نشریه معاونت سیاسی سپاه: مذاکره ایران و آمریکا با هماهنگی کامل نهادهای حاکمیتی انجام میشود/ دو حالت قابل پیش بینی در انتهای مذاکرات چیست؟
نشریه روزانه معاونت سیاسی سپاه پاسداران در یادداشتی که امروز منتشر کرد، به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا پرداخت و نوشت: باید مراقب بود که بازار و اقتصاد ایران شرطی نشود و فعالیتها و تصمیمات اقتصادی به روند و نتایج مذاکره پیوند داده نشود

به گزارش خبرگزاری عصر خبر نشریه اخبار و تحلیلها متعلق به معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه،به تحلیلی درباره دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رم پرداخت.
نشریه روزانه معاونت سیاسی سپاه پاسداران در این مطلب نوشت:
دور دوم گفتوگوها و مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در رم با میانجیگری وزیر خارجه سلطاننشین عمان انجام شد و به ظاهر گامی دیگر با موفقیت نسبی برای تداوم این مذاکرات برداشته شد و بلافاصله مقرر شد مباحث کارشناسی و فنی روز چهارشنبه در دستور کار قرار گیرد تا بار دیگر شنبه دیدار نمایندگان ویژه مذاکرات دو طرف برقرار شود. آنچه اهمیت دارد، این است که این مذاکرات پس از این همه فراز و نشیب در مناسبات مذاکراتمحور میان ایران و آمریکا باید امری عادی در کنار دهها کار بخشی از دستگاه دیپلماسی کشور جلو برود و نباید اجازه داد کسانی که به هر دلیلی این روندها را به نفع خود نمیپندارند، با ورودهای یأسآور، هراسافکن، اختلافساز، غلوکننده و مرعوبگر بر ذهن مذاکرهکنندگان و مهمتر از آنها اذهان و افکار عمومی مردم عزیز ایران اسلامی تأثیر سوء بگذارند.
این نشریه در ادامه آورده است:
به نظر میرسد، در این راستا اگر به نکات مهم زیر توجه کنیم، مطمئناً بخش عمدهای از طراحیهای جانبی بدخواهان و دیگرخواهان را خنثی کردهایم:
۱ـ مذاکره ایران با آمریکا با هماهنگی کامل نهادهای حاکمیتی انجام میشود و این مأموریت به دولت و دستگاه دیپلماسی سپرده شده است تا در کنار دهها کار دیگر جلو برده شود. اگر مذاکرهکنندگان بدانند این نحوه ارتباط هم بخشی از مبارزه ملت ایران با نگاه امپریالیستی جهانی بوده و جمهوری اسلامی با همان آرمانها و ایدئولوژیهای انقلابی دنبال احقاق حقوق ملت ایران است، برخی نگرانیها خنثی میشود.
۲ـ مفروض اولیه ما این است که به دلیل تجارب گذشته به مذاکره با آمریکا برای حلّ مشکلات کشور دل نبستهایم، اما ناامید هم نیستیم و نهایت تلاش میشود تا منافع و حقوق مردم صیانت شود. طبیعی است که دو حالت بیشتر در انتهای این مذاکرات متصور نیست؛ یا نتیجه اعلامی ما حاصل میشود و تحریمهای دردسرساز رفع میشود یا با وجهی دیگر از زیادهخواهی و بدعهدی آمریکا مواجه میشویم که تجربهای تازه برای نسل جدید از آمریکای بدون روتوش تبلیغاتی حاصل میشود که خود آورده کمی نیست.
۳ـ باید مراقب بود که بازار و اقتصاد ایران شرطی نشود و فعالیتها و تصمیمات اقتصادی به روند و نتایج مذاکره پیوند داده نشود. رهبر حکیم انقلاب در این باره فرمودند: «روال فعالیتهای کشور برای تحقق اهداف در همه زمینهها باید با شتاب بیشتر ادامه یابد و هیچ چیز به نتایج مذاکرات گره زده نشود.»
۴ـ تأکید شود که بهترین، مطمئنترین و مطلوبترین راه حل برای کمک به رفع تحریمها، مصونسازی اقتصادی از طریق سرمایهگذاری داخلی و کاهش وابستگی به دلار است. رهبر فرزانه انقلاب در این باره بیان فرمودند: «رفع تحریم دست ما نیست؛ اما خنثی کردن تحریمها در اختیار ماست و برای این کار راههای فراوان و ظرفیتهای مناسب داخلی وجود دارد و اگر این هدف محقق شود، کشور در مقابل تحریمها آسیبناپذیر خواهد شد.»