پزشکیان: شهدای ما هیچ‌گاه با زور و اجبار به دنبال تحمیل عقاید خود به مردم نبودند

رئیس جمهور راه شهدا را الگوی گره‌گشایی از کار مردم و حل مشکلات کشور برای مسئولان دانست و گفت: شهدای ما هیچگاه با زور و اجبار به دنبال تحمیل عقاید خود به مردم نبودند بلکه با اخلاق و رفتار عملی در مسیر اصلاح جامعه گام بر می‌داشتند، چرا که بر اساس تعالیم دینی، نمی‌شود جامعه را با زور و تحکم، اداره کرد و رفتار مردم نیز با دستور قابل تغییر نیست.

 

ایلنا: رئیس جمهور راه شهدا را الگوی گره‌گشایی از کار مردم و حل مشکلات کشور برای مسئولان دانست و گفت: شهدای ما هیچگاه با زور و اجبار به دنبال تحمیل عقاید خود به مردم نبودند بلکه با اخلاق و رفتار عملی در مسیر اصلاح جامعه گام بر می‌داشتند، چرا که بر اساس تعالیم دینی، نمی‌شود جامعه را با زور و تحکم، اداره کرد و رفتار مردم نیز با دستور قابل تغییر نیست.

مسعود پزشکیان صبح امروز دوشنبه در دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری راهیان نور کشور که هم‌زمان با روز ملی راهیان نور برگزار شد، زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و تبدیل آن به رفتار در میان نسل جوان را از نیازهای ضروری جامعه و از جمله مهمترین مسئولیت‌های ستاد راهیان نور و دست‌اندرکاران مجموعه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: امروز که شرایط به مراتب از دوران دفاع مقدس سخت‌تر است و دشمن با تمام امکانات و ابزارهای خود باورهای ما را مورد تهاجم قرار داده و سعی دارد با برجسته‌سازی برخی کمبودها و کاستی‌ها اعتقاد مردم به نظام و انقلاب را مخدوش کند، بیش از هر زمان دیگر به تفکر و فرهنگ شهدا نیازمندیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه شهدای ما از مجاهدت خود نه تنها انگیزه مادی نداشتند، بلکه با ایمان و باور محکم از مال و جان خود نیز در راه مردم و کشورشان گذشتند، تصریح کرد: اینگونه بود که دشمن به رغم برخورداری از پشتیبانی‌های همه جانبه و عدم برخورداری ما از امکانات حداقلی، نتوانست حتی یک وجب از خاک ایران را تصرف کند و معتقدم اگر امروز نیز همان فرهنگ در جامعه تقویت شود، در روند اداره کشور مشکلی نخواهیم داشت و هیچ یک از تهدیدات دشمنان نیز کارساز نخواهد بود.

پزشکیان در ادامه با تاکید بر لزوم ترویج سیره اخلاقی و رفتاری شهدا در میان مسئولان و جامعه گفت: شهدای ما هیچگاه با زور و اجبار به دنبال تحمیل عقاید خود به مردم نبودند بلکه با اخلاق و رفتار عملی در مسیر اصلاح جامعه گام بر می‌داشتند، چرا که بر اساس تعالیم دینی، نمی‌شود جامعه را با زور و تحکم، اداره کرد و رفتار مردم نیز با دستور قابل تغییر نیست.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک