تا وقتی خاطیان جده مجازات نشوند، عمره نداریم

حادثه جده اتفاق تلخی بود و مقامات عربستانی نیز قول دادند که خاطیان را به اشد مجازات برسانند.

عصر خبر: نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بااشاره به قول های ارائه شده ازسوی مقامات عربستانی درمورد مجازات خاطیان حادثه جده گفت: تازمانی که خاطیان به اشد مجازات نرسند زمینه برای برقراری سفر عمره سال بعد فراهم نمی شود و سفرعمره متوقف خواهد ماند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید علی قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شامگاه دوشنبه در برنامه ای با موضوع بررسی مسائل مرتبط با حج افزود: حادثه جده اتفاق تلخی بود و مقامات عربستانی نیز قول دادند که خاطیان را به اشد مجازات برسانند.
وی درمورد این که حادثه جده در سفر حج تمتع تأثیری خواهد داشت، اظهار داشت: منتظر هستیم این اتفاقات بیفتد چرا که افکار عمومی ملت ایران جریحه دار شده و باید پاسخ مناسبی برای قانع کردن مردم از سوی مقامات عربستانی داده شود.
سرپرست حجاج ایرانی درمورد ثبت نام جدید برای اعزام به سفر حج تمتع نیز گفت: اتفاقی که افتاده این است که تا 16 سال دیگر قرعه کشی شده و مردم در این نوبت طولانی هستند در نتیجه نگاه داشتن عده دیگری در نوبت حج تمتع بی مورد است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در مورد قیمت تمام شده حج گفت: تمام مبالغی که از زائران گرفته می شود برای آن ها مصرف می شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری پیرامون این موضوع که در مساله حج نباید به دنبال سودجویی باشیم افزود: مبالغ مربوط به حج با محاسبه مسکن، حمل و نقل، تغذیه و تدارکات زائران مورد محاسبه قرارمی گیرد.
وی با اشاره به این که در طول 3 سال گذشته توانستیم مبلغی را صرفه جویی کنیم ادامه داد: در سال اول توانستیم 2 میلیون تومان به هر زائر بازگردانیم لذا در سال های دوم و سوم نیز آن مبلغ را در هزینه ها اعمال کردیم.
وی با بیان اینکه طبق تورم جهانی 15 تا10 درصد باید افزایش قیمت داشته باشیم ادامه داد: خوشبختانه طی دو سال اخیر توانستیم آن را حذف کنیم.
سرپرست حجاج ایرانی گفت: اگر نرخ ارز افزایش پیدا نمی کرد قیمت گذاری با چند سال قبل تفاوت پیدا نمی کرد.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر در مورد برنامه های سازمان حج و زیارت برای تقویت بعد معنوی زائران ایرانی گفت: تمام تلاشمان را امسال انجام دادیم تا بتوانیم بسترهای لازم را برای تحول روحی و اخلاقی در بین زائرین به وجود بیاوریم.
وی همچنین در مورد بیماری ‘مرس’ در عربستان اظهار داشت: این بیماری مربوط به مکه و مدینه نمی شود بلکه مربوط به نقاط دیگر عربستان منجمله ریاض است.
قاضی عسگر ادامه داد: تیم پزشکی حج و زیارت نیز آمادگی کامل برای برقراری بهداشت و سلامت زائران دارند.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک