قائم مقام وزير: بازار کار دغدغه اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه است

فیروزآبادی خاطر نشان کرد: در به کارگیری زنان در توسعه کشور جای کار زیادی داریم و باید تلاش بیشتری به عمل آوریم، چرا که زنان در حوزه‌های تصمیم‌گیری و مشارکت سیاسی حضور فعالی دارند، ولی در عرصه اقتصاد باید این حضور بیشتر و پررنگ‌تر شود.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه 22 درصد کارمندان بخش دولتی و 14 درصد شاغلان بخش خصوصی را زنان تشکیل میدهند گفت: بیش از 57 درصد قبول‌شدگان دانشگاه‌ها زنان هستند.
به گزارش عصر خبر ، دکتر ابوالحسن فیروزآبادی در همایش زنان، کتاب و توسعه پایدار که با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مشاور وزیر در امور زنان، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، عضو شورای اسلامی شهر تهران، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان ناشر و مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد، گفت: میزان مشارکت زنان در بخش دولتی 22 درصد و در بخش خصوصی 14درصد است. 
وی در بیان علت برگزاری چنین نشستی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توضیح داد: این طور به نظر می رسد که فن آوری های اطلاعاتی از ارزش کتاب کاسته است اما در اصل به هیچ وجه چنین چیزی وجود ندارد و تکنولوژی های اطلاعاتی نتوانسته اند جای ارتباطات انسان ها را با کتاب پر کنند. قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تعاملی که امروزه از طریق تکنولوژی های ارتباطی فراهم آورده انسان ها را از نگارش رهانیده و درنهایت ارتباطی بصری فراهم ساخته و این در حالی است که کتاب ارتباطی بصیرتی یعنی ارتباطی عمیق و همراه با تقویت ذهن و تخیل برای انسان ها به وجود می آورد. 
وی خاطرنشان کرد:  امروز بازار کار دغدغه اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و در میان بازار‌های چهارگانه سرمایه، پول، کار و کالا تنظیم بازار کار برعهده وزارت کار قرار دارد.
 فیروزآبادی خاطر نشان کرد: در به کارگیری زنان در توسعه کشور جای کار زیادی داریم و باید تلاش بیشتری به عمل آوریم، چرا که زنان در حوزه‌های تصمیم‌گیری و مشارکت سیاسی حضور فعالی دارند، ولی در عرصه اقتصاد باید این حضور بیشتر و پررنگ‌تر شود. 
وی با اشاره به آمار قابل توجه زنان تحصیلکرده اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 57 درصد قبول‌شدگان دانشگاه‌ها را زنان تشکیل می‌دهند. از این‌رو باید از پتانسیل زنان و توانمندی‌ها و مشارکت آنها در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی به ویژه اقتصادی بیش از پیش استفاده کنیم.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از ناشران زن به عنوان جزئی از کارآفرینان زن نام برد و افزود: کتاب‌ها بنیانگذاران تمدن‌های بشری هستند و از وجود آنها تمدن بشری مکتوب خلق شده است.
 فیروزآبادی تصریح کرد: هیچ تمدنی بدون کتاب نمی‌تواند شکل بگیرد و به حیات خود ادامه دهد. از این رو در دنیای امروز که نقش بشر در اجتماعات شهری و برنامه‌های توسعه اهمیت بسزایی دارد، توجه به مقوله فرهنگی به ویژه کتاب امری ضروری است.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک