محسنی اژه ای: آیا با سازش، دست دادن، کوتاه آمدن و خوش و بش کردن مشکلات کشور حل میشود؟
ما جاسوسی دیگری هم داریم که امروز باید مراقب آن باشیم. جاسوس دوم کسی است که به ظاهر مواجب بگیر، مستمری بگیر و دریافت کننده حقوق ماهیانه یا فصلی از دشمن نیست. او زمینه و بستر را برای حضور دشمن فراهم میکند.
معاون اول دستگاه قضایی با اشاره به ادعای برخی از افراد مبنی بر اینکه همه مشکلات کشور به دلیل تحریم است، گفت: آیا با سازش، دست دادن، کوتاه آمدن و خوش و بش کردن مشکلات کشور حل میشود.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین محسنیاژهای در گردهمایی بسیجیان قوه قضاییه که صبح امروز در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی برگزار شد گفت: دشمن طمع کرده و در خصوص قدرت مجاهدین ما تصورات باطلی کرده است. گرچه خیالشان باطل است، اما امید پیدا کردند و با تصور غلط خود میخواهند از این روزنهها به انقلاب و نظام اسلامی ما نفوذ کنند.
محسنیاژهای تصریح کرد: دشمن به ظن باطل خود تصور میکند گفتار انقلابی مردم ما تغییر کرده و میتواند گفتمان سازشکارانه را جایگزین گفتمان انقلابی کند. دشمن تصور کرده که مردم از ارزشهای خود دست برداشته و کوتاه آمدند و به همین خاطر تلاش میکنند گفتمان سازشکارانه را جایگزین گفتمان انقلابی کنند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن با تصورات باطل خود که بعضا نیز از داخل کشور به آنها سیگنال داده میشود و آدرس غلط میدهند میخواهد نفوذ کند و مجددا سیطره شیطانی خود را و یا حداقل حضور شیطانی خود را در این کشور که با هزاران خون دل و خون شهدا و جانبازان بدست آمده، بگستراند.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه دشمن با دو روش میتواند نفوذ کند گفت: روش اول جاسوسی است که فردی اجیر دولت بیگانه میشود و از او مستمری میگیرد و برای او به صورت مخفیانه اطلاعات طبقه بندی شده و محرمانه را از جایی کشف و در اختیارشان قرار میدهد. به طور قطع این جاسوس خائن و قابل مجازات است و در بسیاری از موارد نیز غیر قابل گذشت است؛ به ویژه اینکه این جاسوسی برای دشمن سرسخت کشور باشد.
وی تصریح کرد: اگر کسی امروز برای آمریکا و اسراییل و انگلیس از این طریق جاسوسی و همکاری کند این فرد خائن، مجرم و قابل مجازات است.
وی با بیان اینکه همه نفوذها به این راه محدود و منحصر نمیشود و همه جاسوسیها به این طریق نیست خاطرنشان کرد: ما جاسوسی دیگری هم داریم که امروز باید مراقب آن باشیم. جاسوس دوم کسی است که به ظاهر مواجب بگیر، مستمری بگیر و دریافت کننده حقوق ماهیانه یا فصلی از دشمن نیست. او زمینه و بستر را برای حضور دشمن فراهم میکند.
محسنی اژهای درباره روشهای فراهم کردن بستر برای حضور دشمن در کشور گفت: این افراد دشمنی دشمن را کم رنگ میگویند؛ مثلا میگویند شیطان بزرگ دیگر وجود ندارد و آمریکا سر عقل آمده، آمریکا دیگر شیطان نیست و آمریکا آن گونه که ما فکر میکردیم با اسلام و انقلاب و نظام دشمنی ندارد.
وی ادامه داد: میگویند چرا اجازه نمیدهید با دشمن دست دوستی داده شود. چه ایرادی دارد که با اوباما دست داده شود؟ چه اشکالی دارد که انسان با آنها بنشیند گپی بزند و هم پیاله شود.
محسنی اژهای ادامه داد: این افراد این حرفها را به الفاظ مختلف در جامعه القا میکنند تا دشمن را از دشمنی خود کوچکتر و کمرنگتر و کم خطرتر نشان دهند و از آن طرف قدرت او را همیشه به رخ ملت میکشند و میگویند او قدرتمند و ثروتمند است. او بمب اتم دارد و اینترنت در اختیار اوست ما که نمیتوانیم با او در بیفتیم. دقیقا همان حرفهایی که روزهای نخست مبارزه با شاه مطرح میکردند.
معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: از طرفی دیگر این افراد قدرت و توانایی خود را دست کم میگیرند و میگویند ما پیشرفت علمی نداشتهایم. ما آنچنان هم که گفته میشود تجهیزات نظامی مدرن و مهمی نداریم و آنگونه هم که گفته میشود ارتش 20 میلیونی منسجم نداریم.
وی گفت: این دست از افراد برای بهوجود آمدن برخی از مشکلات و ارائه راه حل برای آن آدرس غلط میدهند؛ مثلا میگویند فلان مشکل، گرانی، دزدیها و اختلاس وجود دارد، اما همه این ها به خاطر تحریم است.
محسنیاژهای ادامه داد: بدون شک تحریمهای ظالمانه موثر بوده، اما چه شده است فردی که روزی میگفت درصد مشکلات به دلیل تحریم و 80 درصد مشکلات به دلیل سوء مدیریت است، همان فرد قضیه را عکس میکند و میگوید همه مشکلات ما به دلیل تحریم است.
وی تصریح کرد: حالا چه باید بکنیم؟ با سازش، کوتاه آمدن، دست دادن، خوش و بش کردن و این گونه موارد مشکل حل میشود؟ به والله این دشمن و در راس آن آمریکا که امروز مقابل ایران خضوع کرده و برای حل مشکلات منطقه از ایران یاری میخواهد به خاطر قدرت جمهوری اسلامی ایران است. این اقتدار جمهوری اسلامی ایران بود که آنها را به این موضع واداشت نه کرنش ما.
این مقام مسئول در دستگاه قضایی گفت: این همت شما و پیشرفت علمی کشور و اقتدار نظامی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران بود که امروز به این نقطه رسیدهایم و مهمتر از همه این موارد روحیه انقلابی و گفتمان انقلاب در رسیدن به این نقطه موثر بوده است.
محسنیاژهای خاطرنشان کرد: بنابراین جاسوس دوم کسی است که زمینه را برای ورود دشمن فراهم میکند و برای به وجود آمدن مشکلات و ارائه راه حل برای آنها آدرس غلط میدهد.
وی در پایان اظهارات خود گفت: مقام معظم رهبری از سالهای گذشته و شاید قبل از سال 70 فریاد میزدند که باید با فساد مبارزه کرد و در هر مناسبتی و پروندهای در خلوت و جلوت در این خصوص چقدر سخن میگفتند. چقدر دستورات ولی فقیهمان را اطاعت کردیم؟ مقام معظم رهبری فرمودند که بسیاری از مشکلات را میشود با انسجام ملی و تکیه بر نیروهای داخلی حل کرد.