امام جمعه قم: معنای واقعی برخی پیشنهادات خارجی برای مذاکره، تسلیم شدن ملت ایران است

سعیدی، امام جمعه قم تصریح کرد: معنای واقعی برخی پیشنهادات خارجی برای مذاکره، تسلیم شدن ملت ایران است.

مهر: امام جمعه قم گفت:ملت ایران در برابر تهدیدها و یاوه‌گویی‌های دشمنان انقلاب، با اقتدار و بصیرت پاسخ خواهد داد و اجازه نخواهد داد عزت و استقلال کشور خدشه‌دار شود.
 آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و پوشش در جامعه اسلامی، این موضوع را هم تکلیف الهی و هم حق انسانی افراد خواند و تأکید کرد که مسئولیت حفظ حریم شرع و اخلاق، بر دوش همه اقشار و نهادهای اجتماعی است.
وی در تبیین این مسئله گفت: رعایت حریم اخلاقی و حجاب مناسب هنگام حضور در عرصه عمومی، تنها انتخابی فردی نیست؛ بلکه انجام وظیفه‌ای اجتماعی است که همه اعم از زنان و مردان، نخبگان، مسئولان، نهادهای تربیتی و آموزشی، رسانه‌ها و خانواده‌ها در تحقق آن مسئول‌اند.
آیت‌الله سعیدی افزود: زیست عفیفانه زمینه‌ساز تحقق اراده الهی برای پاکی و رشد معنوی جامعه است و جامعه مؤمن باید در برابر جبهه‌هایی که نماد بی‌بندوباری و انحراف هستند، متحد بایستند.
امام جمعه قم به ضرورت تقویت ساختار اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: ایران قوی در پرتو توکل به خدا و با اقتصاد قدرتمند و منسجم معنا پیدا می‌کندو اقتصادی که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی، سرمایه انسانی کارآمد و پیوند هوشمند با روندهای منطقه‌ای و جهانی باشد.
وی افزود: اقتصاد توانمند نه‌تنها پشتوانه امنیت ملی است، بلکه زمینه‌ساز توسعه علمی، ارتقای سطح زندگی مردم و پیشروی تمدنی محسوب می‌شود.
آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی بدون مشارکت مردم و مدیریت شایسته ممکن نیست، نقش بخش خصوصی مولد، تقویت زیرساخت‌ها، نظام مالی سالم و سیاست‌های پایدار اقتصادی را در شکل‌گیری قدرت اقتصادی کشور تعیین‌کننده خواند و تأکید کرد که چنین اقتصادی در برابر تهدیدها آسیب‌ناپذیر خواهد بود.
وی با اشاره به تجربه خروج آمریکا از برجام و پیامدهای آن، تصریح کرد: معنای واقعی برخی پیشنهادات خارجی برای مذاکره، تسلیم شدن ملت ایران است.
آیت‌الله سعیدی همچنین به وضعیت منطقه‌ای و جنایات رژیم صهیونیستی اشاره کرد و ضمن محکوم کردن حملات و نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی گفت: ملت ایران در مواجهه با یاوه‌گویی‌ها و تعرضات، پاسخ قاطع خود را خواهد داد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با یادآوری سالگرد شهادت شهید یحیی سنوار فرمانده‌ای که به‌عنوان نماد مقاومت در مقاومت فلسطین شناخته می‌شود گفت: همراه داشتن تسبیح تربت حضرت سیدالشهدا (ع) در هنگام شهادت شهید سنوار پیام مهمی دارد و نشان‌دهنده آن است که راه نجات در همه امور، راه اهل‌بیت (ع) است.

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک