نگرانی نماینده پایداری‌چی از سفر رئیس جمهوری به نیویورک/ برنامه چیده‌اند که پزشکیان و ترامپ دیدار کنند و آمریکا هم چاخان کند!

بیژن نوباوه، نماینده پایداری در گفت‌وگویی مدعی شد که یک برنامه‌ای چیده شده تا پزشکیان و ترامپ دیدار کنند

به گزارش خبرگزاری عصر خبر ، بیژن نوباوه وطن، نماینده تهران در مجلس دوازدهم در گفتگویی تاکید کرد که برنامه چیده‌اند که پزشکیان و ترامپ صحبت کرده و توافق کنند.

وی در بخشهایی از اظهارات خود مدعی شد: یک برنامه‌ای چیده شده که پزشکیان و ترامپ دیدار کنند. عده ای قصد دارند بروند و مذاکره کنند و غنی سازی را به صفر برسانند و قدرت موشکی(را هم همینطور) و آمریکا هم همان چاخان های همیشگی را بکند و باز برجام بعدی و برجام پس از آن.

این نماینده مجلس تاکید کرد: این موضوع ثابت شده که مذاکرات با غرب آورده ای ندارد. من در زمان حضور هم آقای خاتمی و هم آقای احمدی نژاد در نیویورک خبرنگار بودم. آن زمان هم می‌گفتند به صورت اتفاقی رئیس‌جمهور ایران و آمریکا باهم دیدار کنند. این اتفاق برای طرف آمریکایی بسیار مهم است.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک