وزیر اطلاعات: آمار مربوط به جاسوسان بازداشتی، به صورت تدریجی و متناسب با شرایط و مناسبت‌های مختلف، توسط قوه قضائیه اعلام می‌شود/ انتشار یک‌باره این آمار مناسب نیست

حجت‌الاسلام خطیب با تأکید بر اهتمام دستگاه‌های اطلاعاتی کشور برای مقابله با پدیده نفوذ، گفت: وحدت و هوشیاری مردم، توطئه‌های دشمنان و نفوذی‌ها را خنثی کرده است.

دفاع پرس: حجت‌الاسلام خطیب با تأکید بر اهتمام دستگاه‌های اطلاعاتی کشور برای مقابله با پدیده نفوذ، گفت: وحدت و هوشیاری مردم، توطئه‌های دشمنان و نفوذی‌ها را خنثی کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «سید اسماعیل خطیب» وزیر اطلاعات در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، دباره روند انتشار آمار جاسوسان بازداشت‌شده، اظهار داشت: آمار مربوط به جواسیس به‌صورت تدریجی و متناسب با شرایط و مناسبت‌های مختلف، توسط قوه قضائیه اعلام می‌شود؛ چراکه انتشار یکباره این آمار، مناسب نیست.

حجت‌الاسلام خطیب در ادامه به اقدامات پیشگیرانه دستگاه‌های امنیتی در جهت فعالیت‌های جواسیس اشاره و عنوان کرد: وزارت اطلاعات و سایر نهاد‌های امنیتی همه امکانات خود را برای مقابله با این پدیده بسیج کردند.

وزیر اطلاعات همکاری و حمایت گسترده مردم را مهم‌ترین عامل در حفظ امنیت ملی و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن دانست و خاطرنشان کرد: اگرچه دشمن با حمایت سرویس‌های اطلاعاتی غربی تلاش کرده تا تشکلی منسجم ایجاد کند، اما وحدت و هوشیاری مردم همواره توطئه‌های دشمنان و نفوذی‌ها را خنثی کرده است.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک