نائب‌رئیس مجلس خبرگان: روحانیت ۴۶ سال پای کار انقلاب بوده، حالا می‌گویند چه فایده‌ای دارد؟ / یقین دارم اگر لجام گسیختگی در جامعه به وجود بیاید، دیگر دشمن به شلیک حتی یک گلوله نیاز نخواهد داشت

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری با انتقاد از رفتارهای گزینشی برخی رسانه‌ها نسبت به طلاب و روحانیون، گفت: طلبه‌ای که اخیرا در مسجد به شهادت رسید، اگر طلبه نبود، اکنون رسانه‌ها و فضای مجازی پُر بود از پیگیری وضعیت او. کشوری که بیش از ۴۶ سال از انقلاب آن گذشته و پیوسته روحانیت پای کار ثابت آن بوده است، حالا می‌گویند وجود روحانیت چه فایده‌ای دارد؟!


 

ایسنا: آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری با انتقاد از رفتارهای گزینشی برخی رسانه‌ها نسبت به طلاب و روحانیون، گفت: طلبه‌ای که اخیرا در مسجد به شهادت رسید، اگر طلبه نبود، اکنون رسانه‌ها و فضای مجازی پُر بود از پیگیری وضعیت او. کشوری که بیش از ۴۶ سال از انقلاب آن گذشته و پیوسته روحانیت پای کار ثابت آن بوده است، حالا می‌گویند وجود روحانیت چه فایده‌ای دارد؟!
آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار با هیئت‌رئیسه و رؤسای مجامع استانی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، فلسفه تشکیل مجمع نمایندگان طلاب را، ایجاد ارتباط بین مراجع عظام تقلید، مسئولین حوزوی و طلاب عنوان کرد و با اشاره به سازوکار ارتباط این مجمع با بدنه طلاب، گفت: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم این مجمع را پیرو فرمایش امام خمینی(ره) مبنی‌بر ارتباط جامعه مدرسین با بدنه حوزه ایجاد کرد.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت مجمع نمایندگان طلاب در نهادهای عالی حوزوی، گفت: در جلسه اخیر هیئت‌رئیسه شورای عالی جامعه مدرسین، تصویب شد که در کمیسیون‌های «فرهنگی»، «سیاسی» و «حوزه علمیه و روحانیت» جامعه مدرسین، نمایندگانی از مجمع نمایندگان طلاب و مجمع عمومی جامعه مدرسین حضور داشته باشند تا بدین‌وسیله ارتباط بیشتری ایجاد شود و نمایندگان طلاب و اساتید علاوه‌بر ارسال طرح‌های پیشنهادی، حضور فیزیکی نیز در جلسات داشته باشند.
امام جمعه قم با اشاره به تلاش‌های جامعه مدرسین، شورای عالی حوزه‌های علمیه و مدیریت حوزه برای بهبود وضعیت معیشت طلاب، بیان کرد: اگر امروز مشکل معیشت طلاب حل شود، وضعیت پذیرش حوزه‌های علمیه نیز خود به خود بهبود پیدا خواهد کرد.
نائب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اهمیت حفظ حجاب و عفاف در جامعه، خاطرنشان کرد: یقین دارم اگر لجام گسیختگی در جامعه به وجود بیاید، دیگر دشمن به شلیک حتی یک گلوله نیاز نخواهد داشت.
وی خواستار توجه و برنامه‌ریزی نمایندگان طلاب برای تقویت ابعاد علمی، اخلاقی، سیاسی و معیشتی در طلاب جوان شد و تأکید کرد: به هر میزان که می‌توانید با طلاب ارتباط بگیرید و این چهار بُعد را در طلاب تقویت کنید.
بر اساس این گزارش، در ادامه این جلسه، نمایندگان طلاب استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان(بندرعباس)، یزد، اصفهان، مازندران، فارس، گیلان، چهارمحال و بختیاری، قم و کرمان به ارائه نقطه‌نظرات، پیشنهادات و درخواست‌های خود پرداختند.
لزوم برنامه‌ریزی برای تقویت بینش سیاسی طلاب از ابتدای دوران تحصیل، ضرورت تقویت مباحث اخلاقی، لزوم برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت معیشت طلاب، اهمیت هم‌افزایی بیشتر مراکز حوزوی، انتقاد از نبود آمار دقیق از وضعیت طلاب، مشکلات مسکن طلاب و لزوم توجه به استان‌های کم‌برخوردار، از جمله محورهای سخنان نمایندگان طلاب در این جلسه بود.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک