اولین خبر از «چشم‌هایش»: بهمن فرمان‌آرا کلید زد!

بهمن فرمان‌آرا پیش تولید فیلم سینمایی «چشم‌هایش» با اقتباس از رمان بزرگ علوی را در شهرک سینمایی غزالی کلید زد.

بهمن فرمان‌آرا، تهیه‌کننده و کارگردان، ساخت تازه‌ترین فیلم خود را با اقتباس از رمان «چشم‌هایش» اثر ماندگار بزرگ علوی آغاز کرده است. این پروژه که در حال حاضر در مرحله پیش‌تولید قرار دارد در سالگرد هفتادمین چاپ این اثر مجوز فیلمنامه گرفته است. بهمن فرمان‌آرا و شادمهر راستین به طور مشترک به‌عنوان نویسنده فیلمنامه این اقتباس را گرد هم آورده اند.
حسن صفری مدیر تولید پروژه درباره عوامل فیلم ،همکاران قطعی پروژه اعلام کرده است که از جمله چهره‌های شاخص در پشت صحنه می‌توان به عبدالله اسکندری (طراح گریم)، عباس گنجوی (تدوینگر)، علی قاضی (مدیر فیلمبرداری)، مانفرد اسماعیلی در سمت دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز امیرحسین قدسی (طراح صحنه)، ندا نصر (طراح لباس)، و فرید فصیحی (طراح جلوه‌های ویژه بصری) اشاره کرد.

رمان «چشم‌هایش» که در سال ۱۳۳۱ منتشر شد، داستانی پُر رمزوراز از زندگی و مبارزه‌های یک نقاش انقلابی و روایت عاشقانه‌ای در دل یک فضای سیاسی-اجتماعی را به تصویر می‌کشد. فرمان‌آرا که پیش‌تر تجربه اقتباس هایی موفق همچون «شازده احتجاب» و «سایه های بلند باد» را در کارنامه دارد، حالا بار دیگر به سراغ ادبیات معاصر رفته تا تصویری تازه از یک رمان را خلق کند.

فرمان‌آرا بعد از مدت‌ها دوری از فضای سینما، پروژه سینمایی جدیدش را کلید زده است.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک