پایان تعطیلی دولت آمریکا؛ پروازها همچنان لغو می‌شوند

باوجود پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا، پروازها در فرودگاه‌های این کشور همچنان با اختلال گسترده روبه‌ر است و تنها روز گذشته (پنج‌شنبه) نزدیک به یک هزار پرواز لغو شد.

ا وجود تصویب قانون پایان تعطیلی دولت آمریکا، تاخیر و لغو پروازها تا یک هفته دیگر به قوت خود ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا به نقل از تایمز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه پس از ۴۳ روز تعطیلی که منجر به اختلال گسترده در سفرهای هوایی، کمک‌های غذایی دولت به اقشار کم درآمد و برنامه‌های مراقبت از کودکان شد، لایحه‌ای را برای بازگشایی دولت امضا کرد. اما مدت‌ها طول می‌کشد تا کسب‌وکارها به حالت عادی بازگردد.

انتظار می‌رود بازگشت وضعیت عادی به پروازهای فرودگاه ها نیز چندین روز به طول انجامد. تنها روز پنج شنبه نزدیک به یک هزار پرواز لغو شد، زیرا فرودگاه‌ها به دنبال جبران کمبود نیروی انسانی و تنظیم برنامه محدود کردن پروازها در ۴۰ فرودگاه بودند.

شان دافی وزیر حمل و نقل ایالات متحده خطاب به مسافران هشدار داد که همچنان منتظر اختلالات قابل توجه در پروازها باشند. وی روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با «نیوزمکس» گفت: زمانی که همه چیز کاملا باز شود، احتمالا تا یک هفته طول بکشد، که درست پیش از سفرهای زیاد روز شکرگزاری است.» تخمین زده شده است که نزدیک به ۳۱ میلیون نفر در تعطیلی عید شکرگزاری (آخرین هفته ماه نوابر برابر با اوایل آذرماه) از سفرهای هوایی استفاده کنند.

سایر بخش‌ها نیز همچنان به دلیل تعطیلی طولانی مدت با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند؛ از جمله اداره آمار کار (LBS)، که داده‌های اقتصادی آمریکا را تولید می کند. این نهاد در طول تعطیلی دولت مجبور شد جمع‌آوری داده‌ها را متوقف کنند و هنوز اطلاعات ماه اکتبر (مهر و آبان) را نیز منتشر نکرده است.

مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه چهارشنبه به وقت محلی و در چهل‌وسومین روز از تعطیلی دولت فدرال با تصویب یک لایحه تامین مالی کوتاه‌مدت، به طولانی‌ترین تعطیلی تاریخ دولت فدرال ایالات متحده پایان داد و دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا نیز مصوبه بازگشایی دولت را امضا کرد

عضویت در تلگرام عصر خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
طراحی سایت و بهینه‌سازی: نیکان‌تک