انتقاد تند یک نماینده مجلس به طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی/ همچنان حامی خانم وزیر هستیم

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس با انتقاد از طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی، آن را «اقدامی بسیار منفی» توصیف کرد و از عملکرد و تداوم خدمات فرزانه صادق حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری عصر خبر، غلامرضا شریعتی با اعلام مخالفت خود با استیضاح وزیر راه و شهرسازی، این اقدام را در شرایط کنونی؛ بسیار منفی ارزیابی کرد و گفت: این استیضاح هیچ مشکلی را حل نمی کند و حتی در مسیر اقدامات مثبت این وزارتخانه؛ مانع ایجاد میکند.

وی با تاکید بر حمایت قاطع خود از استمرار خدمات فرزانه صادق، اظهار داشت: به شدت از استمرار خدمات ایشان حمایت می کنیم.

شریعتی در ادامه افزود: این استیضاح در شرایط حاضر به جا نیست و اگر نمایندگان ابهامی دارند می توانند در قالب تذکر و سوال مطرح کنند.

وی همچنین با اشاره به دسترسی آسان نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی، گفت: درب اتاق خانم صادق همیشه به روی نمایندگان برای ملاقات و رفع ابهامات باز است.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه با ابراز رضایت از عملکرد وزیر راه و شهرسازی در مدت تصدی این سمت، تصریح کرد: از عملکرد خانم صادق در این مدت رضایت داریم و از ادامه وزارت ایشان حمایت می کنیم.

این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: در شرایط حاضر، استیضاح بسیار ناپسند است و در مسیر اقدامات عمرانی این وزارتخانه مشکل آفرین خواهد بود

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک