با هماهنگی وزیر علوم؛ ۶ زندانی از اوین راهی جلسه کنکور شدند

علی احمدنیا در حساب شخصی خود نوشت: شب گذشته طی تماس تلفنی حسین سیمایی وزیر علوم با رییس زندان اوین، موافقت وزارت علوم و سازمان سنجش با شرکت متقاضیان آزمون ارشد و دکتری در کلیه ندامتگاه ها اعلام شد.

رئیس امور اطلاع رسانی دولت اعلام کرد که با هماهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس زندان اوین، ۶ متقاضی از محل زندان‌های مختلف در آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ شرکت کردند.
به گزارش ایرنا، علی احمدنیا در حساب شخصی خود نوشت: شب گذشته طی تماس تلفنی حسین سیمایی وزیر علوم با رییس زندان اوین، موافقت وزارت علوم و سازمان سنجش با شرکت متقاضیان آزمون ارشد و دکتری در کلیه ندامتگاه ها اعلام شد.
با هماهنگی وزیر علوم؛ ۶ زندانی از اوین راهی جلسه کنکور شدند
طی فهرستی که به وزیر علوم داده شده است، ۶ متقاضی امروز و فردا از محل زندان های مختلف در آزمون شرکت خواهند کرد.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک