴۰۳ تولید و ارائه شد. بر این اساس، در هفته اول (۱۹ تا ۲۵ آذر) بارش در استان‌های واقع در نوار ساحلی خزر، شمال شرق، شمال غرب و دامنه‌های رشته کوه البرز بیش از نرمال، مناطقی از مرکز، شرق و امتداد غرب کشور کمتر از نرمال و سایر مناطق در محدوده نرمال است. بخش عمده‌ای از بارش‌ها به‌ویژه در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.

بنابر گزارش ایسنا، دمای هوای هفته اول در استان‌های واقع در امتداد شرق کشور بین ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال، در استان‌های واقع در زاگرس میانی و جنوبی، شمال خلیج فارس بین ۱ تا ۲ درجه بیشتر از نرمال و سایر مناطق کشور در محدوده نرمال است.

در هفته دوم (۲۶ آذر تا ۱ دی) بارش‌هایی در نیمه غربی کشور و نوار شمالی به‌ویژه استان‌های ساحلی دریای خزر پیش‌بینی می‌شود ولی به‌طور کلی بارش هفته‌های‌ دوم و سوم در اغلب مناطق کشور کمتر از نرمال است. در هفته دوم دمای هوا در شرق، شمال شرق، بخش‌هایی از دامنه‌های کوه‌های البرز و مناطق واقع در دشت کویر از ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال و سایر مناطق در محدوده نرمال پیش‌بینی می‌شود.

انتظار می ‌رود بارش کشور در هفته‌های چهارم تا ششم بیش از نرمال باشد و با احتمال بین ۵۰ تا ۷۵ درصد بارش انباشته در مناطقی از جنوب غرب کشور بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر برآورد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، دمای هوای کشور در هفته‌های سوم تا پنجم از ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و در هفته ششم برای اغلب مناطق نرمال تا یک درجه بیش از آن پیش‌بینی می‌شود

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک