نرخ انسولین‌ چقدر شد؟/ پاسخ سازمان غذا و دارو

سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره برخی اظهارات درباره تغییر نرخ ارز انسولین‌ها و افزایش قیمت آنها پاسخ داد.

به گزارش عصر خبر ، سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره برخی اظهارات درباره تغییر نرخ ارز انسولین‌ها و افزایش قیمت آنها پاسخ داد و گفت: با پوشش بیمه، میزان پرداخت بیماران بابت انواع انسولین کمتر از ۵۰ هزار تومان در هفته است.

دکتر محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به اظهاراتی درباره تغییر نرخ ارز انسولین‌ها و افزایش قیمت آنها، گفت: قیمت انسولین های گلارژین و رپید اعم از ایرانی و وارداتی از ۴۷۰ تا ۶۳۰ هزار تومان و انسولین دگلودک ۹۳۰ هزار تومان است.

وی تأکید کرد: البته با اختصاص ارز ترجیحی قیمت انواع گلارژین و رپید به ۲۴۰ و دگلودک به ۳۶۰ هزار تومان رسیده است.

هاشمی همچنین گفت: با پوشش بیش از ۹۰ درصد بیمه، میزان پرداخت از جیب بیماران بابت انواع انسولین کمتر از ۵۰ هزارتومان در هفته است

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک